Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Prožektoriaus strobo naudojimas


kulverstukas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Įdomu būtų sužinoti nuomonę apie strobo naudojimą žaidimo metu. Niekur nerandu aprašytos tvarkos dėl šito ir forume nerandu ar kas diskutavę yra.

Reddite yra pasipiktinimų, kad kitiems žaidėjams labai nepatinka, ir tai sukelia grėsmę, kad žmogus jautrus blyksinčioms šviesoms gali gauti priepuolį.

 

Aš sutikčiau su tuo, kad jeigu visas veiksmas vyksta tik tamsioje patalpoje, tai strobas galbūt yra ta priemonė kurios nereiktų naudoti dėl pačių saugumo ir žaidimo įdomumo kitų atžvilgiu, nes naudojant strobą labai sumažinama šansai kitiems susiorientuoti kas vyksta - bet čia galima diskutuoti. Tuo labiau, jeigu prožikas yra tikrai galingas ir su tokiu pašvietus į akis gali būti negerai.

 

Pas mus žaidimai dažniausiai vyksta lauke, pastatai su kambariais (neskaitant kiauro angaro) sudaro tik pusę poligono daugiausiai. Tad jeigu nenaudoja prožiko galingo kaip saulė - kad po to išėjus nieko nematai kurį laiką, kokios problemos?

 

Reddito diskusija ir neblogas atsakymas yra čia: https://www.reddit.com/r/airsoft/comments/7l65vi/how_do_you_guys_feel_about_strobe_tactical_lights/drjzc1r/

 

Aš pats naudoju mažą prožika, kad tik pasišviesti tamsų kampą kai ieškau ko nors, bet galvoju įsigyti galingesnį ir plačiau šviečiantį, o jie dažnai eina su strobo funkcija.

 

Kokia kitų nuomonė?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Mano nuomonė jei turi galimybę turėti pranašumą prieš kitą tai tuo ir reikia pasinaudoti. Nes jei pradėsime drausti vieną dalyką nejaugi vėliau reikės pradėti nusiiminėti kolimatorius, optikas dėl kitų žaidėjų kadangi jie to taip pat neturi? 

Dėl sveikatos tai pats žaidėjas turi įvertinti save ar jam šis sportas yra saugus, o ne kitus dalyvius riboti. 

Na ir galiausiai ne priedai ant ginklo laimi dvikovą, o kiekvieno įgūdžiai. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dažnai tenka pasiskolinti kolegos Nitcore firmos prožektoriu kuris su strobo funkcija apšviestoje patalpoje akina žmogu maždaug (7-10m) taip kad jam sunku taikytis, prieš žaidimus klausiu organizatorių būtent apie jo naudojimą, dar nebuvo taip jog būtų uždraudę, žaidžiant CQB labai didelis privalumas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...