Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

LEGION ETRANGERE IV


Dvorf
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 89
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Sestadienio vakaro topas - du juodabereciai ilekiantys i miesteli ir "all gunz blazing" begantys i viesbuti.

Kaip tik pries 4-5 minutes buvo istransliuota, kad zaidimas stabdomas nakciai...

Ir milijono verta fraze: tai mes ka, pavelavom?

 

PRICELESSSSSS

 

Užtat kitą rytą pradėjom anksčiau, kad viską suspėtume ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sestadienio vakaro topas - du juodabereciai ilekiantys i miesteli ir "all gunz blazing" begantys i viesbuti.

Kaip tik pries 4-5 minutes buvo istransliuota, kad zaidimas stabdomas nakciai...

Ir milijono verta fraze: tai mes ka, pavelavom?

 

PRICELESSSSSS

 

Pasiulymas orgam tureti suspausto oro sirena kuri galetu zymeti gamestop`a, nes kas ten kam kada kur buvo istransliuota tai cia zinai :) zinojom tik tai kad zaidimas iki 10:00

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pastebėjimas dėl pasiklausimų: Kadangi Malis turėjo savo atašė su Legionu, tai buvo paskirtas vienas kanalas, per kurį ėjo daugumos Legiono info. Infiltruoti 2 Malio kariai į Tuaregų gretas taip pat turėjo priėjimą prie jų ryšio, vėliau po sėkmingo bendravimo su Sukilėliais jie gavo dar kelis jų kanalus. Taip kad žvelgiant į žaidimo specifiką  ryšio kanalus gauti- užsidirbti savo lojalumu buvo galima legaliai. Tad klausymasis buvo legalus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Mad Hounds vardu norėčiau išreikšti mūsų pačiu orgams ir visiems dalyviams. Mums žaidimas patiko.

 

Staiga porą musiškių pastebėjo kad artinasi sukilėlių burys. Iš piktų veidų ir peilių rankose supratome kad eina ne šiaip sau. Keista buvo kad ejo taip atvirai. Užpuolimas nepavyko.Buvo kilęs šioks toks konfliktas dėl taisyklių ir pan. Bet galų gale visi sutiko kad užpuolikai vien su peiliais šansų prieš mus ginkluotus iki dantų neturėjo. 

 

Sveiki, truputėlis mano nuomonės apie būtent šį "konfilką" (pavadinčiau tai daugiau diskusija):

Atėjome pas jus ir taip, buvome gan atviri ir pasiruošę išitraukti peilius. Pradėjome kalbėti ir tada puolėme jus pjauti, kadangi žinojome, kad nebuvote visai "švarūs" :)

 

Pati diskusija kilo kai kolega soko pjauti vieną iš jūsiškių, kuris turėjo pistoletą. Todėl draugiškai sutarėme, kad jis būtų nušautas, leidome jums jį apieškoti ir nusiuntėme į ligoninę, kai tuo tarpu iš jūsiškių papjautų gal 4 žmonių užsidėjusių oranžines liemenes nieko neapieškojome ir jie net nenuėjo į ligoninę. :) 

 

Noriu kreiptis į tuos du žaidėjus, kuriuos aš pjoviau, o jie atsisukę pasakė "pif paf" kad mane nušovė. Tokios taisyklės jums tikrai negalioja, nes neturėjote nei peilio nei pistoleto, ką galima naudoti artimoje kovoje. Oranžinių liemenių užsidėti taip pat net nesiruošėte kaip mačiau. 

Norint sakyti "pif paf" taisyklę reikia turėti piostoletą skirtą artimai kovai arba bentjau nukreipti savo ginklą į priešą ir tada vietoje šūvio sakyti "pif paf". Jeigu pagal jūsų taisykle šis "pif paf" galiojo, tai mes galėjome tiesiog ateiti prie jūsų ir sakyti "pif paf" jūs visi negyvi, kadangi mūsų buvo daug daugiau ir visi buvome ginkluoti. 

