Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Call of Duty: Vladimirov revenge 2018 09 23 Stirniai


MusioFrontas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

__1537176301_940x470.png?v18

Biologinis ginklas sėkmingai sukurtas ir ištestuotas. Vladimirovas, kaip manoma, sėkmingai pasislėpė po paskutinių kilusių neramumų. Surengtoje spaudos konferencijoje buvo skelbiama, kad niekas, net ir jis pats su savo paskutiniais sėbrais neišgyveno bandymų, nes planams pasisukus netikėta linkme, jo evakuacijos planas žlugo. Iki šių dienų teritorijoje fiksuojamas smarkus užterštumas. Vladimirovo niekas nematė. Užvakar, pasaulinėse medijose pasirodė teroristinė žinutė, jog asmuo, pasivadinęs - šventuoju (The Saint) ketina atkeršyti už savo kolegą Dr. Vladimirovą, susprogdindamas jo išrastą biologinį ginklą didžiausiame mokslo ir inovacijų "Pilnaties kalvos" centre. Iš karto po žinutės išplatinimo, visos žvalgybinės ir saugumo institucijos prarado ryšį su moksliniu centru. Signalas blokuojamas. "Dangaus akis" nefiksuoja jokio judėjimo lauke. Aplinka atrodo be jokios civilizacijos. Niekas pasaulyje nenorėtų prarasti jau eilę metų tituluojamo aukščiausio lygio inovacijų centro, kuriame dirba 380 protingiausių pasaulio galvų...

 

SCENARIJUS IR REKVIZITAS – MŪŠIO FRONTAS

 

KOMANDŲ DINAMIKA:

 

Separatistai samdiniai ir dezertyrai (50%).

Biologinis ginklas šiais laikais - subtilus dalykas. Tai ne egzotiniai vaisiai vietiniame turguje. Lengvai nenusipirksi, paprastai nepasigaminsi. Įvairiausių spec. pajėgų dezertyrai, nerasdami sau legalaus būdo pragyventi, jungiasi į grupes, kurios už pinigus atlieka įvairias užduotis. Panašiose grupuotėse negalioja jokios taisyklės. Šiose grupuotėse valdžia dažniausiai būna diktatūrinė. Aiškus vienas vadas. Nepaklūsti vadui = kulka į galva, nes rytoj už pinigus į grupuotę prisijungs dar du nauji grupės nariai. Šiose grupuotėse ypač vertinami kariai, turintis specialių gebėjimų mūšio lauke. Prioritetas - pinigai ir viskas, ką galima brangiai parduoti. 

 

Jungtinis antiteroristinių pajėgų burys - JAPB (40%).

7 metai sunkių pratybų nenuėjo veltui. Šie vyrai, net paimti į nelaisvę ir kankinami žiauriausiais būdais, neišduos savo brolio ar valdžios. Apmokyti geriausių pasaulio veteranų, greičiau spjaus priešui į veidą nei išduos saviškį. Atlikti pareigą savo tėvynei jiems yra aukščiausiais prioritetas. Disciplinuoti ir veikiantys mažais būriais. Ginkluoti naujausiais koviniais ginklais, bei savo būrių sudėtyje turintys spec paskirties karius, tokius kaip medikai, išminuotojai ir inžinieriai sudaro itin stiprias pajėgas kovojant prieš teroristus. Prioritetas - garsiausi pasaulio nusikaltėliai.

 

"The Saint" asmeninė apsauga (10%).

Veteranų veteranai... apie šių žmonių egzistavimą nėra jokių oficialių duomenų. Spec. žvalgybų duomenyse šie asmenys įtraukti į labiausiai pasaulyje ieškomų asmenų sąrašus. JAPB turi aukštus prioritetus likviduojant šiuos asmenis gyvus ar mirusius. Bet kokia išgauta informacija apie juos yra labai vertinga, ir gali padėti sustabdyti planuojamus teroristinius išpuolius. Šių karių prioritetas - apsaugoti intelektualiausius pasaulio protus ir pasinaudoti jų žiniomis, atliekant pikčiausius kėslus.

