Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pistoletas snaiperiui


bICEQ
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Imk elektrini glock, beretta ar koki kita kuris patinka, tiesa ju galingumas, be tiuningo, max 65-70 ms. Asmeniskai, naudoju glock 19 green gas ir glock 17 aep. Svarbu turet patogu dekla. Tiesa, bent jau aep glockai, netelpa i standartinius plastikinius deklus. Panasu kad ju spynos ir korpusai platesni nei koviniu ir green gas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

norejau paklaust o kaip daznai zaidziant snaiperiu tektdavo panaudot antra ginkla ir ar yra butu tikslo daryti pistoleta su prailgintu vamzdeliu (slopintuvo imitacija) tam kad panaudoti esant komplikuotai artimesnes kovos situacijai. Ar jusu nuomone tai nereikalinga butaforija kurios nepanaudotum. Ir paprasto pistoleto range yra pakankamas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Panaudojimas gan retas, nes jei jau prieina atstumu, kur gali naudot pistoleta, tai nebent esi gerai uzsimaskaves ir gali isnaudoti netiketumo faktoriu. Bet ir tai detuve iki 30 soviniu, pakol viena kita nusausi, nuo kazko gausi serija (jei daugiau nei 2-3 zmones priartejo). Del ilginimo su duslintuvu, tai, mano nuomone, daugiau bovyjimasis ir tacticool isvaizda nei nauda. Nebent pas tave http://www.airsoftas.lt/mk23-assasin tada islosi galios prieaugi.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...