 

Kitam kartui žinokit, kad jei neturite artimai kovai skirto ginklo tai bentjau turite nukreipti savo karabiną į priešą, su kuriuo žinoma šauti negalima, bet galite speti pasakyti "pif paf" kol jūsų dar niekas nenušovė, o šiaip sau atsisukti ir pasakyti "pif paf" tiesiog be nieko ir sakyti, kad nušoviau kai jau peilis prie gerklės tai truputėli gėda vyrai. :) Tie jūsų ant diržū kabantys ginklai iššovė jums į kojas ir jus pačius sužeidė tokiu atveju. :)

 

Taip pat vienas iš jūsiškių pasakė "Kaip tai negalioja pif paf?? va tau" ir šovė iš 1m atstumo su karabinu į mane. Tokius erelius išvis reiktu mesti kuo toliau nuo airsofto bendruomenės, kurie visiškai neturi pagarbos nei sau nei kitiems. 

Taigi kitą kartą logiškai pagalvokite apie situaciją o ne sakykit, kad mes jūsų būtume nušovę jei norėtume. Tokiu atveju galėjom tiesiog full auto jus išlesti iš toliau, nes buvome pilnai ginkluoti. :) 

Nesinori jokių pykčių, bet vadovaukimės taisyklėmis jeigu jau žaidžiame ir turime bendrą hobį.

 

Muckus. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šitą maliavą apie tikrus įvykius surašė čiesnas targofcas Diadia, gulintis Malio RK ligoninėje.

 

Nu karoče. Mūsų Brigada LT nebeturi ką veikt, tai nusprendėm Malyje babkių pakelt. Nu, supainiojom Malį su Somaliu, iš geografijos šaibas turėjom, tai kažkaip nefartovai truputį gavosi, nes pasirodo ten ne tik vietiniai lochai bet ir Legion Etrangere varinėja, nu bet nieko. Mes už bazarą atsakom, pasirašėm, tai pasirašėm.

Žodžiu, pasidarėm točką kaip priklauso, patikrinom tiekimo kanalus iš Nigerio, viskas čiki piki, šaudmenys važiuoja, granatos plaukia, minos yra. Šeštadienį nuo pat ryto liaudis varo apsipirkt. Nu mes kainų nelaužiam, šita, už vieną franką perkam, už tris parduodam, karoče, iš tų dviejų procentų ir gyvenam. Žiūrim, matyti feisai. Sukilėliai, tipo. Kurie pernai pravalą su kontrabosu mums padarė. Nu mes pirštus atlenkėm, mordas nustatėm, skaitliuką įjungėm, grąžinkit 20 000 arba chren jums amunicijos. Arba imkit amunicijos ir 30 000 grąžinkit. Ką, ne? Nu tai ne. Išėjo sukilėliai oro uosto imt be šovinių, nu tai taip jiems ir gavosi. Reikėjo sąžiningų pacanų paklausyt, normaliai būtų buvę. Chuli.

Kai tik oro uostas variniu bliūdu apsigaubė, nu, tipo, kabzda oro uostui atėjo, prisistato PMC nuo Korporacijos. Tipo, padėkit detalių lėktuvui gaut, legionas turi. O mums irgi gal lėktuvo reikia. Nežinau nafig jis mums reikalingas, nu bet gal reikia, jeigu yra, teisingai sakau? Nuvarėm pas legioną. Pas juos važiuot tai, jums pasakysiu, nezajabis. Toli kai šiknoj. Varai iki blokposto, tada vėl kažkokiais šunkeliais, karoče, štuką kainuoja nuvaryt, jeigu vairuotojas sukalbamas tai devynis stolnikus čystai. Kaip jums atstumas, nefigovas, ką? Žodžiu. Nuvarom, o ten sako toks senis viską reguliuoja. Išeina jis iš palatkės, nu ne senis, o Senis, pasirodo. Ir lazankes kad trina, kad trina, tipo, duos mums detalių už infą ir amuniciją. Mes primetėm, normaliai gaunasi, pakelsim bablos iš Korporacijos, tai sakom davaj. Grįžom, o kad visą infą turėjom, tai tik pasitikrinom koordinates ir atgal. Tada tas Senis vėl lazankes trina, tipo, nebereikia infos jam, o amunicijos pirks tik pigiau, nes, pasirodo, bablos nifiga neturi. Chren tau kas pigiau duos, bobos prašyk, kad pigiau duotų. Karoče, nupirko jis amunicijos už babkes kiek turėjo, o detalių taip ir nepardavė. Levas kažkoks, visai už bazarą neatsako. Nu bet nepradėsi jam teisių aiškint, kai aplinkui dešimtim jo torpedos tūsavojasi. Pofig, užsakėm iš Nigerio, tik kainavo tai jochaidi, cielas 15 štukų, nieko neužvirėm ant šito dylo, jei transportą atmetus. Tik pravarinėjom ir točką nesaugiai palikę buvom.