 

DĖMESIO! Pirmieji 50 žaidėjų gali rinktis komandos pusę iš anksto registruodamiesi (pusė nurodoma perkant bilietą), likę žaidėjai bus skirstomi renginio dieną pagal žaidimo scenarijaus dinamiką (organizatoriai pasilieka teisę perskirstyti naujokus ir patyrusius žaidėjus renginio dieną, siekiant išlaikyti komandų ir žaidimo dinamiką).

MAKSIMALUS DALYVIŲ SKAIČIUS su išankstine kaina 60 (bilietai brangsta 2018 09 20 23:59:59 arba užsiregistravus daugiau nei 60 dalyvių)

https://tickets.paysera.com/lt/event/call-of-duty-vladimirov-revenge-2018-09-23-stirniai

Žaidimo tipas: milsim 50%, scirmish 30%, LARP 20%.
Komandų užduotys: biologinio ginklo paieška, jo nukenskminimas, teroristinių pajėgų likvidavimas, pastatų šturmas (detaliau - renginio dieną).
Ginklų greičių standartiniai limitai: http://bit.ly/MF_tiuning_limits
Žaidėjai, nesilaikantys žaidimo taisyklių, bus drausminami arba šalinami iš žaidimo. Žaidimo organizatoriai pasilieka teisę pašalinti iš žaidimo žaidėjus be atskiro paaiškinimo, kurie atrodo neadekvačiai ir nesilaiko žaidimo taisyklių.

RENGINIO DETALĖS DALYVIAMS:
DATA: 2018m. rugsėjo 23 diena. SEKMADIENIS.
REGISTRACIJA nuo 10:30 vietos laiku.
INSTRUKTAŽAS ir žaidimo pradžia 11:30 vietos laiku.
ŽAIDIMO pabaiga ir KAREIVIŠKA KOŠĖ nuo 16:00 vietos laiku.
VIETA: Stirnių km., [buvęs reabilitacijos centras AUŠVEITA] WGS koord. 54.720704, 25.049294

Dalyvio mokestis su savo įranga 12,5Eur mokant internetu iki 2018 09 20 vidurnakčio - VĖLIAU 20Eur (vietoje 25Eur grynais arba kortele)
NETURITE SAVO ĮRANGOS? JĄ GALITE IŠSINUOMUOTI PAS MUS (galėsite pasirinkti įrangos paketą pirkdami bilietą)!
Dalyvio mokestis + bazinis įrangos komplektas 25Eur iki 2018 09 20 vidurnakčio - VĖLIAU 32,5Eur (sudėtį matysite rinkdamiesi bilietą). Vietoje užsakyti galimybės NĖRA.
Dalyvio mokestis + profesionalus įrangos komplektas 32,5Eur iki 2018 09 20 vidurnakčio - VĖLIAU 40Eur (komplekto sudėtį matysite rinkdamiesi bilietą). Vietoje užsakyti galimybės NĖRA.

MAKSIMALUS DALYVIŲ SKAIČIUS su išankstine kaina 60 (bilietai brangsta 2018 09 20 23:59:59 arba užsiregistravus daugiau nei 60 dalyvių)

https://tickets.paysera.com/lt/event/call-of-duty-vladimirov-revenge-2018-09-23-stirniai


Amžiaus CENZAS - N18. Jaunesni asmenys į žaidimą privalo atsivežti raštišką tėvų sutikimą, leidžiantį dalyvauti. Renginio dieną, registratūroje, organizatoriai pasilieka teisę paprašyti jūsų amžių įrodančio dokumento. Parsisiųsti sutikimo formą galite čia: http://bit.ly/n18_leidimas_dalyvauti

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose


DĖMESIOInformuojame žaidėjus, kad į šį renginį ginklų komplektų beveik nebeturime , liko paskutiniai 2 komplektai. Per pirmąją dieną į žaidimą užsiregistravo ir savo komandas jau pasirinko 3⃣8⃣ žaidėjai. Skatiname žaidėjus nepramiegoti pigesnių bilietų ir pasinaudoti galimybę pasirinkti komandos pusę!



 



Visa informacija apie renginį, bilietai ir registracija čia:


Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...