Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Lobių sala


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

f8af609e6a05.jpg

 

Į salą, turtinga gamtiniais ištekliais, vienu metu išsilaipina dvi karinės grupuotės, kurių tikslas vienas – salos užėmimas ir naudingųjų iškasenų gavimas. Patekusios į salą grupuotės supranta, kad jos čia toli gražu ne pirmos ir susigrumia įnirtingoje kovoje ne tik vienas su kitu, tačiau ir su nedidele piratų grupuote, kuri jau spejo apsilankyti šioje žemėje anksčiau pastarųjų. Piratai nesugebėjo pasipriešinti grupuotėms, tačiau dalį užgrobtų turtų jie paslėpti spėjo salos teritorijoje. Dabar vadai prikaustyti ne tik prie žemės gelmių, bet kartu jų protus nepalieka mintys apie lobius, užslėptus jų šeimininkų.


Žaidime dalyvauja 2 komandos ir keletas personažų:


1.“Baryga“ (tik pas jį galima apkeisti auksą į monetas)
2. „Barygos“ asmeninis sargybinis (vienintelis personažas žaidime, kuris yra nemirtingas, jo užduotis – tvarkos palaikymas „Barygos“ teritorijoje ir už jos ribų).


Į salą išsilaipinusios kovojančios grupuotės iškart kimba į aukso ir kitų turtų paieškas. Apkeisti surastą auksą į papildomas gyvybes galima pas „Baryga“. Tai pat, pas jį galima gauti užduotis, kurios atneš papildomas gyvybes ir pranašumą prieš oponentų grupuotę. Komanda suradusi daugiausiai aukso ir gavusi daugiausiai gyvybių – laimi(auksas bus sveriamas, tikslumu iki gramo!).


Surastas auksas keičiamas į monetas, kurios yra gyvybės ekvivalentai. Nukautas žaidėjas lieka mirties vietoje 5 minutes, kol neprieis medikas, per tą laiką priešininkas gali prieiti ir apieškoti nukautą žaidėją (atimti auksą). Pašautas žaidėjas PRIVALO atiduoti visą turimą auksą kai iš jo bus pareikalauta. Po šito žaidėjas gali eiti į mertviaką. Jei nukautas žaidėjas turi „Barygos“ monetą (pasinaudoti ja galima tik vieną kartą) , jis palieka monetą atgimimo vietoje ir tesia mūšį. Antrą kartą pašautas žaidėjas miršta ir pasinaudoti moneta nebegali(antrą kartą monetos taisyklė nebegalioja). Vienas žaidėjas gali turėti neribotą kieki aukso ir turtų tačiau monetą gali turėti tik vieną! Auksas ir kiti turtai naudojami tik kaip žaidybinė valiuta mainams. Apkeisti auksą į gyvybę – NEGALIMA.


„Barygos“ asmens sargybinis atskiras personažas su sava žaidimo logika ir taisyklėmis. Jis gali nužudyti bet kurį žaidėją šiaip sau. Pats jis nemirtingas ir klauso „Barygos“ įsakymų/nurodymų.

„Baryga“ turi kontaktus su visais, konflikto saloje, dalyviais ir bando išpešti naudos iš bet kurios situacijos. Jis superka auksą pas visus, tačiau taip pat mėgina sukiršinti keikvieną dėl naudos sau (tipinis savanaudis egoistas – niekšas).

Salos žemėlapis gali smarkiai pagelbėti tauriojo metalo paieškose, tačiau jis susideda iš daugybės senų skiaučių, kurias surinkti – nelengva užduotis!

 

 
Taško koordinatės
552734, 6066623 (LKS)
54.733195, 24.818789 (WGS)
54° 43' 59.5", 24° 49' 7.64" (WGS)
 

http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=552732;6066626;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=552858,6066588&z=2000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,vector_2_5d,stops,zebra
Data 2017-10-08

Žaidimo tipas : ( domination )

Registracija nuo 10 valandos.

Pradzia 11 val.

Apribojimai dėl žaidėjų skaičiaus : NERA

Dalyvavimas - komandos, laisvai samdomi,nuomininkai

Žaidimo lygis - 1

Mokestis 10 euro! { organizacines islaidos,geriamasis vanduo,rekvizitas ir t.t }

Ginklų nuoma ( 868482200 ) , komplekto kaina 10€ (naujas ginklas, pilna veido apsauga, 800 šovinių)

Žaidimo metu griežtai draudžiamas alkoholio vartojimas

Kiekvienas žaidėjas BUTINAI turi turėti ryškią raudoną (oranžinę) liemenę (automobilinė).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...