Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rugsėjo šaukimas 09-02 Paskutinis pasiruošimas PAG-15 Operacijai Kopustėlių raketinėje bazėje


kariauk
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Kodėl nebuvo leista šaudyti iš pastato gali atsakyti tik organizatorius, LSB tai kaip ir minėjo kažkada Warbeast'as tai tik šablonas, šį žaidimą neleido kitą gal leis, dėl vamzdžio iškišimo čia jau senbuviai yra išgvildenę šitą temą, kadangi  aš nesu senas vilkas tik žinau nuogirdas cituoju:

"Kažkada senai senai kulkosvaidis iš pastato gilumos į lauką šaudė, o tuo metu kaip tik chebra šturmavo pro tą šaudymo lauką, kadangi buvo be veido apsaugų gavo iš 5-6m iš kulkosvaidžio per veidą gerą serija, po to kilo vajus kad taip būti negali ir visada reikia iškišti 1/3 ginklo tam kad žmogus kuris šturmuos matytu jog čia kažkas yra" (žiauriai juokingai skamba nu bet shit happens LOL,

P.s. primenu tai tik nuogirdos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O jeigu aš stovėsiu už kampo ar kitos priedangos tas negali nutikti? Logiškai mastome, ką? Ar aš neteisus? Tai man iškišti ginklą, kad manę iš nugaros ar pro tą patį langą iššokęs sušaudytu ar mestu man po kojom granatą? :) Na bus saugiau, tik idomu kam  :blink: Tikimybe, kad taip nutiks niekingai maža dėl daug priežasčių, o žaidimo įdomumas dingsta. Nenori detis kaukės ant veido, trauk šratus iš veido :) Kas čia neaiskaus? Gal akiniu nesidėti 100 metrų nuo priešo bazės, gi nedaušaus))) Aš dar karta pasikartosiu, ant kiek didelė tikimybe, kad kažkas blogo nutiks paliginus su naudojamom "granatom"?  :) Kažkas uždirba iš pirotechnikos pardavimo-gamybos? Okay, bet jeigu jau kalbame apie saugumą, tai ir parodau pavyzdį, o tokių yra ne vienas.

 

P.S.: Jeigu tu nedengi savo kuno, nesidedi apsaugu, esi bebaimis, tai čia ne visu žaidėju problėmos. Kodėl aš, būdamas snaipėrių dedu pilna veido apsaugą, o kai kurie kariaujantis mažų atstumų nesideda? Aš reiškias saugau savo sveikatą ir apriboju savo judejimą, o kitiems nė motais saugumas ir jiems taikomos palankios taisyklės? Ir dar, prie ko čia snaipėris ir kulkosvaidininkas?Kur vienas šūvis, kur ~500 šūvių. Snaipėris is vieno metro į veida nešaus, čia visai nusišnekėjimas... O jeigu ir šaus, tai čia nukentėjusiojo kaltė, kad nesidejo veido apsaugos.  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip jau kazkas sake visada galima nezaisti :) pirotechnikos galingumas irgi yra  ribojamas, kad konors neissprogdintum. Iskisimas yra tam kad nepleskintum is vydurio kambario kur taves net nesimato ir kur nebegirdi aplinkos ir kas vyksta palei pastato siena. Na tikimybiu zinok niekas neskaiciavo bet kad tokiu atveju gaunama i galva dazniau nei nukenciama nuo granatu tai faktas, per zaidima po kelis tokius buna. Kas del kaukes ji dengia veida ne smilkinius ar skruostus, o sniperis cia nera isskirtas niekas negali saudyti neiskises ginklo visiem taisykles vienodos. Daugeliui naujoku kaikurios taisykles yra idomios ir neaiskios, bet ne is oro jos atsirado ;) 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

 

žaidimas geras, tik pastaba orgams, kad pažymėtu mertviakus rimčiau. Du kartus mėlynujų mertviakas buvo apšaudytas raudonuju (nekaltinu, nes jie nezinojo, kad mertviakas), kaip kas tuo metu buvo net be akiniu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...