Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MARSOC | Naudotina komandos Ekipuotė


Vytenis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

01.jpg

Apranga naudotina tik patvirtintų gamintojų. Netinka jokie kiniški "clonai" ar pan. Daug ką galima įsigyti arba užsisakyti ir Lietuvoje.  Tam reikalui yra net keletas LT parduotuvių. Mes, kaip PATRIOTAI, skatiname pirkti iš lietuvių :)

02.jpg03.jpg

Liemenės yra naudotinos dviejų modelių PANTAC, FLYYE ( t.y. todėl, kad skirtingų gamintojų suvokimas apie CB būna skirtingas). Norint išvengti spalvų mišrainės, komandoje yra naudojami PANTAC, FLYYE (CB) gaminiai. Su sąlyga, kad ne visi pastarųjų gaminiai atitinka realiai egzistuojančius, prieš perkant būtų apdairu pasitarti su tai išmanančiais. Arba vadovautis pateiktomis nuotraukomis. Pastarosiose pateikti du liemenių modeliai, kurie atitiks visų poreikius.

04.jpg

1. PANTAC Light Weight PC ( CB ) Lengva liemenė, su integruotais skyriais detuvėms, ir radijo ryšio stotelei. Papildomus kapšelius, jei tokių norisi, ar reikia, teks įsigyti atskirai.

2. PANTAC Force Recon Vest (CB) Liemenė, su imitacinėmis plokštėmis. Praturtinta visais matomais kapšeliais.

3. PANTAC MOLLE Recon Chest Harness ( CB ) Foto deja nėra, bet galima susirast nete. Lengvo tipo liemenės priekis, su Molle sistema. Krepselius teks pirkti atskirai, pagal savo poreikius.

Taip pat neprašausite įsigydami (tuo pačiu pirkimu:)) nedidelės apimties kuprinę su itegruota hidracijos sistema. Be pastarosios tikrai sunku žaisti ne tik karštą vasaros dieną. Taip pat į ją puikiai tilps keletas maisto paketų, visokios smulkmenos, šaudmenys, papildomos granatos, mylimosios nuotrauka, triušio koja "laimei atnešti" ir t.t. Na, o jeigu taip nutiktų, kad gavote palikimą, tuo pačiu galite įsigyti PANTAC MOLLE 3-Day Assault Pack ( CB ). Tai tikrai gerai pasiūta kuprinė, kuri puikiai tiks ne tik airsoftui. Ji turi inegruotą hidracijos sistemą (pačią talpą vandeniui reikia įsigyti atskirai). Į ją puikiai tilps visi reikiami daiktai, ir maistas dviejų/trijų dienų žaidimui/žygiui (tai priklauso nuo to, ar mokate susidėti tik tai ką reikia, ar ir tai "ką noriu" :) )

Visi papildomi krepšeliai dėtuvėms, Molle sistemos ant kojų ir t.t. taip pat yra asortimente, tad laikui begant, ir jei poreikis yra, nesunkiai įsigysite.

Kas liečia SNAIPERIUS. Gille suit snaiperiai darosi individualiai. Tai yra sunkus, spec žinių ir kantrybės reikalaujantis darbas. Jokie iš "celofano juosteliu" ar pan. pirktiniai "Gille suit" netinka.

Tai tiek glaustai apie mūsų ekipuotę. Iškilus klausimui, rašykite, atsakysime. Su pagarba, Martas Ambraziūnas

PATRIOTAS_header_RGB.jpg

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...