Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

GSP

Members
  • Pranešimai

    345
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie GSP

  • Gimimo data 09/15/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M16A4 SPR
  • Komanda
    nera

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.gsp.projektas.lt
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

GSP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. na na, ir kodel elementari geometrija pradeda veikti TIK nuo 100-200 metru? Kazkodel as labai sekmingai su labai maza paklaida apsiskaiciuodavau atstuma "darbiniame lauke" 50-100m. Mildotas gerai pasigilinus yra paprasciausia geometrija, su ja gali ir centimetrus issimatuoti jei labai nori.
  2. tau norejo pasakyti kad koks "tolis" jei is 10m neina pataikyti. O sita priversti kad pliektu taikliai bet 70m reiks viska pakeisti , del to ir sako jei daryti snaiperi normalu tai iskart normalioj bazej, o ne is s vaska spausti.
  3. manau pora naivuoliu ar seip trenktu ir kelios ninfomanes :D
  4. kas cia per nesamone? Aiskiai matosi kad jam neissove tas ginklas
  5. mintis gera bet pats klipas ir pasiruosimas technikos/aprangos tikrai tragedija
  6. toks gal durnas variantas bet imanomas - o motoro tipas tas pats? nes yra triju tipu - long medium ir short :)
  7. man kolkas nera problemu nei su d-boys nei su MAG
  8. as truputi diletantas politikoj ir seip sioje periferijoje, bet kai norejo statyti liutikas visi reke kad ne ir viesai triochino, o kai Hitachi tai visi meldziasi. Is mano kaip nesigaudancio varpines tai cia kazkokia chernia ir matyt kazkas pliusu norejo uzsideti. Dabar realiai vistiek statys noresit jus to ar ne (akiu dumimas neva jums suteikta laisve pasirinkti) ir realiai kiek suprantu net ne lietuvai priklausys ta elektrine ir kas nores taip tampys uz virvuciu? Jei kas isaiskintumet buciau dekingas :)
  9. o negali buti kad cia tie kurie nuomoja filmams iranga tiesiog pokstauja is nenusimanaciu ir naudojasi kad jie neturi laiko pasidometi ivairom smulkmenom? :) Visi pvz pamena bunkeri ideta i emke is kazkokio filmo plakato :)
  10. cia toks hobis (kaip ir kiti beja) kad cher tu ka sutaupysi.
  11. jei imti intenretines entuziastu bendruomenes, sis forumas isskirtinis savo susiskirstymu ir anarchija. Ka sakiau tik atejes cia ir kilus pirmam konfliktui ta pasakysiu ir dabar TOKIO sunkaus forumo dar nemaciau ir jokiam kitam forume neapturejau tokiu shudinu situaciju kaip sitame. O forumu kuriuose lankausi yra tikrai nemazai ir jie ne is vienos ir tos pacios serijos (na ta prasme labai skirtingu hobiu, entuziastu ir pan).
  12. UNO as suprantu kad visiem dabar unoras groja, bet nebukit bobos. p.s. unoras tai kai subinej knatas uzsidega nezinau kaip sis zemaiciu zodis i Lietuviu verciasi :D
  13. chebra, jau pradejot drabstytis kakom. Pradzioj gal dar buvo galima gryzti i normalia diskusija, dabar nebelabai. Siulau (kaip ir keli kiti) jau uzbaigti sia tema, isgerti arbatos, eiti miegoti, rytoj aprimsit ir gal viskas graziau atrodys. Pradzia padaryta kas to norejo, sudrumste vandeni, toliau pasidarys visi isvadas manau ir po keliu menesiuku bus galima diskutuoti konstruktyviau. p.s. o kad cia yra siokia tokia anarchija tai manau ne vienas susidure, tame tarpe ir as. Pirmas konfliktas buvo man tik pradejus airsofteriauti kai susikirtau su nemazai aukstu senbuviu (deja, bet buvau teisus, nors malku gavau dafiga ir dar dabar "warn" stovi po avataru), kita karta kai konstravau savo snaiperka. Protingai padiskutuoti ar pateikti nauja ideja sunku. Postai isties trinami, is taves saiposi, izeidineja ir pan. Apskritai nesiskaito kaip su zmogum. Visa situacija keiciasi kai esi daugiau zinomas. Sia vieta reikia taisyti, kartais pasijauti kaip zonos forume. Jei trumpai ir is esmes - problema yra perdaug greitam nurasyme visko ant naujoko statuso, per greitas ideju atmetimas ju giliau nepamascius, rimtu senbuviu neapgalvoti, kartais net izeidziantys komentarai ir is to sekanti zemesniu nariu grandinine reagcija ir viso to rezultatas - jovalas. Pameginau parasyti labai konkreciai kaip tik imanoma, tikiuosi kazkas atpazins save, pasidarys isvadas ar pan. Konkretinti nenoriu kad ir kaip kai kurie noretu, per daug karsta situacija dar vieno rekiancio cia tikrai nereikia, plius bendruomene tikrai skils jei bus taip ir toliau. Tebunie sie mano isvardinti trukumai VISIEMS bendruomenes nariams. VISIEMS reiktu i viska ziureti tolerantiskiau ne pavirsutiniskai ir kartais pagalvoti ka parasyti ir ar isvis parasyti tik taip galima kazka pakeisti, o kad prikalsim viena ar kita ant kryziaus sh gausis. Mano du centai. p.p.s. ir chebra nusiimkit jus tuos VIP zenkliukus, as tikrai manau yra taisykle kuri parase turetu neleisti naudoti dideliu trukdanciu skaityti nuotrauku, paveiksliuku, ryskiu sriftu etc. O is kitos puses tai jau mano minetas variantas - vienas aukstas senbuvis pasake kiti kaip zasiukai paskui
×
×
  • Sukurti naują...