Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Black hawk down: Dirty deals 2019 03 03 Stirniai


MusioFrontas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

52845263_2066316326736779_90886387753403

 

Babkės, valdžia ir karinė įtaka. Trys pasaulį varančios jėgos. Keturios, šių resursų turinčios ir norinčios daugiau, jėgos. Kiekviena iš jų turi savo silpnų ir stiprių pusių. Pasaulis nuščiuvęs stebi karine JT intervenciją Somalyje. Po išplatinto spaudos pranešimo ir paviešintos informacijos apie aukšto rango JT pareigūnų nužudymą šalys sąjungininkės visomis jėgomis stengiasi sustabdyti šalyje bręstantį blogį. Savo ruoštu norinčios pasipelnyti niekšų brigados jungiasi ir tampa vis stipresniais teroristiniais vienetais. Šį kartą Mūšio fronte vyks maksimali kooperacija ir tik gudriausi sugebės laimėti. Kovo 3d. susitinkame Stirnių poligone.
 
SCENARIJUS IR REKVIZITAS – MŪŠIO FRONTAS
 
KOMANDŲ DINAMIKA:
 
Juodasis Vanagas (25%).
Sudužusio Juodojo vanago įgula ir jo gelbėjimo operacijos karių likučiai susivieniją tam, kad išgyventu ir ištrauktų juodąją dėžę į saugią vietą. Juodojoje dėžėje slapta žvalgybinė informacija, kuri diskriminuoja Somalio dabartinės valdžios pareigūnus. Ši informacija itin įdomi turtingiems Somalio kruvinosios mafijos atstovams. Sklinda gandai, kad už informaciją jie sumokėtu keliolika milijonų eurų. Vanago komanda nepasižymi itin gausiu ginklų arsenalų, tačiau savo viduje turi aukščiausio lygio žvalgų, tolimųjų šaulių, bei sprogdintojų. Grupė garsėja pasalomis ir mirtinomis atakomis neapdairiems priešams.
 
Somalio modžahedai (25%).
Teroristinių grupuočių junginys, siekiantis bet kokia kaina įvesti savo diktatorinius valdžios organus Somalyje. Pagrindinė užduotis išvyti JT sąjungininkus iš šalies ir perimti pilną valdžios kontrolę. Įgalinti juodąją ekonomiką; narkotikus, prostituciją ir verslininkų reketą. Grupėje yra keli gerai disciplinuoti lyderiai, kurie atsakingi už tam tikrus konkrečius ekonominius, bei derybinius veiksnius. Sklinda gandai, kad JT sumokėtų didelius pinigus už sugautus gyvus įkaitus.
 
JT sąjungininkai (25%).
Gerai apmokytų karių būrys, kuris yra specialiai apmokytas veikti kritinėse situacijose. Praktiškai nepaperkami, pasižymi itin aukšta morale. Dažniausiai pasižymi itin švariu komandiniu darbu; atvyksta - padaro ką reikia - išvyksta. Blogiukų pasaulyje žinomi kaip itin rimti varžovai. Dažniausiai arsenale turi spec. technikos tokios kaip žvalgybiniai dronai ar gynybiniai skydai ir iki maksimumo tiuninguoti šturmo karabinai. Gyvenimo filosofija ir misija užkirsti kelią narkotikų gamybai, moterų išnaudojimui ir žmonių prievartai.
 
Al Khaed'a samdiniai (25%).
Išsibarstę po pasaulį galvažudžiai susivienijantys dėl bendro tikslo. Grupės viduje galioja taisyklė kiekvienas už save. Grupuotė nepasižymi smarkia disciplina ar morale. Dažniausiai lengvai paperkama, nes savo purvinus darbus atlieka tam, kas daugiau pasiūlo. Pranašumas tas, kad chebra turi neaiškių rėmėjų, kurie tiekia neribojamą ginklų srautą. Dėl to spec. pajėgos šią grupuotę nuolatos laiko po padidinamuoju stiklu per saugų atstumą. Brangiai perka žvalgybinę informaciją, ko negali nupirkti, tiesiog pasiima jėga.
 
DĖMESIO! Pirmieji 60 žaidėjų taip pat gali rinktis komandos pusę iš anksto registruodamiesi (pusė nurodoma perkant bilietą), likę žaidėjai bus skirstomi renginio dieną pagal žaidimo scenarijaus dinamika.
 
REGISTRACIJA ir INFORMACIJA:
MAKSIMALUS DALYVIŲ SKAIČIUS su išankstine kaina 60 (bilietai brangsta 2019 02 28 23:59:59 arba užsiregistravus daugiau nei 60 dalyvių)
 
Žaidimo tipas: cooperation 50%, survival 25%, economy 25%.
Komandų užduotys: atlikti specialiai komandai patikėtą užduotį ir sabotuoti kitų komandų pagrindines užduotis (tikslios užduotys skelbiamos instruktažo metu).
Ginklų greičių standartiniai limitai: http://bit.ly/MF_tiuningo_limitai
Žaidėjai, nesilaikantys žaidimo taisyklių, bus drausminami arba šalinami iš žaidimo. Žaidimo organizatoriai pasilieka teisę pašalinti iš žaidimo žaidėjus be atskiro paaiškinimo, kurie atrodo neadekvačiai ir nesilaiko žaidimo taisyklių.
 
RENGINIO DETALĖS DALYVIAMS:
DATA: 2019m. kovo 03 diena. SEKMADIENIS.
REGISTRACIJA nuo 10:30 vietos laiku.
INSTRUKTAŽAS ir žaidimo pradžia 11:30 vietos laiku.
ŽAIDIMO pabaiga ir KAREIVIŠKA KOŠĖ nuo 16:00 vietos laiku.
VIETA: Stirnių km., [buvęs reabilitacijos centras AUŠVEITA] WGS koord. 54.720704, 25.049294
 
Dalyvio mokestis su savo įranga 12,5Eur mokant internetu iki 2019 02 28 vidurnakčio - VĖLIAU 20Eur (vietoje apmokėjimo nėra)
NETURITE SAVO ĮRANGOS? JĄ GALITE IŠSINUOMUOTI PAS MUS (galėsite pasirinkti įrangos paketą pirkdami bilietą)!
Dalyvio mokestis + bazinis įrangos komplektas 25Eur iki 2019 02 28 vidurnakčio - VĖLIAU 32,5Eur (sudėtį matysite rinkdamiesi bilietą). Vietoje užsakyti galimybės NĖRA.
Dalyvio mokestis + profesionalus įrangos komplektas 32,5Eur iki 2019 02 28 vidurnakčio - VĖLIAU 40Eur (komplekto sudėtį matysite rinkdamiesi bilietą). Vietoje užsakyti galimybės NĖRA.
 
REGISTRACIJA ir INFORMACIJA:
MAKSIMALUS DALYVIŲ SKAIČIUS su išankstine kaina 60 (bilietai brangsta 2019 02 28 23:59:59 arba užsiregistravus daugiau nei 60 dalyvių)
 
Amžiaus CENZAS - N18. Jaunesni asmenys į žaidimą privalo atsivežti raštišką tėvų sutikimą, leidžiantį dalyvauti. Renginio dieną, registratūroje, organizatoriai pasilieka teisę paprašyti jūsų amžių įrodančio dokumento. Parsisiųsti sutikimo formą galite čia: http://bit.ly/n18_leidimas_dalyvauti
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...