Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SRC Taiwan - atsiliepimai apie gamintoja


kelmas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Nedarau (gal blogai ieškojau) temos apie SRC gamybos ginklus. Kodėl jie pigesni nei kiti ne kinietiški ginklai? Kodėl Airsoftas.lt duoda tik 1 mėnesio garantiją? Gal kas naudojasi tokiu ir galėtų pakomentuoti šių ginklų patikimumą ir panašiai?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu apie 5 men ir zaidziu beveik kiekviename zaidime Vilniuje su SRC G36KV. Viskas su juo tvarkoj, kaip uz tokia kaina, tvirtai sudetas, palastikas kokybiskas, niekas netarska nekleba. Ginklas gan taiklus, greitosauda gera, bazinis suvio greitis buvo tik apie ~87 m/s pakeitus spyruokle i M120 saudo ~117 m/s bet reiketu pasikeisti cilindrus, nozlus ir pan. nes meistras sake ten nemazai prarandama kompresijos, na viskas su laiku :) Hop up'as metalinis ir normaliai reguliuojasi, nenusimusa, bet patyre asai pataria ji pasikeist, man kolkas uztenka ir gamyklinio :) Dar minusiukas ir pliusas su buoze, atrodo tarsi kito gamintojo ir nelabai kokybiska,is kitokio plastiko nei pats ginklo korpusas, taciau dar nieko jai nenutiko :) (ji uzdaro tipo,reguliuojama snaiperine, ten dedasi akumulaitorius) galima istatyti dideles talpos akuma, taciau neiseis uzlenkti buozes, del laidu jungties ir be to buoze nesifiksuos nes trukdo akumuas, taciau dideles talpos akumuliatorius tai atperka ypac zaidziant saltu oru :) Nes pirkau ji rudeni, manau tai jau pliusas siam gamintojui nes atlaike ziemos zaidimus, jokiu strigimu ar problemu, net bbsai nebuvo uzstrige vamzdyje.

Begeliu sistema viskas tvarkoj, kolimatorius puikiai prisitvirtina, begeliai (isskyrus virsutini) yra metaliniai. gal siek tiek silpnokas ugnies keitiklis, itariu, kad ateityje nuleks jis man pirmiausiai :)kiek teko dometis forumuose sio gamintojo viduriai labai patvarus ir motoriukas geras ir jam tinka dauguma TM ginklu modeliu daliu.

 

Tai mano pirmasis zaisliukas,nesu turejes kitu gamintoju ginklu ir negaliu palyginti, gal kiti forumieciai tures daugiau info is patirties.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

SR-4 R.I.S. Gen. III

Iš "Airsoftas". Prachronavom ant 115-118m/s. Taiklumas, atstumas, greitošauda ir reakcija į nuleistuko paspaudimą - pasaka. Metalas ir plastikas geros kokybės, bet neidealiai sueina viršutinis ir apatinis korpusas, nepatikimai fiksuojasi apatinis railas. Į vidurius nelindau ir žaidžiau su juo tik vieną kartą, bet įspūdžiai liko labai geri. Pranešiu jeigu bus naujienų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 months later...

turiu SRC G36k genIII, veikia be priekaistu detalesne apzvalga http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=5376&st=60

realiai man kiek teko youtube isrinkimo video SRC, lyginant su JJ, yra graziau/tvarkingiau sudetas, kaip tai atsiliepia galutiniam darbui negalius pasakyti... kaip minusas SRC genIII gearbox'o yra kiek specifinis bbs'u padavimo vamzdelis kas lemia, kad norint kazka keisti aplink hop-up'a reiktu chimichinti arba keisti daugiau komponentu.

Mano apsisprendima nuleme 124m/s "out of the box" ir pilnai tenkinantis performance'as plius malonesnis plastikas.

 

Del 1men garantijos - reliai pardavejai LT linke apsidrausti ir kadangi neturi grazinimo i gamykla sutarciu, tai stengiasi garantijas mazinti maksimaliai (kai kur net pazeisdami LT istatymus). Kas reiskia jei eitum per vartotoju teisiu gynimo institucijas matyt, kad laimetum... bet is principo jei daiktas nelus per 1men tai tiketina, kad jis neuzsilenks ilgai - komponentai kokybiski ir standartiniai, jokio rato isradinejimo...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 months later...

Nuo gegužės m. toki naudoju . Jokiu problemu(apie 10-12 žaidimu ,ne vienas 1000 bb,s išauta).Ne karto nepavedė.Tik kaip GRECHAS rašo neidealiai sueina viršutinis ir apatinis korpusas.Komandoje yra SRCm4 RIS ta pati liga. Bet šiaip ginklas patogus ir patikimas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Po intensyvaus naudojimo atsilaisvino ugnies keitiklio varžtas, kad jį priveržti reikia išiminėti gearbox'ą. Ir gerai būtų panaudoti varžtų fiksavimo klijus, kad problema nebesikartotų. Šiaip pirkiniu vis dar patenkintas. Lyginant su kitais gamintojais - viduriai sakyčiau vieni geriausių (IMHO) tarp M4/M16 variantų iki 1500Lt, galima lyginti su naujos kartos CA. Išorinės dalys kažkur tarp DBOYS ir CA/G&G/G&P/ICS.

 

GEN3 nuo GEN2 pagrindinis skirtumas 8mm guoliai vietoj 6mm, turbūt ir kai kurios kitos gearbox'o dalys geresnės negu senesnėje versijoje.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...
  • 3 years later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...