Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kur su kuo žaidžiat?


Jeronimo
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, esu naujokas, kaip sako pamačiau, užsimaniau ir įsigijau viska ko reikia :D Kaip supratau begales įvairių klausimų visus tik nervina, tad pasiskaičiau viską daugmaž rupimais klausimais kaip bibliją...Bet va dėl vieno tai noriu paklaust, nes jeigu kažkas ir yra, tai pasenus info-kur ir su kuo galima būtų prisijungt pažaist, pasitreniruot, išbandyt ekipuotę? Gal kas į komandas priimat, ar šiap žaidimam chebros nesurenkat? Iš mano būrio draugų tai visi pacifistai :) Kalbu apie žaidimus laisva forma, neorganizuojamus organizatorių ir tt. Kalbam apie Vilniečius. Dėkui visiem labai, tikiuos labiau susipažint ir susitikt mušio laike.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas,

įkišiu aš savo, kaip naujoko, nekopetetingą nuomonę. Kaip vilniečiui, tai turbūt pats dėkingiausias miestas gyventi airsofteriui. Kiek matau, tai dauguma žaidimų vyksta toje Lietuvos dalyje (Vilnius, Trakai, Kaunas...). Pasižiūrėk į forumo kalendorių, praktiškai rasi po žaidimą kiekvienam savaitgaliui. O dar kiek domėjaus, Vilnius turi CQB areną. Tiesa ar pastaroji veikia nežinau. Man kaip mažeikiečiui šiek tiek sudėtingiau. Tenka žvalgytis į Šiaulius, Klaipėdą, tą patį Vilnių (tanks.lt) ir Kauną. Airsoft komanda iš Mažeikių, žaidimus paskelbia savo facebook paskiroje. Gal ir vilniečiai taip daro....

Tad manau pačiam, kaip vilniečiui, lieka tik čiupt pirkinius į rankas ir dalyvaut kalendoriuje numatytuose žaidimuose. Kaip naujokui gal pakaks ;) Man pakaktų :)

Tikiuosi susitiksim mūšio lauke! :)

 

Sėkmės!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na jo, pagal kalendorių savaitgaliais vyksta, o jeigu šiaip po darbo pavasarį, vasarą palakstyt kur apie Vilnių, ar susirenka kas?

 

"Baaaaaikit, nemanau" :) Žaidimas be 4 valandų ne žaidimas, IMO :) . Po darbo gal per vėlu ruoštis mūšiui. Bet nuvykti į CQB areną, išsikrauti, manau pats tas.  Pasigoogling ir rasi tą areną Vilniuje, tik sakau, nežinau ar ji veikia. Aš sakau, man pavydas ima vilniečiams, kas liečia airsoftą.  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Chromuoja-kas tas reiškia? Nes taisyklėse neradau nieko apie gtai, o su žargonu airsofto dar nesusipažinęs ;)

 

Su visu "žargonu" ir dar daugiau galima susipažinti perskaičius skiltį naujokams. Sužinosi kas ir kaip, kas yra pokemonai, mertviakai, chromavimas ir t. t. Aš, negaliu sakyti, kad perskaičiau forumą skersai išilgai, bet žinių susirinkau tiek, kad nebeliko ko klausti :) O noras pabendraut liko :) Tad paklausiau dar neužmatytos temos apie ginklų spalvas :) Klausimas prie kvailesnių, bet diskusija įvyko.

Supranti, aš kaip apskritas naujokas, jau matau kiek tu forumo pasiskaitęs ir kiek patingėjęs pasiieškoti. Tai jaučiu senbuviai iš puse sakinio jau mato, kad neskaitęs ir nebandęs net paieškoti. Na, bet turbūt naujokų skilti tokia ir yra, kurioje bus tie patys klausimai ir tie patys atsakymai vis iš naujo ir iš naujo :)

 

Pagarbiai,

YETI

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kas pokemonai, mertviakai tai tikrai žinojau, chronavimą gal neįsidėmejau, dėl to paklausiau. Tik pradėjęs supratau, kad nieks čia pilt iš tuščio į kiaurą, tad taisykles tikrai perskaičiau, nepraleidau ir naujokų skilties. Ir manau geriau paklaust, net jei kas ir neįsisamonino, negu vaidint erelį...Bet už pastabas thanks.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dar prie to paties, bandau užsiregistruot į LSK, paspaudžiu nuorodą-ir kas toliau? Matau sąraįą žaidėjų, bet skilties užsiregistruok nerandu, ar ką ne taip suprantu, ką ir kaip reik daryt? Tas pats ir su foto kėlimu...?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ieskant neoficialiu pasisaudymu pravartu pasinaudoti FB grupemis, yra "Airsoftas" grupe, yra "Airsoft Vilnius" grupe, ten gali nesunkiai susirasti su kuo pasisaudyti. O cia i kalendoriu keliami oficialus zaidimai, nes forumo nariai 99 atvejais is 100 iesko butent oficialiu, gerai organizuotu, apgalvotu zaidimu, kur bus zymiai platesnis isplanavimas, nei tavo ieskomas paprastasis "Susirinkom, pasidalinam i komandas, pasisaudom" :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...