Nu, galvojam, paskraidysim dabar. Aha. Atvaro PMC ir sako kad dar detalių reikia, būtent tų, kurios legione. Och tu ***pypt***. Mle, PMC žmonių turi debesis, o mes keturi tik, mums ir točą prižiūrėk, ir iš Nigerio kontrabosą tempk, ir dar jiems pagalbos reikia. Nu gerai. Vėl už savus pas Senį. Tas reikalauja raudonos beretės už detales. Mle, kas per supuvęs bazaras, mus gi užlenks iš karto, jei raudoną beretę kilinsim. Sako, tai duokit tikslią infą kur yra. Nu kur kur. Mes žinom, kur – mieste raudona beretė. Sakom, Seni, daryk pasalą ir pasiimk tu tą beretę, ką yra, buliukų pas tave aukščiau stogo, mums detales duok, infą gavai. Senis į palatkę įlindo, tariasi, nu chuli ten tartis, daryt reikia, ne bazarinti. Dešimt minučių nėr, penkiolika nėr, dvidešimt nėr. Ai, šiknon tą legioną, už bazarą neatsako, antrą kartą razvodkes daro, jokių dylų su jais nebebus, nafig. Mes kitaip su jais pakalbėsim. Nu tai šitą aną, karoče, vėl pavažinėjom, susirinkom žalių berečių 5 štukas, nu ir ką, neturėjo kur dėtis, iškeitėm skudurus ant detalių. Va čia tai normaliai užvirėm, galima ką nors krūčiau pradėt.

Atnešė sukilėlių vadas aukso gabalą. Sako, pirkit. Gerai, perkam, imk penkis stolnikus, kaip už pirmą egzempliorių daug duodam, mes ekspertizę padarysim, jei geras, tada kitiems kainą nustatysim, jei blogas, nu tai ką, būsim apsilažalinę. Sutiko. Mes Korporacijai nunešėm, tipo, per aikštę. Trys štukos ant bačkos. Jopt! Vo čia tai normaliai, geras procentas. Taip ir sukomės – šratai, granatos, auksas, nu ir smulkmė visokia, pystikas ten koks, automatukas, briulikas... Babla jau kišenes plėšia, jau pas save nebelaikom, į Šveicariją siunčiam. Tik pyst – nebeneša aukso. Kas per fignia? Nueinam pažiūrėt, o ten, pasirodo, legionas sukilėlius presuoja ir presuoja, tie aukso kast negali, o jei ką ir iškasa, mums nebeneša. Nu gerai, nupirkom tuaregus, kad sukilėliams padėtų atsimušt. Už savo babkes nupirkom, mle, altruistai mes. Tik tie tuaregai nuvarė į vietą, pašaudė, pašaudė ir išsivaikščiojo, jokio tolko. Mūtni kažkokie. Nepatikimi. Atėjom po kiek laiko vėl pažiūrėt – obana! Vėliavos prie kasyklos nebėra, niekas nieko nedaro, sukilėliai tūsavojasi ir nosis krapštosi, mandingai sako chuli, mes padirbėsim, pakasim auksą, jei mokėsit, nes sukilėliai razvodkę padarė, prižadėjo ir kai lochus be pinigų paliko. Nu gerai. Patrynėm lazankes su Korporacija, jų apsauga, mūsų darbo jėga, mes finansuojam, kad kasykla veiktų, auksas mūsų. Susibazarinom. Kasam auksą, varkė normali gaunasi, babkės vėl upeliu teka, nėr kur dėt, jau bijom, kad sąskaita Šveicarijoje sprogs. Nu bet gero po truputį. Einu, karoče, pažiūrėt kaip ten kasykla, jau tamsu, sutikau sukilėlius, pribėgo, klausia, į kasyklą eini? Sakau jo. Tai varom kartu. Nu varom, kas man. Tik staiga kirviu man į pakaušį kad pyst! Aš ant žemės pizdrykt! Apiplėšė, aš negražius žodžius rėkiu ant pusės Malio, vobščem, jei ne dvi mergičkos baltais chalatukais – nu tip top angeliukai – būtų man ragas parėjęs. Nu tai jei taip, uždarėm kasyklą. Nafig tą auksą, jei jau savi sukilėliai, kurie lyg ir apsauginiai turėtų būti, mus skerst bando. Padariau predjavą sukilėliams, pažadėjau amunicijos kraną užsukt, jei žiurkių galvų neatneš, nu bet tie, aišku, nieko nedarė. O gal tie užpuolikai ir ne sukilėliai buvo, tik persirengę, chren suprasi, bet kad lievi ir neteisingi tai tiksliai.

