Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pareiškimas - UŽ AIRSOFTĄ BE CHAMIZMO.


Simas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki gerbiamieji.

Senai nesirodžiau šioje vietoje, kuri laika esu kiek nutolęs nuo mūsų pamėgtų pramogų dėl priežasčių, kurių tikrai neaptarinėsiu. Patikėkite, tai laikina, I‘ll be back. Visgi jau dabar negaliu susilaikyti štai dėl ko.

Vakar, t.y. rugsėjo 3 d., tinklapyje DELFI, po straipsniu „Meškėnų invazija grasina pasiutligės protrūkiu“ atsirado itin intelektualus ir labai atitinkantis straipsnio turinį komentaras: „www.raccoon.lt Smirdantys meskenai-lochai vaidinantys Amerikonu armija. :D..“ (kalba netaisyta). Kadangi vis dar esu klubo „Raccoon airsoft team Vilnius“ nariu, suprantu, kad šis itin motyvuotas teiginys buvo skirtas ir man asmeniškai. Nežinau kuo neįtikau komentatoriui – esu tikras, kad nesu su juo susidūręs, o jei ir esu, tai šūdvabalių ir mikrobų tiesiog nepastebiu ir neįsimenu, juo labiau neturėjęs reikalų, kuriuose būčiau pavedęs ar pasirodyčiau nevykusiai (lochas - iš rusų kalbos kilęs žodis nevykėliui, pavedusiam draugui... ar šiaip lochui pavadinti. Pastaruoju metu dažniausiai girdimas Žalgirio rungtynių metu. Šaltinis http://zodynas.kriu.lt/zodis/lochas). Juo labiau, kad ir su higiena pas mane viskas tvarkoj ir dėl blogo kvapo aplinkiniai paprastai nesiskundžia (kaip neprisiminti Tautos išminties – „kuo pats smirda, tuo kitus tepa“). Ir airsofta žaidžiu vokiško ginklo airsoftiniu analogu, o mano atstovaujamas klubas niekada neimitavo JAV karinių dalinių... Bet ne tai svarbu. O kad suprastumėte, kas, šiek tiek priešistorės.

 

Kiek man žinoma iš kolegų pasakojimų šutvė pasivadinusi „straikbat“ buvo pašalinta iš šio forumo. Nuo pat tos akimirkos mūsų klubo lyderis –TK- buvo pradėtas bombarduoti elektroniniais laiškais, siunčiamais, beje, į jo darbinį e-pašto adresą, kuris tikrai tam nėra skirtas. Siuntėjas - Straik Bat straikbat@gmail.com.

 

Pateiksiu keletą ištraukų (visas susirašinėjimas išsaugotas, jei kam svarbu autentiški tekstai, kreipkitės į –TK-.

Kursyvu – mano nuomonės ir komentarai, pagrįsti išimtinai susirašinėjimo turiniu, mat siuntėjo „straik bat“ (nekyla ranka rašyti iš didžiosios raidės) nepažystu, net nežinau ar tai vienas individas ar grupė). Kalba visur netaisyta, objektyvumo dėlei abiejų šalių.

 

Straik Bat straikbat@gmail.com : Atsimink kad tu samoningai (isanksto susitare grupe asmenu) skleidi neteisingainformacija apie kitus amenys siekiant gauti is to pelna piniguniu ekvivalentu arba kt. Lazinames kad jus slepsites dabar visada esant galimybei O zinai kodel, nes as zinau kad tu esi shudas, tu pats zinai kad tu esi shudas, ir greit visi zinos kad tu esi shudas

 

Kietai - „isanksto susitare grupe asmenu“. Teisininkas pasirodo. Ir ekonomistas. Ir ekskrementų specialistas. Išauklėtas ir išsilavinęs. Airsoftas be tokiu – airsoftas be ateities. Beje, aš lažinuos, kad nesislėpsim. Suma gali nurodyti pats lažybų iniciatorius, kažkodėl nei viename laiške taip ir neprisistatęs tikru vardu. Nes jis dar ir drąsus.

 

-TK-: Sudais cia Tu drabstais!!! Kiekvienam laiske nepamirsti ideti porcijos meslo. Apie Tave, kaip apie zmogu, tai pasako labai daug. As bent jau kulturingai bendrauti moku, neizeidinedamas. Nors kantrybe jau baigia trukti.... Bet kuriam forume/chat’e/portale yra adminas (-inai), moderatoriai, taisykles, tvarka. Nepatinka- einat i kita smelyna. Sukuriat savo- Grazesni, Saziningesni, Geresni, Tikresni ir t.t.

 

Na kaip ir aiškiai ir suprantamai. Ir pagrįstai.

