Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

1 klasės ginklas "Snaiperio" Pozicija žaidžiančiam asmeniui? pasiūlymai.


PIKELIS
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Toki koks tau limpa rankoje. Green Gas labiau jautresnis zemai temperaturai. CO2 maziau jautrus, taciau galingesnis ir neretai perlipa leistinus limitus. Taciau prie minusines irgi labai nepasaudysi. Dar yra AEP (elektriniai pistoletai) viska labai gerai, bet saudo max apie 65 m/s (ganetinai silpnas). Tiunas iki 80-90 m/s kainuos apie 100 eur., taciau nereik bijot oro permainu, tik baterija riekia rupintis. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kokia skaitosi žema temperatūra green gas'ui? +10, +5 ar -1, nuo kur ta riba kai šaudyti tiesiog neapsimoka? ačiū.

prie +10 greitai saudant jau buna kad pasala ir isleidzia dujas. +5 kritine riba, kai detuve turi buti prie kuno siltai ir idedama i pistoleta tik saudant. minusine temp jau nelabai pazaisi su green gas. Cia mano asmenine patirtis. Gal kolegom kitaip ir pataisys.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prie +10 patikimai veiks tik marui arba co2. taip vadinami "full metal" dirbantys ant green gas patikimai veikia tik prie +15. savo pigu sudina kinietiska kwc (co2) bandziau naudoti prie 0/ +1 , veike pakankamai adekvaciai, manau koks kokybiskesnis KJW veiktu dar geriau. tiek is mano patirties.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Cia kuria prasme sako prilygsta? Kokiam TM Glock'ui?

Aplamai kiek skaiciau forumus užsnienio tai rašo kad i CYMA glock idejus lipo baterija jis visapusisškai prilygstaTM glockui, nežinau nei glocko modelio nei nieko, ten nuordyta nebuvo. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visapusiskai jis neprilygs niekaip, reikia suprast kas yra cyma ir kas yra tokyo marui..skirtingi lygiai..bet imant kazkokius atskirus parodymus, tada galbut. Va tau tema gera kur  juos lygina, gali drasiai imti CYMA is to ka netingejau paskaityt.. Nebus jis tas pats kas TM, nesu turejes TM elektriniu, bet teko lyginti ne viena TM GBB su kitu gamintoju, tad manau tas pats principas ir cia lieka, kad TM yra TM...

 

https://www.reddit.com/r/airsoft/comments/49n6rn/cyma_vs_tm_g18_aep/

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 10 months later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...