Kitą dieną aukso kaip ir nėra, likučiai kažkokie, amuniciją daugiausiai perka PMC, kuri aiškiai ne sau, o sukilėliams perka, tikriausiai, sukilėliai arba babkių neturi, arba po tos istorijos su žiurkėm nepontovai jaučiasi, nu bet mums kas. Dar PMC su legionu bazarina, įtartina darosi, nu bet irgi ne mūsų reikalas. Raudonasis kryžius legionui irgi stučialina antra diena, nu bet kai pagydė, tai kažkaip nepikta, o ir ne mūsų reikalas, stučialina ir tegul stučialina, mums kad babkės plauktų ir gerai.

Nu ir vėl pradėjo biznis eit. Šį kartą iš ginklų. Kai pradėjo chebra pjautis, tai iš Raudonojo Kryžiaus parnešt ginklų buvo neįmanoma, nėr kur dėt net, visa točka ginklais nukabinėta, nusiperst nėra kur. Visi keturi net šlapi targavojam tais ginklais, o galo nematyt, neša ir neša. Tik žiūrim, kad kažkaip chrenova darosi, spaudžia sukilėlius. Čia ir PMC atvarė, sako, jei dingsit iš miesto, mus šratais aprūpinkit. Sakom, mums negaila. Legiono mieste mums nereikia. Jei pamatysite, kad pareina ragas, duosim šratų nemokamai, mus nuo vietinių pasaugosit, nes jie, pasirodo, ant mūsų bačką ridena, tipo, aiškina, kad mes auksą pro šoną varom, o kaip mums auksą pro šoną varyt, jei lėktuvas tik pas Korporaciją, aišku, kad pizdiožas, mes sąžiningi pacanai.

Nu čia mėsos pradėjo lakstyt, legionas su nigeriais miestą užėmė, PMC pasitraukė, nu mes sąžiningai jiems padėjom ginklus atgaut, amunicijos iš miesto išnešėm, kiek prašė, nu, ne už dyką, nes rizikinga buvo žiauriai, bet realiai tai už kapeikas, tik dėl žodžio laikymosi. Mieste legionieriai irgi amuniciją perka, bet ne tas reikalas, sunkiai kažkaip viskas, ir dūšioj neramu. Nuojauta. Atvarė Malio kariuomenė. Nu, šitie tai aiškūs fruktai. Tuoj plėšti bandys. Jo. Ginklus ant stalo, rankas ant galvos. Gerai gerai. Oi, kaip čia dabar taip atsitiko, Lapei ranką bekeliant ji už tokios virvutės užkliuvo, BABACH! Ir sanitarai Malio kariuomenės būrį nuo asfalto renka gabalais. Chuli. Nereikia lochų ieškoti, granata ne frajeris, atotampa ne močia.

Bet jaučiam, tuoj bus visai batai. Vėl Malio nigeriai ateina, dabar tik vienas. Bijo būriu prieiti, ir teisingai bijo, yra dar tų virvučių, galim patraukt, nesunku. Sako, pasirinkit, arba jus verčiam, arba kaip stovit dabar be ginklų varot iš miesto. Aišku, supuvęs bazaras, sutiksi išeiti, sušaudys už kampo, be variantų. Nušovėm tą nigerį, kad nesikankintų gyvendamas, ir tada parėjo. Mums kas, ne vaikai jau, pagyvenom, su bobom pasitūsinom, babkės Šveicarijoj, galima ir mirt su muzika. Nežinia kaip ten Maliui būtų baigęsi, gera buvo mūsų točka, ir pacanai mes pasiutę, Malis jau po BTR‘u lenda slėptis, tik kad Legionas chren žino kodėl į svetimas razborkes įsikišo. Nu tai aišku – virš dvidešimt vamzdžių mus prispaudė, galvos pakelt negalim, granatos atskrido ir baibai... Nu ką dabar...

