Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Radijo stoteles


Rekomenduojami pranešimai

......Užmačiau pas kiniečius va tokia radijo ryšio stotelę ....

Siulyčiau radio pasižiūrėti pas LT pardavėjus. Pirkdamas iš ebay ir pan., sutaupsi, bet ne super.

O jei iškils garantinės problemos, LT pardavėjai be konkurencijos.

Ir beto, geriau visdėlto rinktis radio iš labiau žinomu ir patikrintų brendų (pvz. Puxing, Wouxun), o ne kažkokį neaiškų gamintoją.Dar vienas niuansas - žiūrėti geriau modelį, kuriame kanalai perjungiami pasukamos rankenėlės pagalba (buna rankenėlė antra šalia garso-išjungimo), o ne klaviaturoje. Tiesiog patogesnė eksploatacija.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesiog pasidalinu patirtimi. Turiu Midland G11. Specialiai pirkau kad būtų ko paprastesnis valdymas (tik dvi rankenelės ir jokių ekranų) . Pirkau Fedinge. Neapsižiūrėjau ir rezultate gavosi, kad mane girdi kolegos, o aš ne. Pasirodo nesutapo pustoniai. Bet tie patys radistai iš Fedingo man ją ir perprogramavo. NEMOKAMAI :) už ką jiems labai ačiu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 years later...

Gal kas turite programavimo kabelį racijai "Baofeng BF 888s"  ir galėtų jį paskolinti/ išnuomuoti/ parduoti? Arba suprogramuoti raciją? Ne už ačiū žinoma. Vilnius

 

 

EDIT: Ačiū visiem už pasiūlymus, o ypač dėkui b00ras  kuris suprogramavo raciją. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 6 months later...
  • 6 months later...

Neseniai įsigyjau beofeng uv 82, kadangi į LT nesiunčia, tai teko pirkanglijoje.lt paslaugom pasinaudot (sorry už reklamą, bet šiaip geras reikalas:D). Pagrindinis šios racijos pliusas, kad yra dvigubas PTT ir gali siųsti į abu klausomus dažnius, nereikia persijunginėt, kaip ant uv-b5 (pliusas dingsta jei naudoji ne defaultines ausines, kuriose nėra dvigubo PTT).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 9 months later...

Ar jau nusipirkai?Nenustebciau jei tai butu ta pati Baofeng-UV82. Tik pas mane ji 8W o tavo pateikta 5W.Del baterijos talpos suabejociau ir patarciau isimatuoti.Bet funkcialumu radio stotele tikrai geras dalykas.Dvieju dazniu palaikymas vienu metu ir skeneris.Ir beje man pavyko nusipirkti ji uz 27 eurus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Stipriai rekomenduoju pačiam susirasti instrukcijoje (pridėta su racija turėjo būti) aprašytus algoritmus ir susikonfigūruoti kanalus. Taip išmoksi naudotis racija, suprasi kaip veikia ir nereikės blaškytis per žaidimą, kai nerandi reikiamo kanalo. Padėsiu pasakydamas tiek: dažniausiai Baofengai ateina su jau išsaugotais kanalais, todėl pirmiausia reikia išsitrinti 1-8 kanalus (ar daugiau, kiek pats nori) ir tik tuomet susivesti PMR 446 dažnio pokanalius ir pradėti saugojimą į atmintį. Jeigu nesigauna - youtubėje guli bent keletas video tutorialų, tikrai pagelbės. Sėkmės :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui uz pagalba, b00ro postas padejo tuos paskutinius skaiciukus sugaudyt,buvau padares 5,00 galvojau maziausia padarysiu tai leis viska keist.. pasirodo ne. Tik pastebejau ten turbut kiekvienam kanalui dar atskiri parametrai, tai dar gali but kad ir juos keist i kazka reikia, na ziuresiu

dekui

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...