 

Straik Bat straikbat@gmail.com : Ar jusu GM klubas turi teisini statusa? Jus uzsiemat dezinfommacijos skleidimu, zeminant kitus asmenys, o tikslas viso tuo gauti pelna is jusu saito bei is zaidimu.(nesazininga konkurencija). Ka ku ten kalbi kad forumad nekomercinis.Viena arisfotpark,com cista komercija, kaip ir visi jusu zaidimai .

 

Ak kaip kilnu. Nepaisant akivaizdaus neraštingumo. Komercijai airsofte griežtas NE. Įrangą ir ekipuotę drošim patys, žaisti lysim į kaimyno sodą. HURRAY.

 

-TK- : Dauguma klubu, kurie ieina i GM sudeti, juridinis statusa turi.As (kaip ir musu komanda) visiskai jokio pelno neturiu nei is zaidimu, nei is forumo nei is airsofto! Kokia dezinformacija?! Saitas pelno nenesa. Anksciau visos normalios komandos ar atskiri asmenys mesdavosi savo nuoziura uz domeno bei vietos serveryje palaikyma (nepamenu, kad Tamstos kolektyvas kada butu metesis). Dabar islaidas portalo palaikymui padengia tie pora prekybininku “baneriuku”. Padengia islaidas o ne nesa plena!!! Jei truksta- metames patys. Kas liecia Airsoft Park, tai is ju biznio nera. Uz banerio idejima bei atskira skilti, kur skelbia nuolaidas, jie pasiule VISIEM forumo dalyviam 8% nuolaida (To reward your kind support, we'll provide 8% discount for all members in the forum)! Taip kad cia nauda visiem forumo dalyviam!

 

Manau ir vėl atsakyta išsamiai ir aiškiai. Na bent jau man kaip ir suprantama. Ir lyg ir teisingai, ar aš ko nors nežinau?

 

-TK- : Lygiai ta pati galiu pasakyti apie Jus: Skleidziat dezinformacija, juodinat kitus asmenis, kaltinat nebutais dalykais, grasinat ir t.t.Niekas sleptis nesiruosia. Dalyvausim kaip dalyvavom. Bet kokia smurto (fizinio ar psichologinio) apraiska pries bet kuri is GM klubo nari (ar bet kuri ju komandos nari) sulauks atsako per oficialias institucijas.

 

Ak tas diplomatiškasis –TK-...

 

Straik Bat straikbat@gmail.com : Del gm klubo. Kas sprednzia ir kur tai vyksta? Kur priimti sprendimai? Ir kur balsavimai. Bandem susikontaktuoti su minetomis komandomis, jokiu ziniu apie straikbata ir apie niekas nezino. Ratas siaureja!

 

Žinote apie straikbata ir aš nieko nežinau. Nedomina manęs pelėsiai. Taip kad šį kartą priekaištas ne visai koks. Bet aš jumis tikiu. Ratas iš ties siaurėja... Beje, koks dar ratas?

 

-TK-: Diskusijos bei sprendimai vyksta tam tikroje forumo skiltyje. Del bandymo susisiekti su komandu atstovais (tik sios dienos info):AMFIBIJOS ATSTOVAS: „aš asmeniškai negavau jokiu žinučių iš jų“. UNITY ATSTOVAS: Jokių žinučių negavau taip pat.B.C.W. ATSTOVAS: mums irgi nerase.

 

Negi apsimelavom? Ar gražu?

 

Straik Bat Bet matomai el pastu neeina nieko issiaskinti, kaip sakant prisikai ir pasislepei ,turi teise :D

 

O taip. Kad galima butų kažką išsiaiškinti, reikia turėti įrenginį kažkur tarp ausų. Smegenim vadinamą mokslinėje literatūroje. Tada viskas būna kitaip. Bet tiems, kam jau Dievas neskyrė, tai išties nei elektroniniu, nei balandžių paštu vargu ar pavyks kažką išsiaiškinti. Ir prisišiko, kiek žinau visai ne tas, kas tuo yra kaltinamas.

 

Straik Bat :Uz tokius veiksmus greisia tribunalas...

 

Visagalis atėjo visų mūsų teisti. Aš jau bijau.

 

Straik Bat : Mes jus tiesa paimsim ir nuleisim Stipresnis tas kieno tiesa, o jus gaidziai ir tiek

 

Zonos bazaras įsijungė. Bičas aiškiai susipažinęs su leksikonu. Turbūt ne tik su juo bet ir su „gaidžių kultūra“. Kitaip iš kur gi toks išmanymas? Turbūt ir šokoladinę akytę vis dar sopa. Priminsiu, kad tarp Raccoon‘u teistų nėra. Mes išties nežinome, kaip tiesa per išangę sužinoma. Bet tikime tai patyrusiais. Ir iškreipta kultinio filmo „BRAT“ citata nelabai vietoj. Nes infuzorijos intelekto lygio chamo asmeninė tiesa nėra ta tiesa, kuri daro mus stipriais.

