Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SPECNA ARMS ar G&G


Kursism54
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki planuoju pirkti nauja zaisla ir klausimas SPECNA ARMS ar G&G ?  is G&G https://gun-fire.co.uk/product-eng-1152214318-PDW15-CQB-Carbine-Replica.html man lb sudomino sitas modeli ,o is SPECNA ARMS   https://gun-fire.co.uk/product-eng-1152212385-SA-V36-Assault-Rifle-Replica.html   Dziaugciaus jei atsakymai ir patarimai  butu kuo isamesni aciu ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas GiedriusUm  noriu suzinoti ar vet pirkti G&G ir butent ta modeliuka, o gal yra geresniu alternatyvu? o gal geriau nusipirkti https://gun-fire.co.uk/product-eng-1152212385-SA-V36-Assault-Rifle-Replica.html  ir pasikeisti vidurius, kad tikrai buciau tikras del ginklo patvarumo? 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

G&G nečiupinėjau. Ir šiaip turėk omeny, kad pats neseniai žaidžiu. Sprendžiant pagal kainą ir kai kuriuos komentarus internete, G&G viduriai bus rimtesni. Kurį rinktis - kišenės ir skonio klausimas. Iš šitų dviejų man asm. labiau patinka G&G modelio dizainas - moderniai atrodanti apkaba, laikymo rankena, buožė. Specna Arms ilgesnis ir sunkesnis - abu delne turėtų "jaustis" skirtingai. Visgi tikiu, kad Specna Arms su pakeistais viduriais tikslumu aplenks G&G su nekeistais viduriais. Dėl būtent tokio Specna Arms modelio girdėjau nusiskundimų buože. Ji tokia keistoka, atsidaranti/išsiskleidžianti per šonus, tas žmogus sakė, kad nepatogu bateriją įdėti. Galiausiai ją (buožę) tiesiog pasikeitė į standartinę ir taip išsisprendė.

Dėl alternatyvų - kiek žmonių tiek nuomonių, nėra vieno geriausio varianto už tokią kainą. Ar tai pirmas tavo ginklas? Jeigu taip, pradžiai vidurių nesikeisk ir negalvok apie tai, nors dauguma ir rekomenduos barrel ir hop up keisti. Dėl patvarumo viskas turi atlaikyti. Aš žaidžiu su pigesniu Specna Arms viduriai neliesti ir net baterija pas mane kol kas NIMH. Viskas OK. Tikrai pradžiai užtenka. Ilgainiui, jei tikrai užsikabinsi ir norėsi padidinti tiklsumą, ar kažkas nelaikys, galėsi ir vidurius pasikeisti, tiek vienam, tiek kitam variante.

 

O šiaip patarimas: nuvažiuok į "šaukimą", pašaudyk su nuomuota įranga ir tuo metu paprašyk G&G ir Specna Arms turėtojų parodyt jų ginklus. Paklausinėk kiek kainavo. Kurie labiau patiks, tuos ir žiūrėk :) :D

 

Tikiuosi tau dar parašys ir daugiau žmonių, kurie tiek G&G tiek Specna Arms turėjo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

esu buves jau ne vienam saukime, saudes ir is nuomoto ir is skolintu, tai man asmeniskai G&G  labiausiai ir patiko, bet pinigai nera mazi  o ( kablys ) zaidimui jau yra :D  planuoju pilnai apsipirkti todel ir noriu isgirsti daugumos senbuviu ir ne tik nuomone :) Sita modeliuka kur ikeliau tai labiausiai patiko dizainas ir kaip pats sakei turetu buti labai patogus, bet sitas modeliukas kaip ir naujiena tai nelabai yra atsiliepimu apie ji, o ka kalba youtubei tai daugiau marketingas ir tiesos nelabai isgirsi :)  idomu dar kaip  reikalai del modifikaciju sitam modeliui. Del patarimu butu saunu sulaukti kuo daugiau, tikiuosi cia nera susirinke dauguma aristokratu  :D ir patarimu bus daugiau ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas,

 

Turtiu G&G Wild hog 13,5. Naudoju jau apie 6 mėn., kolkas jokių bėdų neturėjau išskyrus žiemą plyšo hop-up guma. Šiandien žaidime matavau chronas rodė 123-125 m/s, kaip ir nusipirkus. Taiklaus šūvio nuotolis apie 50-60 m, bet mano modelis eina su ilgesniu vamzdeliu. 

Pats galvojau pirkti, kažką iš specana, bet pasirikau G&G ir nesigailiu.

Tavo modelyje atrodo nėra ETU, todėl siūlyčiau rinktis G&G predatoriu arba trumpesni wild hog. Nes gausi ginklą su mosfetu ir elektroniniu trigeriu.

Man atrodo turėsi bėdų su baterija tame PDW modelyje, kadangi buožė labai nedidelė.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

G&G yra aukstesnes klases gamintojas. Realiai moki daugiau uz bendra daikto kokybe - bus naudojamos geresnes medziagos, atkreiptas demesys i ivairias "smulkmenas", pvz G&G turi abipusi fireselectoriu, magrelease, tuo tarpu Specna - tik desiniarankiams. Viduriais G&G greiciausiai bus kazkiek geresni, bet neisardzius abieju sunku pasakyti + 6.03mm vamzdelis.
Tas, kad G&G neprideda baterijos/pakrovejo - realiai joks aukstesnes klases gamintojas neprideda akumu - cia daugiau kinisko lowendo "featuresas".
Pagal apzvalgas i G&G telpa 11.1V stickas, tai su baterijom neturetu buti problemu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu jau biudžetas siekia 350.00 Eur. siūlau: http://www.airsoftas.lt/m4-sopmod. Atvažiuok į vietą pačiupinėsi ir pamatysi koks gėris. Solid as fu*k, precizika, gearbox'o dalys jau sutvarkytos, stovi prowino replika (++),  ateičiai pasidarai shimingą ir pasistatai mosfet'ą ir viskas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 weeks later...

kaip ir Xlog sake G&G daro aukstos kokybes daiktus, kurie is dezes tiesiog veikia. Ir is tikro tai yra svarbiausia - jei nesi auksarankis, kuris iki sio gyvenimo momento viska arde ir perdarinejo ir po to daiktai tikrai geriau veike, tada nesitikek, kad tokiu tapsi nuo airsoft'o. Pats panasias iliuzijas turejau, ir savo ginklus esu po kelis sykius perrinkes, bet pasakyti, kad del to jie pradejo idealiai veikti negaliu. Tai ateina tik su tikrai simtais valandu perrinkinejant ir testuojant ginkla ir n nupirktu detaliu, kuriu dalis po to yra ismetama - tikrai nera pigus variantas, plius cia ne Amerika, kur viska galima uzsakyti iskart ir gauti sekancia diena. Tad negan to, kad viskas ne pigu, bet dar ir projektai uztrunka ilgai. 

 

Zodziu, jei kisene leidzia rekomenduoju G&G kaip firma, visi ju daiktai paliko gera ispudi, be papildomu modifikaciju.  

Jei vis tik tu is tu auksarankiu tada problema su G&G yra ta, kad vidiniu kompoenentu pas juos nelabai paupgradinsi, nes didzioji dalis nera tokia pati, kaip pas kitus. Ir belieka imti tuos pacius is paciu G&G dazniausiai. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...