Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Gearbox'o shim'inimas


Morkustadas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Taigi užsiėmiau shim'inimu, guolius pakeiciau ivoremis, susiminau iki 0,1 mm tikslumo, surinkau gearbox'a prasukau dantracius ant sauso gearbox'o, viskas sukasi gerai be pasipriesinimo.

 

Taciau, kai sutepiau dantracius (tikrai ne per daug pritepiau) tepalu, surinkus gearbox'a prasukimui, dantraciai laisvai nesisuko, prasukus pirstu dantraciai padarydavo puse eigos ir sustodavo. Sutepimui naudojau Guarder Mos2 grease http://www.taiwangun.com/en/miscellaneous/mos2-grease-for-gbb-aeg-guarder, gal jie perklampus dantraciams?

 

Gal galit ka pasiulyt? Gal sis tepalas netinka dantraciams?

 

Aciu uz atsakymus ir komentrus!

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Padarius M4 gearboxo shimingą, gearboxas dirba žymiai tyliau, kažkiek padidėjo greitošauda, bet šaudant ant semi, per vieną nuleistuko nuspaudimą (jei jis neatleidžiamas super greitai) vietoje vieno šūvio išaunami 2-3 paeiliui. Patebėjau, kad tai įtakoja ir motoro priveržimas - jį priveržus stipriau, ši problema kaip ir dingsta, bet motoras tuomet būna sulindęs į gearboxą per giliai, nes pradeda girdėtis dantračių trynimasis. Koks būtų šios problemos sprendimas? 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ziurek kontaktu atmetimo mechanizma, kazkas per letai suveikineja. Jeigu issaunama po viena srata 3 kartus tai nozlas ir hopas cia ne prie ko. Motora priverzus sukeli didele apkrova motorui (trintis) todel jis ir padaro maziau suviu kol kontaktus atmeta pavienes ugnies alkune esanti GB viduje. Jei dar nesusitvarkei tai po nauju pasiziuresi, o dabar mars svest. ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...