 

Straik Bat Pasilieku teise visus Jusu laisku ikelti i viesa foruma dali, visas jusu nuotraukas ikelti i viesa forumo dali kad zmones galetu atpazinti jus kaip nusikaltelius. Taigi viskas ka pasakyta tai mano nuomone, kitu nuomone jus dar isgirsit.

 

Laukiam nesulaukiam. Ir veidų savo neslepiam, skirtingai nei kai kurie. Ir kažkaip patys sau prieštaraujate – tai zonos „bazaras“, tai kitus nusikaltėliais apšaukinėjate. Atleiskite, bet mes ne iš jūsų „mastiuchos“...

 

Straik Bat : Ar tavo demokratija tokia pat smirdanti kaip Amerikos ? Nepamirsk kad amerika turi ginklu o tu lapuxas ir tau tokie bajeriai nepralys.

 

O koks geopolitikos išmanymas. Amerika išties turi ginklų. Turbūt enciklopedijoje perskaitė. Oi sorry, ne visi žino, kas tai – enciklopedija. Itin pažangiems – tai tokia protinga knyga. Su sąlyga, kad jie žino, kas yra knyga...

–TK-, patikėk išmanančiu – Tu ir Amerika, išties skirtingose svorio kategorijose.

 

Straik Bat : Kur izeidinejimai kiekvienam laiske, kad pasakuiau lapuxas tai mano manymu taip ir yra O zinai kodel, nes as zinau kad tu esi shudas, tu pats zinai kad tu esi shudas, ir greit visi zinos kad tu esi shudas

 

Pasikartojimas. Be jokių įžeidinėjimų. Apsaugok viešpatie nuo tokių. Nebuvo nei vieno. Niekada. Peace... Bet jei taip, tai ir aš manau, tiksliau žinau, ir visi žino, o kas nežino, žinokite, kad šio marazmo autorius yra ne kas kita, kaip besmegenis pelėsis, parazituojantis seno sifilitiko apatiniuose baltiniuose. Stafilokokas tiek dvasine, tiek fizine prasme. Ir nieko daugiau. Mano manymu taip yra, vadinasi tai tiesa, o tiesa jus visus „paimsite“. Šita tiesa galite imti. Šiai tiesai mes pasiduosim.

 

-TK-: Turiu teisia ne sleptis, o neatsakineti i chamiskus, persunktus banditisku leksikonu, bei grasinancius laiskus! Jei kalbi visu Partizanu ar Straikbato vardu- jie tikrai turi kuo didzuotis. Isikandai kazkokia samokslo teotija, prisigalvojai nebutu dalyku ir taskai savo pacio meslu cia kitus! Klausyti (siuo atveju- skaityti) visokiu marazmu bei nesveikos fantazijos vaisiu nesiruosiu! Toks chamiskas elgesys/bendravimas buvo kai kuriu banu viena is priezasciu. Toliau sio „mielo“ dialogo testi nesiruosiu. Viesas pareiskimas del Straikbato bei GM konsepcijos bus artimiausiu metu.

 

Et, -TK-, diplomatija sucks. Nuvylei.

 

-TK-: Straikbat grupės žaidėjai reguliariai organizavo savo žaidimus nesuderinę su teritorijos (-jų) savininku (-ais). Po įspėjimo, kad tokia veikla gali pakenkti visai Lietuvos airsofto bendruomenei, Straikbat nariai pradėjo įžeidinėti ir atvirai grasinti GM Klubo nariams (susirašinėjimas išsaugotas), ko pasekoje visa Straikbat skiltis buvo pašalinta, žaidėjai (Partizanų komanda) nubausti blokavimu forume.

 

Oficialu, lakoniška. Be komentaru.

 

Straik Bat : Kodel nerasot pareiskima i policija jei atvirai jum grasina ? Trintukai :D

 

C‘mon ir tai pareiškia kilnusis kovotas už airsofto dvasinį tyrumą išaiškinęs „isanksto susitare grupe asmenu“ skleidžiama „dezinformacija, neteisinga informacija apie kitus amenys siekiant gauti is to pelna piniguniu ekvivalentu“, rengiantis tribunolą ir kovojantis išimtinai tiesa? Nerašysim. Nes nedvasinga. O be to, jei rašytume dėl kiekvieno idioto sapalionių, niekam kitam nebeturėtume laiko. O forumo teršti neleisim ir dvasios elgetoms. Kaip ten –TK- rašė - „Sukuriat savo- Grazesni, Saziningesni, Geresni, Tikresni ir t.t.“, ten ir taškykitės savo spuoguotų snukių pūliais. Slabo?

 

Straik Bat : Sveiki Prasome informuoti ar SUTINKAT ar NE ? kad visas pokalbis kuris 2012-ais vyko tarp jusu el. pasto adresu ir straikbat@gmail.com butu patalpintas i viesa interneto erdve , aisku neatskleidzius el . pasto adresu, vardziu , pavardziu,ir kitos asmenines informacijos. ir savaijme be keiksmazodziu.