 

Trumpai tariant, esame labai patenkinti žaidimu, baisiausiai dėkingi Shadow Stalkeriams ir visiems kolegoms airsofteriams už geriausią metų airsoft žaidimą. Lauksime sekančio!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

nu nezianu  ar adekvatus veiksmas yra grasint granata i masinos vidu  , asmeniskai  is mano puses visiskai ne advekatus veiksmas  , ir gal reiktu toiem seniem zaidiejam susiprast  ir nebadyt taip elktis . tai kad butu malonu jog zmones atetu i prota  ir nesielktu taip  

, o seip tegu sprendzia orgai ar tai adekvatus veiksmas ar ne  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  Sveiki. Zaidimas iš mano pusies. Mandingas KAKTUSAS

 

 Penktadieni vakare su broliais tuaregais  pagrazinom kaimą , atšventėm įkurtuvės , pasitarem  ką veiksim šeštadieni.

 

 Šeštadienis prasidėjo nuo darbu kasykloje ,  atlygis  buvo švirkštas bbsu.  Na gauti pinigu ar šratu  buvo kaip ir nesunku .  Norint visada rasdavau iš kuo pasipelnyti . Tik kosmosą kainavo numeris viešbutyje. Valanda dvi štukas pinigu ir dar ne viskas įskaičiuota . Mieste buvo viskas ramu ir grazu kol Tuarega Meduoli ne uzdare į kalėjimą . Karalius savo pavaldiniais nesirūpino , nei išpirkos pasiūlė nei zodziu  neuztare. Taigi padedant vieninteliam tuaregui turinti motorizuota dvirka,  sulaukėm progos kai tardytojas liks vienas. Nulinčiavom  ji pati ir išlaisvinom broli Meduoli. Gyventi liko neilgai.  Nors niekas ne mate zudiniu,  sukilėliai nutarė ne ješkoti  kaltu ir Lexas  sušaudė mūsų nugaras sakydamas kraujas uz kraują. Meduolio išlaisvinimas kainavo trijų valandų praleidimo lavoninėje (dingus elektrai laikas buvo sustabdomas). Vienintele paguoda kad BUVAU NE VIENAS nes ne uz ilgo iki tuo buvau valandai patalpintas į PSIXUSHKE (pokštas su maistu, gal Bertas fotke įdės ). Kompanija  rinkosi tik ALAXUJ zinomu principu. 

1. PRESSA nuzudyta tardytuoju

2.Tardytojas nuzudytas  vietiniu 

3.Vietiniai nuzudyti Lexu.

4.Tikriausiai ne nuostabu kad kitas izenges pro lavonines duris ne buvo kas kitas kaip  TADAM  Lexas !

Taip trys valandas  atrodė kaip visos penkios , pagaliau laisve. Grizaų į kaimą. Per ta laika kaimas ne teko vėliavos.  Pamačiau į svečius ateinančius keturis sukilėlius. Rankose turėjau ginklą, jie šaukė kad numesčiau  ir šovė i orą . Paklusau. Ėjo uztikrinti galvodami turint pranašumą , bet broliai tuaregai budrus  vienas, du ir gatavi. iš lavonu išgirdau pagyrimą kad graziai sudirbot. Reikėjo tobulinti pjovimo igudzius , zodziu galimybės pagydyti nepalikom. Kita grupe sukilėliu bandziusi uzpult iš kitos puses dėjo i kojas .

Vėliau  uzsuko prekeiviai, prašė padirbėti kasykloje , sutikom , nors ir  turėjome kitu planu.

Atidirbom trys pamainas  :wacko:  , mūsų nepaleido, kol neatėjo kiti darbuotojai . Uz virsvalandzius  nieko ne gavom. Likom gyvi ir ačiū .

