Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

CYMA G18C


sennis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • 4 years later...

Turiu tokį žaislą, galiu pasakyt, kad net nekeisčiau į jokį dujinį.

 

Pliusai:

Nereik jokių dujų, pigesnė eksplotacija, pakrauni akumą ir ramu.

Apkaba nekainuoja kokių papildomų 100lt.

Gali žaist žiemą.

Mažiau bėdų dėl ginklo tvarkymo, kiek pastebėjau ir skaitinėjau, daug kas susiduria su tokiom problemom kaip dujų leidimas ir pan.

Kainuoja pigiau nei dujinis pistoletas.

 

Minusai:

Ne toks realistiškas kaip dujinis.

 

Galingumo pilnai užtenka artimoms distancijoms, jis tam ir skirtas, kad naudot šaudymui iš arti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu uz nuomone :)Panasiai ir galvojau. Svarbu, kad jo taiklumo pilnai uztenka 20-30 metru atstumams (kiek teko skaityti ir ziureti video). 1 akumo turetu uztekti 400-500 suviams. Uz 14USD galima nusipirkti papildoma akuma ir pakeisti zaidimo metu (jei prireiks).  800-1000 suviu tikrai uzteks zaidimui, tiek ir su AEG automatu nei karto nesu issaudes :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu sugebi ir netingi tai variantas yra nusipirkt mažą li-po akumuliatorių ir jį įsistatyt, pvz: 

http://www.youtube.com/watch?v=gwLIdROT_60

 

Aš sugadinau savo akumą tai irgi esu persidaręs, tik panaudojau nereikalinga ni-mh'ą, aišku ji visa į vidų netilpo, tai teko dalį jos išorėj pritvirtint. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Skaitinėju vis daugiau žmonės domisi aep pistoletukais :D Turiu, ant lipo pervedžiau ir viskas vidun tilpo su T jungtimi. Veikia kaip toks kinietis neblogai, rašiau jau vienoje temoje ką ten reikia perdarinėti, kad ant lipo batareikos pervesti. Vasara veikia puikiai, žiemą baterija greičiau išsikrauna, bet kokiems 700 šūvių užtenka, o su nimh kur komplekte buvo man vos 150 bbsų iššaudavo. Greitu laiku su foto patalpinsiu, ką daryti ir kaip ten lipoškė sutilpo, gal kam pravers.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pagaliau gavau savo pirma airsoft ginkla. Kol kas patenkintas, su ginklu yra tik viena problemele - norint saudyti full-auto rezimu, reikia papildomai prispausti rezimo perjungimo switch'a. Tikiuosi siek tiek pasikrapstyti po darbo ir sutvarkyti (neprispaudus nedasiekia kontaktas ~0.3mm).Taip pat is pradziu buvo kita problema - saugumo switchas. Pirmus du kartus vos pirstu nesulauziau kai bandziau perjungti. Dabar jau persijungia daug lengviau, bet noretusi dar lengviau. Jei su laiku situacija nepageres, ziuresiu, gal ten ka sutept galima.

 

Googlinant situ dvieju problemu neradau. Gal kas is forumieciu turejo panasias problemas ir jas issprende?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane nieko panašaus nebuvo, tik aišku dėl to saugiklio, gal pradžioj irgi sunkokai jis užsidėdavo, bet tiksliai dabar nepamenu, nes dabar viskas gerai su juo. Bet šiaip, pasikrapštyt galima viduj, nieko net sudėtingo nėra.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek jau issiaiskinau, problema vis delto mechanine. Itariu, kad saudymo rezimo selektoriaus metalinis "liezuvielis" yra per ilgas, del to selektorius neuzsifiksuoja full-auto pozicijoje (kai virsutine ginklo dalis nuimta - tos problemos nera). Patrumpinti kaip ir nesudaro problemos, tik noreciau buti 100% tikras, kad problema butent tame.

Pridejau foto, kokio jis ilgio mano ginkle. Gal kas gali zvilgtelt i savo CM030 ir palyginti juos? Ar jie tokiu pat ilgiu ar pas jus ta metaline dalis kazkiek trumpesne?

 

Foto nr. 1.  Virsutine pistoleto dalis nuimta. Auto-fire selectorius (zalias kvadratas) geroje pozicijoje (iki galo).  Raudonas kvadratas - ta metaline dalele, kuri tikriausiai yra per ilga. Pas jus ji tokio pat ilgio issikysa? Ar gal vis delto trumpesne???

 

Bandziau atsukineti ir reguliuoti tos daleles ilgi - tai trumpiausias variantas. Rezultatas - 2 suviai ir selectorius nusoka, nes neuzsifiksaves.

 

Nuotrauka

 

 

Foto nr. 2 (sory uz bloga kokybe). Surinktas pistoletas. Auto-fire selectorius pasistumia i virsu (yra neuzfiksuotoje pozicijoje), zemiau nenusileidzia.

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Neturi mano telefono fotikas macro funkcijos, tai geros nuotraukos negaliu padaryt, bet panatavau, kad 5.5mm tas galiukas išlindęs.

 

Dekui very much. Neturiu galimybes tiksliai ismatuoti, bet mano variante irgi ~5.5mm, gal arciau 6mm... Hm... Kol kas matyt teks pagyvent su semi-auto.

 

Idomu, ar veiktu su virsumi nuo kito, veikiancio, pistoleto. Jei taip - problema virsuje, jei ne - paciam pistolete :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...