Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Wladzius

Members
  • Pranešimai

    66
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Wladzius

  • Gimimo data 11/28/1982

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G&G CQB S
  • Komanda
    laisvai samdomas

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=pdT3MD795IQ&feature=related
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas
  • Interests
    Sportas, airsoftas

Wladzius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sekančiame guantaname, puolant camp'a, mes pasikviesim siuos vyrus is praeities. :D Ačiu visiems už žaidima. Ir už gerai praleistą laiką. :)
  2. Didelis dekui organizatoriams... zaidimas labai vykes... saunuoliai vyrai... is jusu ateityje tikrai galima tiketis geru akimirku.
  3. Neiskenciau :rolleyes: ?Daug prirasita apie milsima, nemazai, neblogu ideju, nemazai tusciazodziavimo, bet visos tos kalbos nieko vertos, nes praktiskai, daugeliu atveju jos baigiasi cia, forume, pakalbejom, pakedenom plunksnas, parodem grazias uniformas per geimus, cia milsimas ir baigias, zinoma dabar daug kas gali pradet priestaraut, ne taip nera, bet deja viskas is tikro taip ir yra, zinoma, mes galime tampyti smelio maisus kad imituot svori, galime grazia uniforma uzsidet, ir atrodyt kaip tikri kariai, galima nesiotis ribota kieki detuviu ir t.t. bet visas milsimas tuom ir baigiasi, kai mes iseinam i didele teritorija ir ten pasiklystame. ir poto ieskok po viena? Negi tokia bevilti?ka padetis ? Nieks nieko nedaro ? nieks nieko nebando daryti ? Kas pilsto smely tas ir pilstys forume, kas daro tokio tipo zaidimus ir toliau darys juos vis kokybi?kesnius. ?1. Vyrai mokekit orientuotis vetoje, pagal zemelapius, yra gerai kai komandoje yra bent vienas du zmones kurie taip sugeba, deje kai juos nupila, kiti pasiklysta, ir tai deje tiesa.? Velgi ! As manau reikia papildyti sy posta sukurkime nauja skilty salia ?RASTA PAMESTA? pvz ?DINGO KOLEGA? ?2. jei jus pamegdziojate Seals, tai ir taktika turi buti atidirbta pagal Seals jei britus ir taktika turi remtis britu taktika ir t.t., kas liecia taktikos dar nemaciau ne vienos susidirbusios komados, Liudna ir gaila, beje noriu pastebeti, musu komanda neieina i sarasa tu kurie dirba taktiskai, tam reikia daug uzsiemimu, deje mes zmones uzsieme dirbantis ir straikolas daugumai yra chobis, o chobiui negali skirti daug laiko.? Cia kolega nieko nematote kitose komandose.. pirmiausia reikia pradeti nuo savo komandos o po to ziureti i kitas... kai tai padarysite pamatysite kad nera laiko dairytis kitur.... ?3. Na ir paskutinis punktas tai jau apranga, amunicija ir taip toliau. ? ?????????????????????????????????????? P.S. Yra ideju....ir geru ideju... jas paremkime maziau kritikuokime ir laikykimes organizatoriu nustatytu taisyklių... nuo to tik zaidimai taps kokybi?kesni... P.S Mano kuklia nuomone reikia kalbeti ir analizuoti po zaidimo o ne pries ji kol jis dar neprasidejas.
  4. reikia to kas jau pradeta :) ir daroma ... pritariu apklausai jug cia apklausa ? ar as ne taip supratau ?
  5. Navy Seal's kolektyvas prisideda prie sveikinimu... sekmes kolegos ! :)
  6. Navy Seal's prisideda prie sveikinimu su gimtadieniu Sn00 !
  7. Su gimtadieniu pankai ! US. Navy Seals kolektyvas.
  8. Didziausi sveikinimai nuo ruoniu komandos !
  9. Aprangą prie ?ito ginklo galima gauti ?vejų parduotuvėje.. kaip ir patį ginklą :) :D :D
  10. Sveikinimai nuo ruoniu ! :winkwink: sekmes !
×
×
  • Sukurti naują...