Temo.  Metas medziokliai. Pasala prie sankrizuos , nieko.  Lengvo grobio ne gavome . Būriai  po desimt zmoniu . Vėl į kaimą. Tuaregai  vakarieniauja.  O ten ateina feldsheris ir daktariuks . Jau ne karta buvau prašies graziuoju pasidalini PPP gaudavau neigiama atsakima. Per daug lengvas grobis,  bet zinojau kad reikalingi rytdienai bus PPP . Pasidalinom. Išvaliau knifa nuo ne kalto kraujo, nutariau dar ne gana. Didelis noras BEREČIŲ paturėti. (spalva ne svarbu).   Pirmin į miestą pasizvalgyti , o ten  krepšinis bl*t  pakišo koja .   

STOP GAME ...     PRYTRUKO NAKTINES FAZES  :(

Dar pasitriniau,  palydėjau  Legiona iki oro uosto, persimetęs  keleta zodziu su PRESSA. Na Ir tiek to šeštadienio.

 

Sekmadieni nuo ryto i miestą . Mini turgelis, prekyba. Gan pelningai . Buvau praktiškai stebėtoju , nesikišau į karinius veiksmus . Per susišaudimą net skaičiau koraną  (meldziausi) Legionas su Malio kariuomene pikšt pokšt ir miestas jų.   Mačiau kaip prekeiviai krauna  turtus, kilo mintis  juos pakrutinti. Pagalbos iš vietiniu ne sulaukiu , turėjo sutarti su karaliumi, o kiti Tuaregai prisidirbo ir juos ne leido i miestą .   įšvaziavo transportas,  du prekeivei , turėčiau susitvarkyti. Pusiaukeli tarp miesto ir oro uosto  sunešiau   rastu, uztveriau kelia. Laukiu, atvazioja, sustojo bet niekas neišlipą išardyti kliūties, pirštas ant gaiduko taikinis taikiklyje .  Vairuotojas ant gazo dar gazo ir per pievas apvaziavo. Nu kas per shudas ? supratau paspruko. Aš  ant kelio,  vazioja   PRESSOS auto išejną  Simsonas ir tvarkingaj pašalina kliūtį. Jo ranka ant ginklo , nerizikoju,  prasilenkem .

 

 Einu i miestą. Balsas;  stok sausiu i miestą ne leidziam  įsakymas.   Prisiprašiau (išreikalavau, gerokai pakėliau balsą galvojau jau gausiu šratu)  kad susisiektu su vadais . Praleido yes.

Kol buvau išvykęs prekyba ne buvo sustojus , ačiū medikes :) . pinigu prikrovė.  Prekeiviams pasakiau nu nu nu  kad vazinejate ne pagal taisykles ir tik dėl to gali būti aš nepraturtėjau . Vairuotojas  kompensavo šimta pinigu paaiškinės kad gavo įsakymą  apvaziuoti    .  NEPIKSTU.   Juk jis nupirko palikes pusantros štukos uz Legiono paveikslą 

 

 Aštuntukai paliko miestą. Vau proga aplankyti CAZINO ir HOTELIO valdytoja . Iš jo  dar gavau darbeli iš SPA salono nunešti  pas  medikus du matracus . Galvodamas kad anas tai jau turi babkiu kaip šieno .  Paleidus jam (DELTRONo) zarnas praturtėjau  beveik dviem štukom .  Nešdamas antra matracą į ligoninę buvau sustabdytas .   JONNYs dabar kontroliuoją miestą. Na jis taip pasake . į mano bandymą kalbėti susidūriau  su neregėto  masto ignoravimų  UZSKAJTAU (nieko ne girdziu, nieko  ne matau, atsukta nugara ,tikras būrio vadas)

Siūliau Legioneriams pirkti sena Legiono paveikslą , susimesti ir  padovanoti vadui ,  tipo taip išreikšti  savo pagarba  , tas niekam nebuvo įdomu, JONNIUI specialiai  siūliau daugeli kartu kad išvesti iš kantrybes.

  Priėjus medikei paprašius pinigu( pirkti biletai i lektuva ir palikti  Mali kartu su 8-kais, Uno pazadejo) susirūpinau jų saugumu juk turėjau ne menka sumele . Susitariau su prekeiviais kad jie pasaugos uz procentus zinoma.