 

Šitas man labiausiai patiko. Aš drąsus, bet mano asmeninės informacijos neskelbkite. Šiukštu. Kad gėlėmis už drąsą neužmėtytų. Ir be keiksmažodžių. Nes keikiuos tik aš, o tai, iš begalinės savo drąsos moku daryti tik slėpdamasis už draugų nugarų arba kilometrų interneto kabelio... Ne brolyti, kaip pats sakei, tiesa nugalės. O cenzūruota tiesa, gal ir tavo tiesa, bet mano požiūriu, gali susikišti ją į savo ištampytą žiedinį raumenį.

 

Straik Bat : SIulau uzsidaryti GM klube ir knisti prota vienas kitam. Stebesim jusu dalyvavima ir elgesi kitu zaideju atzvilgiu.

 

O čia jau klystate. Ir netrukus sužinosite kodėl.

 

Straik Bat :Tai kodel niekas neatsako i klausima; kodel straikbat buvo istrintas is forumo?

 

Dlia asoba adarionnich pavtariaju:

„ -TK-: Straikbat grupės žaidėjai reguliariai organizavo savo žaidimus nesuderinę su teritorijos (-jų) savininku (-ais). Po įspėjimo, kad tokia veikla gali pakenkti visai Lietuvos airsofto bendruomenei, Straikbat nariai pradėjo įžeidinėti ir atvirai grasinti GM Klubo nariams (susirašinėjimas išsaugotas), ko pasekoje visa Straikbat skiltis buvo pašalinta, žaidėjai (Partizanų komanda) nubausti blokavimu forume“.

Galiu pakartoti dar du, tris, penkiolika kartų. Tik manau, kad neverta. Pamastymus apie įrangą tarp ausų pasiskaitykite šio posto pradžioje. Pakartotinai. Daug kartų. Gal „dašus“ galų gale. Nors abejoju.

 

Straik Bat : Sekmes urodai smirdantys barsukai .

 

Sėkmės ir jums. Nors vargu ar verta jos linkėti, mat ji baigėsi jau tada, kai jūsų tėvai nepasinaudojo prezervatyvu. Bet aš jums linkiu evoliucionuoti bent iki tarakonų lygio. Nors, kaip benemėgčiau kartotis, labai abejoju.

 

Ir čia tik vėlesni. Iki tol buvo ir geresnių „perlų“. Jei ką domina, laukiu publikos užsakymų. Komentarus irgi pažadu.

 

O dabar iš esmės. Spręsdamas iš stiliaus ir išmanumo, manau, kad komentaras DELFI yra šių pačių individų darbas. Šiuo metu komentaras yra pašalintas (jei kas netiki, turime PrntScrn), nepaisant to, esu tikras, pritarsite, šiuo akibrokštu buvo peržengtos bet kokios padorumo ribos. Negaliu kalbėti viso savo klubo vardu, bet pats asmeniškai pareiškiu, kad nuo šios dienos boikotuosiu ir visomis man prieinamomis priemonėmis sabotuosiu visus žaidimus, kuriuos organizuos ir/ar juose dalyvaus šita nepraustaburnių šutvė, pasivadinusi „straikbat“. Kviečiu prisijungti visus, su kuriais stovėjome prie airsoft‘o Lietuvoje ištakų, kūrėme, propagavome, populiarinome tai, kas pavirto pakankamai masiniu reiškiniu, suvedusiu ir suvienijusiu mus, taip pat tiesiog tuos, kuriems airsoftas, tai malonus laiko praleidimo būdas, o ne taškymosi šūdais poligonas. UŽ AIRSOFTĄ BE CHAMIZMO.

 

O kad tai nebūtų tik žodžiais, kreipiuosi į artėjančio žaidimo Rukloje organizatorius – padarysiu viską ką galėsiu, jei reikės nueisiu iki kariuomenės vado (esu nuo jo gavęs asmeninę padėką ir ženklą, anot jo, atidarantį bet kurias duris krašto apsaugos sistemoje), bet padarysiu viską, kad šis žaidimas neįvyktų, jei jame bus leista dalyvauti bent vienam individui, priskiriančiam save „straikbat“ (kaip norėtųsi pakeisti pora raidžių į „srakabat“) arba jį palaikančiam ir/ar remiančiam. Ir aš labai rimtai – pažystate mane ne vienerius metus, aš už savo žodžius atsakysiu.

 

HAU

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 291
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Na, galiu pasakyti, kad palaikydavau Partizanus, nes daug bendravau su jais, daug tarp ju buvo adekvačiu žmoniu kuriu pagrindas dabar jau kitose komandose, bet artejant Karantino III žaidimui, kuris turetu ivykti neva "ju" "sutartoje" "zemeje" (patikrinus gavosi kad jie ten žaide savavališkai, gavau i skype kruva panašaus reikalo iš vieno veikejo ir pažada (cituoju) - "kai grišiu iš Anglijos patikrinsiu kame reikalas" перевожу - приеду - проверю как у вас там без меня.

