Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Žaidimų ciklas EL Čiudo: OP 2 Ukmergė


kariauk
 Share

Rekomenduojami pranešimai

9AZelwDpfn9dzmWACPsJ7A2FW90VzPPdk0Gaa3Nl

Nedidelė gamtos ištekliais turtinga valstybė, ilgus metus kenčianti nuo augančios ir stiprėjančios nusikalstamo grupuočių susivienijimo El Čiudo, 2019 m. kovo 3 dieną 10:00 šalyje paskelbta karo padėtis. Mobilizuota kariuomenė, įvesta komendanto valanda.

 

Tik paskelbus karą, nusikaltėliai pagrobė šalies prezidento brolį. Kuris iki šiol nerastas. Žvalgybos duomenimis brolis išgabentas iš šalies sostinės, įtariama: nedraugiškų šalių spec.pajėgų darbas.

 

Pirmieji susirėmimai tarp armijos ir grupuočių įvyko šalies sostinėje.  Susirėmimuose prie valstybinės radijo stoties vyko itin dideli mūšiai. El Čiūdo kovotojai kelis kartus užgrobę stotį galutinai ją sugadino tik po trečio šturmo.

 

Sulaukus Armijos pastiprinimo šalies sostinėje rastos kelios El Čūdo slėptuvės (safe house), vienoje iš jų rasti svarbūs dokumentai su galimų narko laboratorijų vietomis,bei kita svarbia informacija. Kitoje slaptavietėje aptikta daug kraujo, einant jo pėdsakais, netoli slaptavietė buvo nukauti keli grupuotės nariai, bei aptiktas sunkiai sužeistas įkaitas. Stabilizavus sužeidimus įkaitas išgabentas į Armijos štabą. Armija skelbia stabilizavusi padėtį šalies sostinėje, pranešama apie El Čiūdo kovotojų pasitraukimą į sostinės priemiesčius bei šalies kaimus. Situacija šalyje įtempta. Į kovą su nusikaltėliais įsitraukia vis daugiau šalies gyventojų.
 


Visa informacija šrate https://www.sratas.lt/renginys/39
 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

"Eskadrono" vardu Ačiū organizatoriams už žaidimą. Mūsų misija buvo labiau taktinė/žvalgybinė be didesnių kontaktų. Šauniai susirinkome savo taktiniuskilometrus ir nusinešėme keletą priešų iš įvairių pusių, kurie "užlipdavo" ant mūsų :) Maklaudų nepastebėjome :) Džiugina dalyvių skaičius žaidimuose. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...