 Mieste pastoviai tvyrojo įtampa. Nors buvo pilnas miestas Legioneriu ir Malio kariuomenes , buvo aišku kad sukilėliai  kils į paskutinį šturmą. Taip ir buvo .  o  ginantis laike perimetrą   kas vidui niekam ne įdomu . Taip buvo prigautas rūkantis legionerius, ( tiesa nebūtina prisiminti  iš ligonines išejus kas tave papjovė . juk knife kill  uztrumpima atminti) . O ir iš paskos JONNYS vienas niekieno ne saugomas būrio vadas kalbantis telefonu , nesusilaikiau, tik kaip taip palikau berete aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad:  ne galiu dabar sau to atleisti.  Malio kariškiai dar gal  penkias minutes šaukia JONNY, JONNY ir jėškojo  taves. Na vėl gi  be jokiu kalbu gavau iš Maliečių  serija šratu matyt nusprendė kas gi daugiau jei ne tas. Tokia  vat pabaiga...

 

 

p.s.

 Mandingai kasė tuneli iš kaimo TOJ TOJ budeles į miesto budele, todėl jų nesimatė kasykloje  :D

p.s.s.  

 ACIU VISEMS. TIKRAI GERAS GRAJUS!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Is legiono vado  ,  puses  ir akiu  

 

1 . Diena  . atvykstam  i poligona  apie  10.00-11.00 val stabo unitas  bei is Isafo komandos  . bei  Cheyenne Warriors. pradedam apsitavrkyma  ,  zymiejima kur kas turi isikurt . 

Kaliejimo statyma  , vileavos stiebo kasima , bei malku ir medienos pritempima  , kad butu is kuo legionieriams  shelterius pasistayti ,

Statom draugiskai  stabo palapine  ir savo asmenines .

Susirinke kastuvus bei maisusu  ir kitus statybinius reikmenis isjudam i busimos fob pozicijos .  

Pradedam kasimo darbus .  staytmo . bei rysio patikrinima, kiek laiko uztrukom negaliu pasakyt  , bet gryzom taip lengvai pavarge. 

Gryzus atgal . legionieriu priemimas  . iskyrstymas i ju paskirtas vietas pagala skyrius  , kad butu tvarka  .  laisvas laikas poilsis  ir miegas  .

2. diena  kielimasisi  8 ryto  3 puodeliai kavos  , ir  09.00 rykiavimas  trumpa kalba , vieliavos  kielimas  , uzduociu iskirstymas ,  10.00 isjudiejimas i foba  .  i transporta turima galim sutalpinti tik viena skyriu  ,  kuo pasekuoje  legionieriu nugabenimas uztrukop beveik 2 vlandas .

Nu vyke legionieriai turiejo uzbaikti  fobo darbus  , bet kiek girdiejau  kas kuokie vandalai  prasiiejo ir isdarke  viska ,  (butu smagu kad gerptumiet kitu zmoniu pastangas  ir triusa bei ptrakaita  ir laisva laika  , kita karta  , labai negrazus poelgis  ).

Prasideda veiksmai  , atkurt visko negaliu tiksliai  bet buvo daug  info  ir visko kito  , , paskui vakaras piolsis kas kases ziuret kas seip pabendrautri ir mieguoti  

.

3 diena  kielimasis  08.00 ryto  rykiavimas  09.00 . turmpa pikta kalba  uz prarasta  vieliava . bandymas izjudieti  i foba  , paleisti du skyriai pieskom   du bandyta nugabent su transportu  . girdziu per racija kad papuolem i pasala  . bandau sauktis kad sekantis skyrius nejudietu i foba bet rysis  netempia iki ju . paskui isgirstu kad kaskuoks  sukilelis grasina gronke i vidu masinos  imest o gal ir tai padare  .  bandau per orgus isiaiskint wtf  , juk tai  neadvekatus veiksmas  .  ( puo ko pasekuoj atsikraunu pizdy is orgu uz stabdyma, pykst nepykstu klaidas darom  , gal sio atvieju ir as netesus buvau , bet man rupi zmoniu savo saugumas , bei morale  ). sukileliai atsitraukia  sekantis skyriai  juda tuoliau dirpt  darbo  ,  isjuda iki kasyklu , nuo ju  pradeda puolima  miesto  likes skyrius su paramediku organizuoja mobilia liguonine  , .  miestas pajimtas, Mk  iskelia savo vieliava  ,  ruosiames  miesto  ginybai  . gaunu pranesima kad reikalingas  medikas nes tikras yvikis , paiskiejo kad zmogus stipriai raiscius pasitempe ,labai gaila kai tai atsitinka  