Na aš pasijokiau, atrašiau panašia maniera ir užblokavau žmogeli. Kaip sakoma, ты кто такой, давай до свидания =)

Reiketu tureti omenyje, kad už viso to stovi VIENAS žmogus, "straikbatas" tai yra ne komanda, o greičiau kažkokia mistine reliatyvi savoka, ju organizuojamose žaidimose dalyvavo daug žmoniu ir ypač naujoku, jei čia gaudisym raganas tai bus čia kaip su VIPais, pasikels mešlai ir jokio tolko.

Bet taip, pagrinde sutinku. Galima siekti tiesos, teisingumo, lygybes) žaidymo kokybes gerinimo, bet vadinti viens kita ligoniais, krapštytis vaikystes problemose ir vadinti viens kita šudais - nesmagu. =)

Atsiprašau už klaidas.

Еноты, вы лучшие =)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Turėjau ilgą ir nuobodų pokalbį su Toliku iš partizanų, dėl mano pareiškimo, dėl jų maklaudavimo. Patoviai buvau įžeidinėjamas ir t.t. "Malonus" incidentas Colonel Down žaidime. Iš rašymo stiliaus - sakyčiau, kad tai tas pats asmuo, tačiau tai SPĖJIMAS. SUMA SUMARUM - palaikau iniciatyvą... Pagaliau prabilta apie tai viešai...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Turėjau ilgą ir nuobodų pokalbį su Toliku iš partizanų

 

Ne tik tu kolega.

Man irgi buvo labai malonu...daug skambuciu,sms.Pries pirmos Karmelavos...

nu cto botanik, cety napizdel i spriatalsia, sidis tixo kak nivciom nebyvalo , a sam koncenyj gandon.

horoso zemlia kruglaja tak vsio pereverniotsa

za vsiu svoju hujniu budes otvecat pedrila.

Botanik, tak cto zdulo tebya pohodu kudato.

Mozet davaj razberemsia po staroj teme.

Ili predpocitaes na igre vsio vyjasnit , toze mozem.!

Tolko prijezaj!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Po GM Klubo paviesinimo ir as esu gaves keleta laisku ir net sms is siu veikejo (u), Ju cituoti net nenoriu, toki teksta kelti viesai man nemalonu. Taciau abejoju, ar del to reikia kaltinti visus straikbat zaidimuose dalyvavusius zaidejus. Is vienodo laisku stiliaus galima daryti prielaida, kad cia raso vienas asmuo. Kaip pasake kolegos is Klaipedos, visiems geras nebusi, tegul raso, nereikia nusileisti iki jo lygio.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na, prie kolekcijos ir aš prisidėsiu.

Buvo čia forume atsiradęs toks robin. Teisybės ieškotojas ir ....

Irgi gavau palaiminimą :D

robin

Sent 23 August 2012 - 09:57 AM

pacifistas+alberto= nacionalistaj.

 

Beje, manau, čia jau nepirmas atvejis bandant eskaluoti supriešinimą nacionalinių klausimu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labai patiko skaityti pirma posta :rolleyes: Stilius , zodziu deriniai , atsakymai - autorius saunuolis ! Seksiu tema ..

p.s. del noro neleisti zaisti visiems Straibat dalyviams , manau , persistengiai . Suprantu , kad kraujas verda ir pagristai , taciau su visa pagarba ,manau neverta to net pradeti ! Prasides chaosas barniai absoliuti destrukcija . Inesi daug negatyvo ir taip ne super optimistine musu airsoft bendruomene . Jei ne sunku , pabandyk dar karta apgalvoti visas pasekmes .

Uz airsoft for fun

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Norečiau dar pridurti, kad butent sažiningas elgesys, idomus kokybiški žaidimai, vieninga bendruomene yra panaceja, nes išaukleti straikbato bojevikai - tikras pavojus. Kol kas dar nevelu reabilituot juos, nereiketu рубить с плеча, ir ateityje reiketu siekti to, kad naujokai eitu ne i straikbato žaidimus, o i super puper LSB geimus =) (sakau be padjobkiu, nes manau kad aš vis dar esu LSB narys, nors ir pagal paskutinius gandus jau turiu gerb Lukos "vilko" bilieta =)

Skilimas - tai blogis, nesvarbu koks jis butu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Po GM Klubo paviesinimo ir as esu gaves keleta laisku ir net sms is siu veikejo (u), Ju cituoti net nenoriu, toki teksta kelti viesai man nemalonu. Taciau abejoju, ar del to reikia kaltinti visus straikbat zaidimuose dalyvavusius zaidejus. Is vienodo laisku stiliaus galima daryti prielaida, kad cia raso vienas asmuo. Kaip pasake kolegos is Klaipedos, visiems geras nebusi, tegul raso, nereikia nusileisti iki jo lygio.

