Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

G36 mechanos


MARTISdiver
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki

turiu klausima, kokiu principu veikia G36 low cap detuves(internete kaskaip sunkiai kaska rast konkreciai apie g36 detuves raso tik apie mid cap ir high cap) tai va, ar detuviu principas kaip ir mid cap ir high cap uzsiveda su roliku is apacio tik kad sratuku maziau ar su spiruokle kaip pistoletu detuvese.

dekui :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

dekui uz info, dar vienas klausimelis. kaip ten vyksta uztaisymas. daug krapstymosi ar pakankamai greitai galima uztaisyt is naujo(naudojant uztaisymo svirksta)? :rolleyes:

 

Klausimas ar greit sukiši 30 šovinių į tikrą dėtuvę?

Žaidimo metu nei low nei mid-capu nesugebėsi greitai pertaisyti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

dekui ir uz sita informacija. faktas tas kad galvoju pereit prie low cap detuviu, tai ir klausineju. Ir gal kas galetu pakomentuot kaip pasikeicia zaidimas perejus nuo high cap prie low cap.

p.s. 30 soviniu i detuve sukisu gan greitai :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

na o kas cia tokio sukist 30 soviniu i detuve imi ir sukisi,

P.s. as darbe turiu g36 priskirta tai per saudyma niekas uz tave ju nesukis tenka paciam. tai ir sulenda jie ten pakankamai greitai :rolleyes:

laukiu komentaru esama tema :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

1. Ateity nekurk atskiru temu tokiem klausimam. Tam yra naujoku skiltyje tema "kas? kur? kaip? ir t.t.".

2. Zaidimas pasikeicia tuo, kad su mid ar low capais gali dalyvauti normalesniuose zaidimuose (hi cap'ai ar kitaip- "bunkeriai" jau senai atgyvene ir naudojami nebent pacio zemiausio lygio geimuose). Prisideda realistiskumo, azarto na ir aisku- nebarski begiodamas.

3. Kaip greitai uztaisysi? Uztaisymo svirkstas (bemt maniskis) vienu paspaudimu "ismeta" 4 BB'esus. Kiek kartu reiks paspausti, kad uzpildyti 30 ar 100 sratu talpos detuve- pats paskaiciuok :) Na o kaip greitai spaudysi- priklauso tik nuo Tamstos.

 

P.S. GH0ST, Sioje temoje parasei 2 postus, bet neatsakei nei i viena uzduota klausima...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Perėjus prie low cap (tik jas, tik ne G36, ir naudoju) žaidimas tampa kur kas realistiškesnis. Net nepaisant kad priešas vietoj 50 šovinių turi 500 :). Naudojant low cap tiesiog būtina jų turėti minimum tris (atitinka 5-6 realias dėtuves), nes laiko pertaisinėti iš švirkšto dažnai nebūna. Bet pasiimti papildomai pilną švirkštą (~100 bbs) irgi padeda, būna atokvėpių, kada galima dėtuves papildyti ir dvi apkabos švirkšte tikrai ne "lyšnos".

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Na būtent tokias dvi turiu ir naudoju savo JG G36c. Palyginti tiksliai su kitokiom negaliu, nes kitokiu be bunkerio nenaudojau dar. Na jos bent man jaučiasi, kad yra iš pigoko plastiko. Į aeg manajį įsistato tvirtai ir nekleba. Guarder 0,23g bbsai iš pradžių nenoriai buvo paduodami, bet kuo daugiau užtaisinėjau dėtuvę, tuo geriau padavinėjo. Tik dažniausiai pavyksta sutalpinti apie 40-43 bbsus, nors parašyta, kad talpina 48, bet man tai ne problema :rolleyes: . Manau kaip už tokia kainą gana neblogai pereiti prie low capu. Tokia ta mano nuomonė.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 weeks later...

LowCap pasirinkimas yra mazas - tai kas pas airsoft.lt P&J(48bbs) ir pas airstrike.lt Matrix (68bbs).

As is principo kiek abejoju LowCap realumo dadejimu, ypac atviroje miskingoje/krumingoje vietoveje - nes 1bbs nelygu vienai kulkai panasiau 3bbs=1kulka - del ginklo netikslumo ir vejo itakos bei "nepramusamu" krumu. Apie LowCapu naudojima galvociau tik su kokiais 0,28 sratais, kad per krumus eitu, bet tada suvio atsumas kencia... nes tiunas virs 1,5J vis vien neleistinas. Zodziu taiklumo nera kaip pas realu ginkla, o soviniu beveik tiek pat, tai cia jau labai hardcore gaunasi...

Realiai as zaidziau su MidCap per Guantanamo 2 turejau 4 detuves ju tikrai nebuvo per daug ir action'o persitaisymui uzteko - geriausia ispudi paliko D-BOYS detuves su 90 bbs'u...

Jei vis vien labai norisi LowCap galvok apie daugiau nei 4 detuves, plius kaip tu jas nesiosi - po viena pouche nelabai patogu, o dvi sujungtos tik i special "radio" pouchus telpa...

Nuo manes patarimas nusipirk pora Low, pora Mid, panaudoti jas vis vien panaudosi, o po to bus aiskiau kas labiau tinka ir patinka ir galesi dar 2 patikusias nusipirkti papildomai... as taip pat su skirtingomis firmomis padariau-dabar jei reiks dar - zinosiu ka imt - o daugiau pas mane siuo momentu i pouchus vis vien nelenda

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

juk G36 detuves jungiasi kartu, ir galima uzsideti ant ginklo kad ir 3, nors nelabai patogu tada ginkla nesiot. As visad zaidziu su 2 midcapais ant ginklo ir kolkas uztenka, reikia atsimint kad ne su kulkosvaidziu begioji, tad esi ribotas soviniu kiekiu. Dar isimeti pilna svirksta bbs'u i kisene ir ekstra atveju gali pasipildyt antraja detuve net nenuemus jos nuo ginklo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

na del talpinimo i krepselius tai pas mane Lietuviska liemene o ten 2 detuves be vargo telpa, tai as jus nors 10 galiu pasiimt.na reiks daba atrast kurios kokybiskesnes ir kad tikrai tinka mano CA g36c. nes internete tokiu issireikimu buvau rades kas netinka kai kurios detuves kai kuriems gamintojams todel zmones pardavineja naujas net neispakuotas. tai jai kas pasakys kurios 100% tiknka CA gaminiui tau busiu labai dekingas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

cia esme tokia kad jai kazkas 1 nuvele kad gali netikt o kiti tarkim 10 sako kad tinka tai manau kad tikesiu dauguma. o toki isireiskima kad netinka tai maciau tik viena :rolleyes: dabar belieka kad kokia daugum patvirtintu kad tinka :rolleyes: arba atvirksciai :rolleyes:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...