Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

vavanuk

Members
  • Pranešimai

    334
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie vavanuk

  • Gimimo data 07/22/1981

Previous Fields

  • Ginkluotė
    HK 416
  • Komanda
    GROM

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ir vel Druskininkai

Paskutiniai lankytojai

8520 profilio peržiūrų

vavanuk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. GSP, o taip, tai buvo plakatas - EXPENDABLES - 1 :D o seip daugiau lepsusu is filmu ir ne tik cia : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.203682196335443.46392.127452407291756&type=3 Man asmeniskai labiausiai patiko sitie :D : o cia absoliutus nugaletojas, net bolt catch nera :D :
  2. nesusilaikiau :) Matyt Briusui Willisui buvo maza to, kad "Tears of the sun" jis lakste su atbulai uzdetu aimpoint :) per Expendables 2 jis laksto su HK416 kurio mechaninis taikiklis uzdetas atbulai :) Filme: Normal: Kaip sakant - kuprota tik kapas istiesins :)
  3. Niekaip nesuprantu, vyrai, nu gal jau baikit nesamones sapaliot ir leistis iki kai kuriu cia rasanciu asmenu lygio. Neandertalietis, Pacifistas, nejau nejauciat, kad tai jau nebe diskusija o "bb's i siena", Skeptikas, nafig to reikia, ar jus klaviaturos pasiilgot? Apie ka cia kalbam? Ar jau nebuvo, kad karta partizanams buvo ultimatumas ir karta dauguma komandu buvo pasisake, kad nedalyvaus zaidimuose kur dalyvaus jie? Uz airsofto ribu as esu bendraves su kaikuriais "partizanais" - normalus zmones, bet cia matyt mes visi tampam priklausomi nuo to kurio "M16/AK ilgesnis". Bet jei jie gryzo i oficialius zaidimus tai arba musu aplaidumas arba orgu kurie ileidzia i zaidima del to kad mes jau nebekreipiam demesio. Lukashenka organizuoja zaidimus ir tai yra jo verslas, ta jis ir turi daryt. Jei mes nevaziuojam tai jie vaziuoja o man jo vietoj butu lygiai taip pat butu "ph" kas nesa man pinigus. Bet jis dar su jais taresi ir kazka issprende LSB naudai. Kad bendruomene issigimsta tai yra bendruomenes problema, bet to niekaip neisvengsi. Bus ir LSB ir MILSIM ir STAIKBAT ir Sovet komandirov ir Hardbolas ir dar milionai kitu, taciau klausimas yra kaip oficialiai LSB pusei atsiribot nuo pazeidimu priestaraujanciu LSB taisyklems ivykdytu kitu individu ar zmoniu grupiu. Ivykus tokiam incidentui, oficialiai informuoti, kad LSB neturi su tuo nieko bendra. O viskas kas atsiranda - overtiunai, "blogi" zmones, viskas atsisejos. Zmones patys nuspres, ko nori ko ne. Visada atskyla grupes ir paskui arba pasitraukia is veiklos del nuobodulio arba gryzta i bendra grupe supratus, kad 2-3 zmones ne pazais. Galu gale viskas priklauso nuo musu paciu, kiek iniciatyvos ir valios mes parodom. Duosiu gera pavyzdi is musu komandos gyvenimo - atvaziavom i zaidima, pamatem, kad nieko gero nenusimato ir isvaziavom, nelaukem, nesiaiskinom. Beje, dar iki siol geda pries Vilkus. Atsiprasau! "Uzsienyje" zaidem daugiau nei LT, ne del to, kad cia zmones blogi ar overtiunai nezmoniski, del to, kad ten airsoftas yra biski kitos koncepcijos, ten idomiau. Ten zmones ateina su 70 m/s vincesteriais ir sugeba be problemu zaist. Vyrai, nera apie ka cia kalbet, kuo matuotis. Yra padarytas sprendimas uzdet bana, Yra GM klubo nuosprendis tai ir gerbkim ji, o visa kita turetu rupet tik grupei kuri nori sugryzti.
  4. Rudy, laikiau jau ji rankose, gerai padarytas, kaina irgi nebloga :) tik beda, kad grom jau senokai nebenaudoja ju, jie like tik reguliarioje armijoje.
  5. GantzLT , ir pirma ir antra liemene - SUDAS. Pasiuvimas - sudas, kokybe medziagos - sudas, knopkes uzsegimu - sudas, spalva - jei butu sudas butu CB o taip kazkas tarp CB ir svelnios salotines. 1 varianta nusipirkom visi - po metu neiskente pasikeitem. 2 varianta nusipirkau tik as, pasibandymui, supratau, kad nepasimokiau ir ilipau i ta pat s.... antra kart. ACM pas lenkus reiskia - ALL CHINA MADE. Blogiau uz ACM CB spalva yra tik ACM Multikam :) Suprantu, kad pigu ir atrodo gerai ir su pouchais iskart - bet patikek - mokesi du kart.