 

Niekas nesmerkia zmoniu dalyvavusiu ju zaidimuose, juo labiau naujoku, ypac jei jie sugeba padaryti isvadas ir suprasti, ka daro ir kuo tai veliau ar anksciau baigsis. As uz tai, kad tie, kas leidzia sau toki elgesi butu isdrebti is airsofto ir negadintu zmonems nuotaikos. Gali sau smirdeti kur nors kitur. O jei tame paciame "straikbat" yra adekvaciu suaugusiu zmoniu, jie turetu arba issivalyti savo kiema nuo sungrybiu ar bent jau neleisti jiems kalbeti visu vardu, arba prisiimti atsakomybe uz ju elgesi. Daugiau nekomentuosiu, pasakiau viska, ka norejau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

ziuriu ir cia atsirado tro-la-la...

 

DEMESIO! Trolinimas bei tuscios blevyzgos sioje temoje bus trinamos! Sis autorius jau uzsidirbo 12h poilsio nuo rasymo forume. Kas sekantis? :rolleyes:

 

Simai, Saunuolis!!! Tik pataisymas- bendras pareiskimas apie Straikbat blokavima buvo bendras GM forumui priklausanciu asmenu pareiskimas o ne mano asmeninis :)

 

P.S. protingi pasisakymai- visada laukiami! :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip papildyma isediu Straibkbato atsakyma i ta ilga mano laiska, kuri Simas isnagrinejo konkreciai ir teisingai (Straik Bat atsakymai pazymeti raudonai)

 

**************************

 

Sudais cia Tu drabstais!!! Kiekvienam laiske nepamirsti ideti porcijos meslo. Apie Tave, kaip apie zmogu, tai pasako labai daug. As bent jau kulturingai bendrauti moku, neizeidinedamas. Nors kantrybe jau baigia trukti....

 

Verkti nerkai ir pasakoti apie partizanus ir straikbata nebutus dalykus tai vadini kultura.

 

Bet kuriam forume/chat’e/portale yra adminas (-inai), moderatoriai, taisykles, tvarka. Nepatinka- einat i kita smelyna. Sukuriat savo- Grazesni, Saziningesni, Geresni, Tikresni ir t.t.

 

O kas jum nepatinka ka dare straikbatas? Ar zmones jau ten visi lekia o jus sedit prie suduzusios geldos su savo draugais tokiais pat kaip jus patys. Ir jum sikna svyla ir pradedi vel SHIKTI .

 

Pora atsakymu (mano asmenine nuomone):

 

Straik Bat

 

 

Dauguma klubu, kurie ieina i GM sudeti, juridinis statusa turi.

 

GM klubas statuso neturi, tai jsuu isvis nera, nes forume jusu nera ir teisino statuso nera. Ir valinkit is cia su savo pareiskimais atgal i rusi. Nepripazista sito klubo niekas ir taskas, nes jo nera :D

 

As (kaip ir musu komanda) visiskai jokio pelno neturiu nei is zaidimu, nei is forumo nei is airsofto!

 

Pelna neturi gal tu asmeniska, bet turi tavo kolegos, o jie su tavim pasidalina kaip nors.

Viskas eina per lukashenka, jus su jo kartu viska sprednziat kad jam butu geriau, o poto jis padarys kad jum butu geriau.

Ir pasidalinat $ . Uz tokius veiksmus normaliose salyse greisa mirties bausme.

 

 

Kokia dezinformacija?! Saitas pelno nenesa. Anksciau visos normalios komandos ar atskiri asmenys mesdavosi savo nuoziura uz domeno bei vietos serveryje palaikyma (nepamenu, kad Tamstos kolektyvas kada butu metesis). Dabar islaidas portalo palaikymui padengia tie pora prekybininku “baneriuku”. Padengia islaidas o ne nesa plena!!! Jei truksta- metames patys. Kas liecia Airsoft Park, tai is ju biznio nera. Uz banerio idejima bei atskira skilti, kur skelbia nuolaidas, jie pasiule VISIEM forumo dalyviam 8% nuolaida (To reward your kind support, we'll provide 8% discount for all members in the forum)! Taip kad cia nauda visiem forumo dalyviam!

 

Straik Bat

 

 

Lygiai ta pati galiu pasakyti apie Jus: Skleidzшat dezinformacija, juodinat kitus asmenis, kaltinat nebutais dalykais, grasinat ir t.t.

 

Kokia dezinformacija ir ka me juodinam, ka grasinam. Tiesa akys grauzia ?

 

Niekas sleptis nesiruosia. Dalyvausim kaip dalyvavom. Bet kokia smurto (fizinio ar psichologinio) apraiska pries bet kuri is GM klubo nari (ar bet kuri ju komandos nari) sulauks atsako per oficialias institucijas.

