Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Magnumas

Members
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Magnumas

  • Gimimo data 09/21/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M 24 ; AKS 74-UN
  • Komanda
    Iron Fist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipeda , Lithuania.
  • Interests
    Hunting,sniping,sports,airsoft.

Paskutiniai lankytojai

4723 profilio peržiūros

Magnumas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Ne zenkliai, .308 pradine kulkos energija vidutiniskai 3400J,o 30-06 3500-4000.Greitis atitinkamai 870m/s ,890m/s .Jie lb panasus.Priklauso nuo kulkos tipo,buna ,kad .308 galingesnis uz 30-06 pvz.: .30 - 06 Kulka: KS 13.0 g-735m/s,3510J ,o .308 Kulka: KS 9.7 g. 870m/s 3670J. Esme ,kad magnumas yra magnumas pvz.: 7 mm Rem. Magnum;5.6 x 50 R Magnum;.300 Win Magnum;.375 H&H Magnum...
  2. Ten naudojamas Arctic Warfare Magnum (AWP arba AWM) ,gamintojas :Accuracy International (anglija),jo kalibras .338 Lapua ,o ne .308 .308 daugmaz atitinka 30-06 Springfield.
  3. ziaurus:D :unsure: :blush: p.s. jei tu rimtai cia rasiai tai pripjoviai ziauriai.
  4. Gerbiamas, Player Echo , uzuot puoles rasyti ,perskaityk ir isigilink ka zmones nori pasakyti ,be to neprosal butu ir mintis sudelioti pries rasant .Labai negrazu ,kai taip kalbi apie zmogu ,kurio nepazysti :D Nesakau ,kad as ten kazkoks axujenas ar ka. Tavo komentaras lygus nuliui.
  5. Kaip yra pasakes vienas ginklu prisaudymu uzsiimantis Vokietis ir buves legendinis SWAT snaiperis Amerikietis - PRACTICE PRACTICE AND PRACTICE :D
  6. maskalata pasidaryt ir pats gali.be to profai kiekvienoje vietoveje derinasi prie aplinkos,taigi ir apranga kaskart keiciasi,pagrinde peciai ir galva,na ir dalis nugaros.nebutina stukomis svaidytis.dazniausiai tie kas svaidosi ir vaiksto po to kaip pingvinai ,nesuvokdami esmės.
  7. Zmogus teisingai sako,duok geram ir patyrusiam sauliui kad ir trioxlineika ,o tai pridarytu rupestelio ;)
  8. Neisizeisk bet tu visiskai neturi supratimo kas yra tikras snaiperis.
  9. Tai visiskai teisingai.Taciau kaip sakiau tas zmogus neaisku koks,gal jis prisiekes tam reikalui,tokiu atveju jam tai tiktu.
  10. Su Airsoft Springu neimanoma.Vienareiksmiskai. Nebent sukisus kokius 30gabalu ir saudant su metaliniais sratais. Su Airsoftiniu Springu zaisti tikrai galima,manau esminis jo privalumas yra tas ,kad yra pranasesnis atstumu lyginant su kitais ginklais t.y. tu gali sakotis be baimes pries priesais esanti kari del to ,kad tu iki jo dasauni ,o jis ne.Zinoma jei jam netruksta kantrybe ir jis nesugalvoja taves apsupti ar pribegti,bet tada trauki backup ginkla.Krc...
  11. Na su dauguma cia pasisakiusiu kolegu pilnai sutinku, nelabai ka turiu pridurti.Parduodu saviski http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=1952 Na tikrai neblogas ir is dalies isskirtinis variantas pvz optika zveris ,pac sautuvas 160 m/s lupa visai nieko,tikrai uztenka snaipingui,dar prie jo atsisedus sureguliavus gali drasiai lysti i snaiperio reikala.As pac pasistenges su juo patyriau keleta isimintinu ir tikrai maloniu akimirku,taciau as nenoriu ir negaliu buti tikru airsoft snaiperiu,tai siuo metu ne man. Todel parduodu,na ir del kaikuriu kitu priezasciu.Ir kaina gera.Esminis dalykas yra tas,kad kaip minejo kolegos eidamas snaiperio pareigas turi TIKRAI tam pasiryzti,negalima siaipsau su juo lakstyti, siapsau lakstysi tau greitai tai atsibos,taciau jei i tai isigilinsi ,stengsies ,tai uzsikabliuosi ir bus tikrai smagu,be to uzsitarnausi pagarba,nes mano asmenine nuomone buti tiek tikru snaiperiu tiek airsoftiniu snaiperiu yra pats sudetingiausias ,daugiausiai igudziu ,pastangu bei kantrybes reikalaujantis dalykas. Nezinau kas per asmuo tu esi ,taciau siulau tau tikrai gerai apmastyti ar tu tai sugebesi padaryti ir ar tai tau suteiks dziaugsmo. Tu arba tikras snaiperis arba ne. Viduriuko nera. Manau taip.
  12. Labai teisingai pastebeta.Pvz pagrindinis dalykas del ko as daznai nesiwezu snipo tai tas,kad budamas sniperiu nespejiu pagal veixma,zmonem,kurie megsta buti veixmo sukuryje,eiti iswien su komanda,sturmuoti ir t.t. snipas netinka.Pastebejau ,kad jei nori buti tikru snaiperiu,turi tam pasisvesti,turi eiti vienas,atskirai,buti nematomas ,reikia daug kantrybes. P.S. Naujokas,jei nesi TIKRAS to reikalo fanatas,apie snipa negalvok.Uzsigruzinsi bezaizdamas ir tiek. P.P.S. Naujokas,jei esi TIKRAS to reikalo fanatas ,tai as parduodu savo snipa ;) :) ,informacija ruosiama,netrukus bus skiltyje perku parduodu.
  13. Na taip ,bet ne viskas iskarto ;) Visi zinom kiek ta autentika kainuoja :) P.S. Imho naujokam norintiem tikrai maloniai pasisaudyti pradziai tinkamiausias automatas,apie snaiperi,ir dar springini patarciau pradzioj net negalvoti.
×
×
  • Sukurti naują...