Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

UPELON

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

UPELON's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Mes darom taip. Pries musi nutariam kur bus pagr susitelkimo vieta. Tas kurie nukauti guli ant zemes uzsideja ranka ant viedo, praslinkus frontui is toli stebi musi arba eina i susitelkimo vieta. O medikai gali ir patys gauti.
  2. Yra tu zmoniu Siauliuose, bei Kursenuose. Tiesa ten jau yra komanda. Deja Siauliai oficialios neturi. Daug kam trugdo darbai susibegti i kruva, bet vid susirenka apie 10. Pagrindines losimo vietos- kariniai poligonai, Kursenu miskai. Jeigu mes susibegtume, galetumem normalia komanda sudaryti, nes kalbos lieka kalbomis. Tiesa- komanda turi tureti vieninga poziuri i airsofta- ar nori tik smagiai praleisti laisvalaiki, ar kazko rimciau. SIAULIECIAI NEBUKIM ATSISKYRELIAIS- SUBEKIM I KRUVA. O del nepilnameciu - PRIES. Yra viena paprasta taisykle_ JEI TAU KAS NORS NUTIKS, UZ TAI TURES ATSAKYTI PILNAMETIS. Ir net negalvokit uzduoti klausimo: nu kas cia gali nutikti??? Ot ir nutinka, o ypac su akimis. Cia Rokui. Jei salia po miskus ir tevas lakstys, tai jis ir atsakys. Bet tevu salia tai nebus...
  3. turiu visos lietuvos. Bet betkam neduodu...
  4. 3 metai su Magnumais. 1-3 dienas nesioti, pasaka- lengvi, patogus ir tt. Bet vaikstant 4 savites diena is dienos poligone, pastebi viena trukuma- vandens praleidziamuma. bet aisku, panaudojus"pasidaryk pats" technologija ir atsizvelgiant i neauksta ju kaina, galima sakyti kad tai vieni geriausiu batu.
  5. Idomu butu suzinoti dalyviu nuomone. kas idomiau ar istaskyti visa pakuote sratu per viena diena, ar nors biski prisigretinti prie realybes (nes realiai karys tures, tik 300 soviniu) ? Tad iskyla klausimas, ko dalyviai siekia musio lauke- ar rimtai pakovoti, ar tik rembo pavaidinti?
×
×
  • Sukurti naują...