 

Stebesim jusu dalyvima.

CIa labiau lecia jusu otmorozkus kurie megsta pamojot rankom ir kojom (forume) :D

 

Straik Bat

 

Diskusijos bei sprendimai vyksta tam tikroje forumo skiltyje.

Del bandymo susisiekti su komandu atstovais (tik sios dienos info):

AMFIBIJOS ATSTOVAS: „aš asmeniškai negavau jokiu žinučių iš jų“

UNITY ATSTOVAS: Jokių žinučių negavau taip pat.

B.C.W. ATSTOVAS: mums irgi nerase

 

Man px kas ten rase kas nerase, kas priimineja sprendimus ir kur tai daroma? (klausimas kitas buvo)

Ir ka tu man parasei Siauliai, Klaipeda. Kas cia tokie? Kur Vilniecius (paslepei?)

Nes Klaipeda tai neks net nepazista Straikbata ir t.t

 

Straik Bat

 

Turiu teisia ne sleptis, o neatsakineti i chamiskus, persunktus banditisku leksikonu, bei grasinancius laiskus! Jei kalbi visu Partizanu ar Straikbato vardu- jie tikrai turi kuo didzuotis 

As raso visu savo vardu, apie partizanus nieko nesu girdejes, o STRAIKBATAS JEGA!

 

Isikandai kazkokia samokslo teotija, prisigalvojai nebutu dalyku ir taskai savo pacio meslu cia kitus! Klausyti (siuo atveju- skaityti) visokiu marazmu bei nesveikos fantazijos vaisiu nesiruosiu! Toks chamiskas elgesys/bendravimas buvo kai kuriu banu viena is priezasciu.

 

Tai kokie banai buvo ir uz ka?

Taip taip nebutu dalyku. Palauk biski tuoj padarysiu dar tyrima , kvesiu liudininkus ir poto bus galutinis verdiktas, kas su kuo ir kaip . Tada tu nesislepsi o begsi.

 

Toliau sio „mielo“ dialogo testi nesiruosiu. Viesas pareiskimas del Straikbato bei GM konsepcijos bus artimiausiu metu.

 

 

Net nesistebiu , nes taip ir neatsakei ne i viena esmini klausima per visa pokalbi, gali perziuret ir apmastyti.

Bet klausimai tai liko ir ju padaugejo ir bus uzduoti jum kada nors.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo saves pridursiu, kad kaip cia vienas veikejas siule "susitikt ir issiaiskint zaidime arba dar kur nors" - jei kam esu uzkliuves, galite atvaziuoti - adresa duosiu...

 

Chamus reikia baust. O uz "bazara" atsakyt.

 

P.S.: anksciau ar veliau iki "razborkiu" ir grasinimu turejo daeiti - per daug kulturingos chebros airsofta zaidzia. Stengiates nemaloniu dalyku nepastebeti ir praignoruoti, o tokiais atvejais visokie fufeliai pradeda galvas kelt.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tokiu elgesiu žmogus žemina net tik save bet ir visa komanda.Norėčiau pasiūlyti,reiktu ir nuotraukas kažkokias įdėti nes aš asmeniškai daug apie juos girdėjau, bet jų nemačiau, o gal ir mačiau kur nors miške, bet nepažinau.Tokia chebra suvažiavus gali visa žaidimą sugadinti ir nuotaiką.Aišku ir viešinti viska.Patys pasijuoksim ir morališkai palaikysim administratorius.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na ką man kaip organizatoriui daryti , jei :

 

1. visi kam nepatiko Partizanų ir Co komandos dalyvavimas žaidimuose , man sakydavote kad reikia juos baninti, ir jei jie toliau dalyvaus žaidimuose mūsų nebus.

2. Parizanų komanda ir Co buvo išskirta iš žaidimų draugišku sutarimu iš ko gavosi Straikbat

3. Dėja Partizanams nežaidžiant, žaidimuose neatvažiuodavote ir toliau. Yra jie ar nėra, jūs nevažiuojate.

3. Po straikbal pašalinimo , Straikbat iniciatoriai man pareiškė pretenziją neva aš juos dėl to išmečiau iš forumo , kadangi jie trukdo kariauk.lt komercinei veiklai. Ale konurentai. Straikbatas pateikti visų kas prieš juos sąrašą ir kokios pretenzijos.

 

Dėja visi kažko bijo ir viešai prieš Straikbato šutvę niekas nieko negali pasakyti. Vyrai, Jums puiki proga iššižadėti ir pasakyti savo nuomonę apie šios bendruomenės dalyvavimą LSB veikloje.

Man asmeniškai ir jau pabodote - Straikbat vyrai, kurie skleidžiate savo nevaikiškas erezijas - nenorime mes su Jumis žaist kartu - kokios problemos ? Ne pirmas kartas kai esate apsidirbę.

