Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Conflict: The Murauder's island 2018 07 15 Stirniai


MusioFrontas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

36222733_1720898374611911_62842658768541

 

Kolumbija. Tūkstančiai hektarų tropinių miškų. Visur, kur pažvelgsi, tanki, aukštaūgė atogražų augalija. Iš dangaus, tai tik tropiniai miškai, atrodo be civilizacijos ir su gausybe laukinių gyvūnų, besislepiančių tankmėje. XXI amžius žymimas kaip technologijų amžius, kada kažką paslėpti ar pasislėpti tapo be galo sunku. Tam reikia specifinių žinių ir įgūdžių, bei stulbinančio kapitalo. Vykdant brakonierių paieškas virš Kano Kanoes nacionalinio parko, pasitelkus ilgo nuotolio žvalgybinius dronus, buvo užfiksuotas keistas reiškinys. Dronai, praskridę kelis kaimyninius miškus, nerodė jokios filmuotos medžiagos. Buvo matyti tik trugdžiai. Po 2 mėnesių dalis dronų tiesiog dingo iš valdymo lauko ir negrįžo. Atrodytų nieko keisto dėl filmavimo trukdžių, aukšti medžiai ir vešli augmenija - kartais taip nutinka. Tačiau kodėl negrįžo 3 itin brangūs žvalgybiniai dronai? Specialiųjų tyrimų tarnybai pavyko iššifruoti ankščiau dronuose užfiksuotus trikdžius ir nustatyti, kad trigdžiai nėra natūralios kilmės, o sukurti specialiai - trikdyti žvalgybą iš oro. Prieš savaitę siųstas specialusis žvalgybinis būrys grįžo su itin svarbia informacija narkotikų skyriui -  aplink Kano Kanoes nacionalinį parką įsitvirtinęs narkotikų kartelis atsakingas už 58% viso Kolumbijos kokaino eksportą. Specialiųjų tyrimų tarnyba, kartu su kovos prieš narkotikus skyriumi, planuoja išvalyti teritoriją ir sučiupti kartelio vadus. Pirminiais duomenimis, karteliui padeda vietinių gyventojų grupės, kurie turėdami rankose ginklą daug negalvoja. Ar prisidėsi prie planuojamos operacijos, liepos 15-ąją dieną Mūšio fronte?

 

SCENARIJUS IR REKVIZITAS – MŪŠIO FRONTAS

MAKSIMALUS DALYVIŲ SKAIČIUS su išankstine kaina 60

https://tickets.paysera.com/lt/event/conflict-the-murauder-s-island-2018-07-15-stirniai

Žaidimo tipas: scirmish 50%, CQB 50%.
Komandų užduotys: Narko kartelio likvidavimas, teritorijos dominavimas, priešiškų pajėgų sulaikymas / sunaikinimas, žaidybinių objektų paieška ir panaudojimas (papildomos misijos ar užduotys bus skelbiamos žaidime).
Ginklų greičių standartiniai limitai: http://bit.ly/MF_tiuning_limits
Žaidėjai, nesilaikantys žaidimo taisyklių, bus drausminami arba šalinami iš žaidimo. Žaidimo organizatoriai pasilieka teisę pašalinti iš žaidimo žaidėjus be atskiro paaiškinimo, kurie atrodo neadekvačiai ir nesilaiko žaidimo taisyklių.

RENGINIO DETALĖS DALYVIAMS:
DATA: 2018m. liepos 15 diena. SEKMADIENIS.
REGISTRACIJA nuo 10:30 vietos laiku.
INSTRUKTAŽAS ir žaidimo pradžia 11:30 vietos laiku.
ŽAIDIMO pabaiga ir KAREIVIŠKA KOŠĖ nuo 16:00 vietos laiku.
VIETA: Stirnių km., [buvęs reabilitacijos centras AUŠVEITA] WGS koord. 54.718439, 25.055365 

Dalyvio mokestis su savo įranga 20 Eur mokant internetu iki 2018 07 14 (vietoje 25Eur grynais arba kortele)
NETURITE SAVO ĮRANGOS? JĄ GALITE IŠSINUOMUOTI PAS MUS (galėsite pasirinkti įrangos paketą pirkdami bilietą)!
Dalyvio mokestis + bazinis įrangos komplektas iki 2018 07 14 - 32,5EUR (komplekto sudėtį matysite rinkdamiesi bilietą). Vietoje užsakyti galimybės NĖRA.
Dalyvio mokestis + profesionalus įrangos komplektas iki 2018 07 14 - 40EUR (komplekto sudėtį matysite rinkdamiesi bilietą). Vietoje užsakyti galimybės NĖRA.​​​​​​​

MAKSIMALUS DALYVIŲ SKAIČIUS su išankstine kaina 60

https://tickets.paysera.com/lt/event/conflict-the-murauder-s-island-2018-07-15-stirniai


Amžiaus CENZAS - N18. Jaunesni asmenys į žaidimą privalo atsivežti raštišką tėvų sutikimą, leidžiantį dalyvauti. Renginio dieną, registratūroje, organizatoriai pasilieka teisę paprašyti jūsų amžių įrodančio dokumento. Parsisiųsti sutikimo formą galite čia: http://bit.ly/n18_leidimas_dalyvauti

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...