Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

cik10p

Members
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie cik10p

  • Gimimo data 06/30/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    A&K M4 SPR MOD1 (M120)
  • Komanda
    Laisvai samdomas

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

cik10p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Posted 07 January 2017 - 05:05 PM 1) Vardas: Dmitrij 2) Amžius: 30 3) Miestas: Kaunas/Vilnius 4) Ginklas: A&K M4 SPR MOD1 (~125m/s) Well MB06 Bolt Sniper (~165m/s) CZ P-09 GBB (~95m/s) 5) Nuotrauka (privaloma!). turi aiškiai matytis veidas.
  2. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14338-jacky/ PATVIRTINTA. APMOKĖTA.
  3. Sveiki, Ieskau stai sitos detales
  4. Sveikas, kaip tik turiu, bet lygtais toki kur tinka M4 apkabom. Tiktu? Ar tau G36 apkabom butent?
  5. Na soriukas, tiesiog norėjau pasitikslinti. Klausimas buvo labiau iš praktines puses. http://www.screencast.com/t/B2biT9le2e Teoriškai lyg ir galima, bet žinai, kai indoor 120 jaučiasi žymiai stipriau, ners ir atstumas minimalus 5 metrai. Vis tiek jaučiasi. PVZ kai kur užsieni išvis uždrausta su šturmo karabinais CQB žaisti, tik su SMG ar su pistoletais. Bet vis tiek dėkui už info J
  6. Tiuningo limitai yra? ar 120ms irgi galima naudot indoors? Aciu uz info
  7. Su skaudančia širdimi, turiu atsisveikintį su savo M4.http://gunfire.pl/product-eng-1152191047-SPRMOD1.htmlpuikus pradedančiajam ir netik Priežastis, išvykau iš Lietuvos, ir ginklas jau kuri laiką tik guli namuose ir rinką dulkes.Manau kad kam nors tikrai galėtų gerai pasitarnaut. Stovis idealus.Vienintelė problema, pamečiau šita detale: http://screencast.com/t/RZuXVX8sX Bet užlipdyt su izolke niekados neproblema. Arba tiesiog rasti kita tokia. Dalivaves tik 2 žaidimuose per pastaruosius 1.5 metų :~( Komplekte 9.6 v. (beroc kiek prisimenu) batarke,ir apkaba (300 bbs) atkeliavusi kartu su ginklu. Naujo kaina ~250 EUR. + shipping KAINA: 220 EUR Veiksmas: Vilnius
  8. Aciu uz zaidima! :-) Kaip ir visi cia ishvardijo buvo siokiu tokiu niuansu, bet manau svarbiausia yra gera nuotaika ir geras oras. Kadangi abu sitie dalikai buvo (man asmenishkai) tad uzskaitau. Na, nebent vienas dalikas kuris man dar asmenishkai istrigo yra tai kad, kita karta reiketu galbut bandyti kazkaip atskirti visus zaidejus pagal uniforma/ginkuote ar kazkaip. o ne pagal raishti, Buvo tokiu situaciju kad visaj buvo neaishku ar ten misishkiai ar nemusishkiai, ar jie mertviake ar kas cia vyksta,,, Bet visa kita buvo gerai :-) Su artejanciom sventem! :-)
  9. Busiu! :-) I prieku turiu transporta, atgal dar kolkas nelabai, Ar gal atsirastu kas galetu pagelbet su situo klausimu? Mielai susimesciau ant kuro :-) Ish VLN jeigu atsiras tokiu, lauksiu i PM :-)
  10. Neiseis sudalivaut :-( susirgau... @#$%^&$!
×
×
  • Sukurti naują...