 

Jau seniau sakėte - mes esame geresni žaidėjai, todėl mūsų ir nenori matyti žaidimuose , kokios problemos ? Einate darote savo žaidimus, AŠ UŽ KAD BENDRUOMENĖ SKILTŲ Į KELIAS DALIS , kad atsisijotų visi kalėjimo bajerių tirintys žaidėjai , aš už kad visi verkiantys dėl dalyvio mokesčių galėtu rinktis jiems patinkančius žaidimus. Aš už puikų laisvalaikį. Balsuokite už mane , sąrašo nr. 4

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na, šeip diskusija gana įdomi gaunasi.

Kaip ir į vienus vartus. :D

Visi reiškia pretenzijas straikbat, o straikbat negali atsakyti, nes..turi baną šiame forume.

 

Ir beje, kažkodėl straikbat gavosi kaip bendrinis pavadinimas, nors sprendžiant iš rašymo stiliaus, tai vienas asmuo.

Kam visus pagal vieną vertinti?

 

Man tai labai būtų įdomu išgirsti kažkokius argumentus, atsakymus ir iš priešingos pusės.

Žinoma, jei ir čia prasidės..базар по фене... , tada kaip ir aiški situacija iki galo.

Vat būtų įdomu išgirsti kažką iš partizanų ir pan.

Juk tikrai esate čia užsiregistravę ;) .

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nu as savo nuomone isreiksiu kaip eilinis zaidejas. Man asmeniskai tikrai neskauda, kad as i dvi ar tris savaites sumoku 20lt uz orgu darba ir man tikrai neskauda sirdies jei jie tuos pinigus ne visus sukisa i zaidimo organizavima. Kitas dalykas, cia dirba suauge zmones kuriems reikia ir kazkaip uzsidirbti, todel as net nematau nieko blogo jei sita veikla vykdo komerciniais sumetimais ir nori is to uzdirbti, juk uz aciu sotus nebusi. As straikbato zaidimuose nesu dalyvaves, bet gandu ir kalbu is tu kurie ten buvo tikrai nemazai girdejas, kad overtuninti ginklai ir sunkiai nusaunami priesai (tai viena pagr. priezasciu kodel ten nevaziavau, bet pasikartosiu, kadangi nebuvau ir pats nemaciau, tai telieka tik gandai ir kalbos). :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labutis visiems :rolleyes: Esu buvusios Partizanu komand. narys. Tapau jo jau po to, kai siai komand. buvo paskelbtas tas fatalinis BANAS. Taip pat esu ,S.Bat., Šutves narys. Mielai pabendrausiu su jumis ir atsakysiu i jusu klausimus :wub:

Del argumentu, nezinau nuo ko pradeti, tiek daug visko :wacko: Bet manau ir tikiu, kad musu bendravimo eigoje mes galetumem prieiti prie konsensuso...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Del argumentu, nezinau nuo ko pradeti, tiek daug visko :wacko: Bet manau ir tikiu, kad musu bendravimo eigoje mes galetumem prieiti prie konsensuso...

Na, manau, reikėtų pradėti nuo kelių dalykų:

  • Įvadinti, ar kalbi tik savo vardu ar esi :D šutvės oficialus atstovas.
  • Ir, nežiūrint į pirmo klausimo atsakymą, kokia Pačio nuomonė dėl visų išsakytų šioje temoje pretenzijų ir nurodytų problemų?
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Keliu zmoniu prasymu pateikiu man atsiustus laiskus is vartotojo Robin 2012.08.21, 10:20 ir 10:45. Sis vartotojas uzsiregistravo forume netrukus po partizanu pasalinimo. Is jo laisku man ir kitiems (linkejimai Uno) aisku, kad vartotojas airsofte yra seniai. Stilius toks pat kaip TK siustu laisku.

 

Laiskas 1:

robin said:

======================================================================

Альбертик ты лошара конченый.

Передай своим ВИПам пусть долбятся в шопу.

Вашу групировку моральных уродов вычислили, и скора будете сосать свои ВИПовские хуи у друг друга.

 

Laiskas 2

robin said:

======================================================================

Tai tu VIP'as viska trini ?

 

Lukashenka duoda padulkinti ar paciulpti kad ji gynat visa komanda.

Jusu komandos seniai nera tik forume likot ir dar bandot kazka aiskinti.

PYZDINKIT NAHUJ IS AIRSOFTO PYDERAI NES JUS JI GADINAT IR UZ TAI JUS KAS NORS NUBAUS URODUS

SMS gautas po to, kai idejau skelbima apie savo WE GBB pardavima:

Kodel shuda parduodi. Savo GBB su leidzianciom dietuvem sau pasilik, issiusta is www.smsdykai.lt

 

Maxx, jeigu zinai kas tai parase, perduok linkejimus. Galetu zmogus nesislepti uz anonimishkumo kaukes ir pasiviesinti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...