Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Slavka

Members
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Slavka

  • Gimimo data 08/10/1987

Previous Fields

  • Ginkluotė
    ICS M4 C15

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Slavka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. na del to nesiginciju. darbe galiu paprasyt kad padetu, o jai ne tai manau forumo kolegos sugebes padet skoloj neliksiu :) saint3r tu gal ka nusimanai apie?
  2. sveiki "pasistojo" klausimas noriu ant savo m4 pasidaryt burst moda. gal kas yra dares arba bent jau turi schema ar kokios informacijos kaip ji pasydaryt. kiek ziurejau ir ieskojau nelabai radau informacijos.:)
  3. 1. Slavikas a.k.a Bacardi (P.S galim tiesiog vardu vadint) 2. 21m. 3. PLQ - Palanga 4. ICS m4 c15 (baze) 5.
  4. Slavka

    Kolimatoriai

    sveiki noriu paklaust ar sis acog is aic ( http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.p...;productId=1145 ) kai uzdesiu ant ginklo ics m4c15 ( http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.p...;productId=1305 ) nemaisis priekinis taikiklis?(ijungus acog'a ir ziurint per ji taskas tiesiai ant taikiklio bus) P.S nepykit jai ne rislei isreiskiau savo minti :)
  5. Slavka

    M4 gedimas...

    na ka dekuj labai uz pagalba:) susitvarkiau jau... o problema buvo tame, kad kai jungi lower gearbox laidus su motor ten vienai ausyte buvo nuluzus tai kai sauni matyt kai susilietus buna tai sauna o poto kai atsoksta nuo 2tros dalies tada ir nebesauna. tai nauja prilitavau ir VUALA It's working :winkwink:
  6. Slavka

    M4 gedimas...

    sveiki ginklo broliai... po 7dieninio zaidimo ginklas nustojo saudyt, ta prasme kad spaudziant gaiduka isvis motoro nesuka.... bandziau keist akumuliatoriu, taciau pora kart isauna ir vel tas pats, poto pakroviau savo akuma bet vistiek tas pats pora kart isnauna ir viskas. kame gali but problema?
  7. va si dalis gali but atsikabinus "1" nuo "2"
  8. pamegink nunest pas zmogu kuris nusimano apie AEG tvarkima. isardis gear box'a ir net gali but kad nebus luzes o bus atsikabinus viena dalis gear box'o viduje ir del to nevaiksto jis tau... Pats nelisk nes poto nebesurinksi...;)
  9. sveiki gerbiami kolegos norejau paklaust del vieno snaiper'inio ginklo "JG BAR 10G" ka apie ji manot ir skaiciau nete kad jis yra tas pats kas ir TM VSR-10 ir praktiskai visos tm dalys tinka jam. P.S It is a full VSR-10 clone, and is definitely the all-around best budget rifle available P.S uzmirau paminet gamintoja
  10. sveiki sian skaitydamas lryta aptikau labai idomu straipsniuka.... ir pamanaiu kad bus idomu is jums... ( http://www.lrytas.lt/-11951381841193701173...inkus-video.htm )
×
×
  • Sukurti naują...