Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kaip ištverti pusę metų nieko nepertkant?


GiedriusUm
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Atsimenu pradedant žaisti nusiperki AEG, aprangą, akinius, batus ir atrodo to užteks ILGAM. Bet po kelių žaidimų pradedi pirktis visokius pouchus, lėmenes, kolimatorius, vamzdžius ir t.t. (ką dar galima pagrįsti). Tada pradedi galvot apie pistoletus, vandens sistemas ir kitus daiktus, kurių realiai net nereikia 99% atvejų. Kai jau turi praktiškai viską, ko reikia ir nereikia, tada jau norisi kažko geresnės kokybės (geresnio kolimatoriaus, premium ginklo..). Paskui jau turi viską, bet vistiek naršai gunfire ir kitus puslapius bei labai pergyveni, kai nerandi ką nusipirkti. Pamažu užvaldo liūdesys ir depresija, tai perki snaiperį ar kulkosvaidį, pradedi žiūrėti tikrų karių ekipuotę, kas realiai jau tampa per brangu ir logiškai nepagrįsta. Slepi siuntas nuo artimųjų, nes jos per dažnos ir jau darosi nepatogu. Sau sakai, kad jau “viskas”, bet ratas jau taip įsisukęs, kad pats sustoti jau negali.

 

Klausimas: ar kam nors taip būna ir kaip su tuo kovojat? :-D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai cianormalu, kaip pvz su veipinimu, pradejai nuo ale panasios i cigarete, paskui vis perki sustresni ir naujesni "agregata" jau ziek skysciu visokiausiu, isbandyneji, prisimastai visokio velnio, ziurek jau po men isejo vel kazkas naujo ir tau BUTINAI jo reikia. Tai cia irgi tas pats. Tad cia visiskai normalu

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Normalu kažka dasipirkti naujo ypač, kai šiais laikais, yra toks pasirinkimas. Tačiau rekomenduočiau optimizuoti pirkimą parduodant senesnę mažiau naudojamą įrangą. Tokiu būdu, amortizuosi šiek tiek kainą ir nebus taip skaudu dėl naujų pirkinių. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visiškai normalu. Ekipuotės komplektavimas sudaro apie 70% šio hobio teikiamo malonumo.

 

Aš savimi labai didžiavausi ir laikiau dar ne visišku ligoniu, kai nusipirkęs naują liemenę (5.11 LBV) ją namie užsidėjau, palyginau su turima, nusprendžiau, kad nauja niekuo ne geresnė, ir ją grąžinau :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kitaip sakant čia labiau toks Welcome to Airsoft, Džiaukis kad dar kasdieną nesedi tarp ginklų, nematai naujų prekių, nes tai priveda tik prie dar didesnio pirkimo :D Po Hpa sistemos pirkimo sakiau jau bus viskas :D Yeah right dabar Vsr'ą po truputi renku, ai dar ir Hpa tappinau pistoletą. :D taip kad pabaigos čia nėra :D Kaip ir aukščiau kolegos paminėjo Ekipuotės komplektavimas toliau prasideda.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vyrai, bet tik dziaugtis reikia, kai yra hobis kuris teikia malonuma, ar netam pinigai sukurti? ;) Aisku jei taupai nevalgydamas, kad nauja vsr nusipirkti - truputi ne hobis - o maniakizmas jau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didžiausia airsofterio baimė: kad po jo mirties žmona įrangą parduos už tiek, kiek jai sakei, kad už ją mokėjai :)

Patinka. :) As tai i testamenta itrauksiu- sunui :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...