Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

TM VSR-10 ir jo klonai


Jhonisss
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Šiuo metu rinkoje yra begalė VSR klonų kuriuos gamina JG, Well, AGM ir t.t. Norėčiau sužinot ar labai skiriasi klonų detalų kokybė nuo originalo ir ar nesumažėja tiuningo galimybės perkant kloną? Kas skirsis jei aš nusipirksiu AGM MP-001 už 75$ ir TM VSR-10 už 200$?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

seip uztektu palaikyt rankose koki tm vsr-10 ir china klona kad pajust skirtuma. esme paprasta klonas bus pagamintas is prastensiu detaliu kuriuos galbut devisi greiciau. perkant klona biskiuka loterija. jis gali saudyt ne ka prasciau nei tm arba reiks nemazai tiunint kad bent pasiekt tm lygi. aisku niekas netrukdo pasikeist i TM Vsr-10 dalis. tik finale viskas remiasi i finansus. butent AGM MP-001 tai turiu vietoje atlek paciupinesi gal patiks

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Orginalas ir klonas - išorinės dalių kokybės klausimas aktualiausias. Buožė bus geresnės kokybės plastiko, maloniau liesti, nebraškės ir nebus tokių ryškių "moldo" žymių. Uoksas, vamzdžiai iš geresnio metalo. Varžtų sriegiai ir patys varžtai patikimes ir neišsiės. Dėl pastarojo tai iš asmeninės patirties sakau.

 

Tiuningas dėl VSR - VSR hop up dalis realiai yra legendinė jau. Jam yra visokių patobulinimų, iš Noobie shop'o. Tada galio tiunai - jei rimtai darysi - teks vidurius lupti lauk vienu ar kitu momentu. Berods pas patį milzins yra tanakoj VSR hop up.

 

Pagrindinė mintis slypinti už klono pirkimo - kam pirkti gerus vidurius, jeigu vistiek viską išlupsi ;] Gali pats pasirinkti ar pritarti ar ne.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

TM VSR-10 neturiu, bet kiek domėjausi man kliuvo tik vienintelis dalykas - plastikinis hop-up chamber'is.

 

JG BAR-10 turiu, taigi galiu papasakoti daugiau. Labai prastos kokybės metalas, naudojamas receiveriui, vamzdžiui, varžtams, cilindrui, jo galvai. Varžtus ir cilindrą be didelių pastangų sugadinau nepataisomai :)

Receiverio ir rail'o optikai skylės varžtams nelabai sutampa. Dėtuves reikėjo apdirbti švitriniu, kad įsidėtų. Plastikas visai padorios kokybės. Man tiko visas PDI ir Laylax tiuningas, skirtas VSR-10. Nekeičiau tik hop-up chamberio, kuris yra metalinis. Teko skaityti, kad kažkam netiko Laylax v-trigger'is, taigi galima spręsti, kad kartais neatitinka kai kurie išmatavimai, bet čia jau loterija.

 

Kalbant apie vidines detales, didelio kokybinio skirtumo tarp TM ir kiniečių aš nematau. Bet tai nėra labai svarbu, nes reikėtų keisti praktiškai viską.

milzins iš esmės teisus - kiniečio kokybė prastesnė. Taip pat gali nepasisekti ir gausi brokuotą. Tačiau iš principo ir kinietį galima teisingai užtiuninguoti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Berods pas patį milzins yra tanakoj VSR hop up.

 

tu visiskai teisus. vsr hopupas tikrai geras mano akim. pas mane ir chamberis aliuminis. gumytes tik brangokos Firefly HARD apie 20$ be siuntimo. bet vienos gumytes uzteko kazkur 15 zaidimu skaitau neblogai atsizvelgiant i perkrovas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

noretum... plastikas, ten praktiskai viskas is plastiko. Reziumuojant, nori ginklo, su kuriuo galetum zaist - nera skirtuma ka pirksi, vistiek veliau ar anksciau viska keisi. ( Nusipirkau WELL L96. Nebeliko nieko originalaus isskyrus buoze ir isorini vamzdi, visi viduriai keisti.)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 5 years later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...