Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

sarachem

Members
  • Pranešimai

    456
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie sarachem

  • Gimimo data 02/02/1977

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AKC-74 (~120 m/s), СВД (~160 m/s), Sig Sauer (CO2)
  • Komanda
    TERMINUS

Profile Information

  • Gender
    Male

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

sarachem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. -TK-, pas mus TERMINUS ne diktaRura, o diktaTura, pasitaisyk, buk geras. ------------ ----------- /me juokiasi O jei rimtai, santvarka musu kolektyve pavadinciau demokratura, ar diktokratija, paklauskit ka tai reiskia Warbeasto, jis yra wikipedijos zinovas.
  2. Na del monstru, čia dar buvo pasiulymas pardavineti monstru judejimo planus, grafikus. Kolegos, su visa pagarba, bet jau čia visai =) Kas del granatu, del to ir buvo ivesta karteče - primenu kad senesnese S.T.A.L.K.E.R. tokios galymybes nebuvo iš esmes. Vienintelis monstru momentas buvo - kad kartais veikdavo perdidelem grupem ir visiškai blokavo kelius, bet stalkeriai rasdavo budus apeit, miškais flanguot irgi pasirodo imanoma.
  3. Na, pasikartosiu, zadejot temos pradzioje kolega dirigentai mane ignuorot, tai tesekit pazada :) Palieku jums paskutinio zodzio garbe ir ainu jau, rytoj Terminus susirinkimas, pasijuoksim is pacio menku trolinimo gabumu. Labanakt.
  4. Kolega :) Tokiu atveju as irgi jusu nepazistu, nes jusu komandos profilyje ner nei vardu, nei gimimo metu :) Bet nors veidai yra ir zmones yra uzreginti, tas gerai, tas disciplinuoja. Kaip ir sakiau, nuoma, sms - gali buti ok, bet orgas turi but atsakingas uz savo zaidejus, ir tam tikra prasme aukleti juos, paleidziant i "normalu" airsofta.
  5. Kolega, mano nuotrauka yra grupes Terminus nariu sarase, pati pirma. Kas del mano anonimiskumo :) na manau retas manes nepazysta, niekada man per 10 metu airsofte nebuvo priekaistu del elgesio. Zaidimuose ir vadovavau, ir kuriau desimtimis, ir sezono atidarymus, uzdarymus, ir tarptautinius, ir kartu su Luka, Botaniku ir kitom komandom. Tai kad jusu pretenzija мимо кассы :)
  6. Lexai, tu rodai. Kiti jau nelabai, leidziama viskas. O jei bandysi pamokyt toki, jau degradavusi, busi pasiustas ar net iki mustiniu. Tai realybe, ne baikes.
  7. Aciu uz supratima, gerb. Cinike :) Bet ju nereikia bausti, butu gerai kad ju nebutu - baziniu pagarbos, taisykliu laikimosi auklejimo budu. Kaip ir rasiau, LSK su nuotraukom ir nickais praktika specialiai buvo sukurtas tam, kad airsofte nebutu anonimu. O jei yra nuomininku, ar sms registracija - tai buk geras, orgas mielasai, auklek, bausk jei reikia, priziurek tvarka, nes esi atsakingas uz airsofto kokybe Lietuvoje.
  8. Norintis rimciau isaukletas degeneratyvaus airsofto atkeliaus i normalu airsofta. Ir tas jau vyksta, kolegos, ir tai yra problema. Paprasciau isauklet vaika normaliai, o ne laikyti po to ju kolonijose, is kuriu jie kartais gali pabegti ir pridaryti bedu. As apie tai.
  9. Tiesiog nuvazuokite pas Botanika, ir pamatysit ten visokiu Advokatu, Sarumano ranku, latviuku ir tt, palyginus su kuriais pvz Bulka ar Tolikas yra РЕБЕНОК. :) Tai ne mano posakis, vieno gerbiamo senos komandos zaidejo, bet man patiko :) pats buvau 1 karta pries Stalkeri pas ji, gavau "eik nachui" porcija, na, i tokius zaidimus normaliam LSB nariui manyciau kad pavojinga vazuot :) Nes zaidzia su fullkaukem ir net nezinosi, kas tau dantis iskale. O as noreciau zinot, su ko zaisiu zaidime.
  10. Dar karta, as siekiu vieningos ir konsoliduotos bendruomenes, valdomos komandu vadu taryba, kuri butu aktyvi ir galetu adekvaciai ir operatyviai reaguoti i issukius ir pakeitimus , o tai pat drausminti orgus, kurie savo apsileidimu generuoja sms-degeneratus. Jei dabartine bendruomene bejege kazka padaryt, mes, kaip orgu grupe, kuriam savo filtra, kad nepageidaujami zmones nepatektu pas mus, iskaitant tai, kad Terminus kuria specifinius, LARP zaidimus, kurie netinka tam tikriems dirigentams, nebutinai degeneratams :)
  11. Dirigentai, parasei, "jei noresim padarysim stalkeri", na tai darykit, nes tai jau deklaracija, ne buk tusciakalbis :) nes gi cia paprasta, kaip 2 пальца обоссать, jusu nuomone
  12. Kalba ne apie 1 lygio zaidimus, ju yra ir reikia, Lukos saukimai nors pamoko kazkokios kulturos, tvarkos. Kalba eina i nuvertima i 0 lygio zaidimus. Apie tokiu zaidimu pasekmes ir ateinancius is tokiu zaidimu "naujokus" eina kalba. Nuvazuokit nors karta pas Botanika, pazaiskit su tais sms-kariais - gal nors del aukstu sveciu is Klaipedos susiims. O dabar kalbate apie tai, kuo nezinote.
  13. Na, kaip rase man dirigentas i pm, kad kursit savo stalkeri, linkiu sirdingai sekmes. Bet be jusu komandos musu stalkeris tikrai nenukentejo. Neriekit nosi, suklupsit :)
  14. Mano autoriteta kaip stalker zinovo patvirtino superinis zaidimas ir 150 zmoniu jame dalyvavusiu nuomone. O Comandante autoritetu as nedangstausi, jis buvo mano draugas, gal ir neartimas, bet tikrai zinau kad jo nenuvyliau.
×
×
  • Sukurti naują...