  6. Nesiginciju, netikrinau, bet pagerina pakankamai - empyriniu budu tikrinta. Ar lietuvis ar zydas nera skirtumo, is sudo kulkos ne padarysi. Rezultatai ginklo pasako viska patys uz save. Keiciamos dalys irgi atitinkamos kokybes ir kainos. Aisku, galima susipirkt viska prometejaus, bet tada kyla klausimas tai naxera mums kazkoks HFC jei galim pasimt Tanaka? :) Tarp kitko, paminejau bet ne detalizavau, luftai viduje gana dideli, viduriai vaiksto neblogai. Kai kurios vietos reikalauja lipnios juostos isikisimo :) Ir vis lieku prie savo nuomones, kad sis ginklas ne pradedantiesiems snaiperiams.
  7. Ginklas kaip ginklas, HFC ar Ciber Gun, visvien tos pacios gamyklos. Spaudima laiko gana gerai, net co2 balionelio iseikvojimas mazas. Bandem lenkijoj 2 sar'us. Abu pirmus 4-7 suvius isdave 660-680! fps, todel patariama pirma prasaudyt biski, kad ne tektu po chronavimo vaziuot namo. Po sekanciu 10-12 suviu krenta iki 640 fps, dar 10-12 - 617 fps. Po 35-40 suviu - krito iki 600 fps. Rodikliai gana neblogi, taciau su vidum kartais buna problemu, luftai ir pan. Kad pagerint taikluma dejo lenkai sita rinkinuka : http://azteko.pl/falcon-lufa-prec-kompensacja-603-430mm-vsr10-f105-p-2205.html , pakankamai gerai pagerina taikluma, prie IDEALIU oro salygu (uzdarame angare) pataiko is 80 m i zmogaus taikini 1 is 10 suviu. seip ginklas tikrai ne pradedantiesiems, ir net gi kaip pirma snaiperini (Miki, mano m14 as neuzskaitau) as pirkti nesiulyciau, kuo galingesnis pirmas snaiperinis ginklas tuo maziau lieka noro ir reikalo mokytis maskavimosi ir sekimo gudrybiu, vnz bunki dar ne pradejas tobulet. tai tiek v.
  8. Na vat ir aciu Lukashenkai uz pataisyma, pasirodo apie kelis gamintojus uzmirsau. CA SVD Dragunov (pagalvele visvien tiesiai...) http://ca.classicarmy.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=141&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1021&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=388 ActionSportGames SVD Dragunov http://www.actionsportgames.com/products-search-248.aspx?productid=16355@@SHOP1 taciau cia jau matom TYPE-79 :) ir manau todel, kad gamino si ginkla A&K o ASG tik distribiutorius http://www.actionsportgames.com/products-search-248.aspx?productid=16490@@SHOP1 Cyma irgi ne Dragunovas :)
  9. na manau, kad gamintojams kinijoje paprasciau gaut kinijoje gaminamo ginklo brezinius, o izhmashui tiesiog nusisikt jei jie sumokejo, nes type-79 vistiek beveik tiksli dragunovo kopija. Atkreipk demesi, kad pirmas "populiarus" svd isejo is RS gamyklos (dar leido ATOZ ir G&P, bet jie ne taip paplito), o jie niekada nesake, kad turi izhmash licencija ar gamino pagal izhmash brezinius, nes visi RS ginklai yra TYPE - 56, 56-1, 56-2, 97, 97B ir isivaizduok kas butu jei jie ji pavadintu RS TYPE-79 , da jis naxer niekam nebutu reikalingas, tiesiog marketingas :) o toliau kiti gamintojai (A&K)pradejo stampuot :) o kinieciams svarbu vardas, nes visi nori dragunovo o ne norinco :) o blogiausia, kad siuo metu rinkoje visi svd yra type-79, na isskyrus JG (ten isvis nesamone kazkokia), ir nera nei vieno tikro SVD :) pataisykit jei klystu :) v.
  10. Boogyman, cia prototipinis. Tik deja ir vel eilini karta tai ne SVD Dragunov, o Kiniskas Norinco NDM-86 Type-79/85. Ir vel pagalvele tiesiai... bl...
  11. Pasirodzius KWA TT, rinkoje atsirado dar vienas "Тульский Токарев". Zemiau, yra AirSoft Taiwan firmos filmukas pasakojantis apie ju isleista gas blow back CO2: WG TT. Tai yra 1933 m. leidimo pistoleto kopija. http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lQ9IgdEOBXk Deja jokios papildomos info kol kas nera net gamintojo puslapyje. P.S. Kiek as sugebejau pamatyti, yra vienas skirtumas tarp kopijos ir originalo - saugiklis, kurio originale (33 m. leidimo TT) ne buvo.
  12. Isduosiu nedidele paslapti :) PKM yra gaminamas firmos A&K pagal kaimynu Taiwangun uzsakyma. AEG pasirodys kitu metu pavasari :)
  13. Slimdevil, visu pirma, m170, per daug, pradzioj palakstyk su m150, kad rankos priprastu. Antra - hop up'as "Systema Energie" puikiai tiks, tik teks biski apipjaustyt, pries kisdamas rankas i hop up'a, pasiskaityk mano straipsni apie si SVD, nes susiksi speiseri ir teks gamintis nauja, o cia jau hemorojus. Trecia - graiztvinis vamzdis tinka TIK iki 120 m/s, tavo atveju 6,01/590 per akis, nepamirsk bbs'u normaliu, nes suknisi vamzdi.
  14. Milzins, kieno gamybos 5.98? Ir kieno bbs'us naudoji?
  15. bet dar neaisku ar kopija RS ar kinieciai kazka savo dakonstravo. Kol kas pagal kaina nedaug skiriasi nuo "steel" CA. Ir neaisku ar ten steel ir aliuminis ar visgi ZnAl.
×
×
  • Sukurti naują...