skambuciai man pareina kad ar prijiemi dabartine valdzia ir ar ne pries kad bus tai ir taip  , atsakau galim , bet  faktas kad nepasitikiu. paskutine minute  duodu isakima iskelt legiono vieliava vietoj Mk kadangi regionas neramus ir  viduj betvarke ,  vieni kitus pjauna ir kontroles niera  ,  gamo  over  , einam pasisveikint su draugais  

 

 

PS rysio pasiklausimas tik legionui buvo galimas  , nebent as kas kuo nezinuojau.

Raudonos beretes kiek zinau ir privaliejo nesioti  , bet taip nebuvo  ,  gal as kaskuo ir nezinuojau .

Viskas kitas  gal kas kada , kaip skant jei dabr neparasiau  tai ir uzmirstam

 

Zaidimas is mano puses esu patenkintas  ,  lenkiu galva zemai visiems legioneriams  . ir raudo kryziaus paramedikei kuri nepabijuojo  padiet kast maisus  ir statyti foba    

ir iki kito sustikimo  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šitą maliavą apie tikrus įvykius surašė čiesnas targofcas Diadia, gulintis Malio RK ligoninėje.

 

Nu karoče. Mūsų Brigada LT nebeturi ką veikt, tai nusprendėm Malyje babkių pakelt. Nu, supainiojom Malį su Somaliu, iš geografijos šaibas turėjom, tai kažkaip nefartovai truputį gavosi, nes pasirodo ten ne tik vietiniai lochai bet ir Legion Etrangere varinėja, nu bet nieko. Mes už bazarą atsakom, pasirašėm, tai pasirašėm.

Žodžiu, pasidarėm točką kaip priklauso, patikrinom tiekimo kanalus iš Nigerio, viskas čiki piki, šaudmenys važiuoja, granatos plaukia, minos yra. Šeštadienį nuo pat ryto liaudis varo apsipirkt. Nu mes kainų nelaužiam, šita, už vieną franką perkam, už tris parduodam, karoče, iš tų dviejų procentų ir gyvenam. Žiūrim, matyti feisai. Sukilėliai, tipo. Kurie pernai pravalą su kontrabosu mums padarė. Nu mes pirštus atlenkėm, mordas nustatėm, skaitliuką įjungėm, grąžinkit 20 000 arba chren jums amunicijos. Arba imkit amunicijos ir 30 000 grąžinkit. Ką, ne? Nu tai ne. Išėjo sukilėliai oro uosto imt be šovinių, nu tai taip jiems ir gavosi. Reikėjo sąžiningų pacanų paklausyt, normaliai būtų buvę. Chuli.

Kai tik oro uostas variniu bliūdu apsigaubė, nu, tipo, kabzda oro uostui atėjo, prisistato PMC nuo Korporacijos. Tipo, padėkit detalių lėktuvui gaut, legionas turi. O mums irgi gal lėktuvo reikia. Nežinau nafig jis mums reikalingas, nu bet gal reikia, jeigu yra, teisingai sakau? Nuvarėm pas legioną. Pas juos važiuot tai, jums pasakysiu, nezajabis. Toli kai šiknoj. Varai iki blokposto, tada vėl kažkokiais šunkeliais, karoče, štuką kainuoja nuvaryt, jeigu vairuotojas sukalbamas tai devynis stolnikus čystai. Kaip jums atstumas, nefigovas, ką? Žodžiu. Nuvarom, o ten sako toks senis viską reguliuoja. Išeina jis iš palatkės, nu ne senis, o Senis, pasirodo. Ir lazankes kad trina, kad trina, tipo, duos mums detalių už infą ir amuniciją. Mes primetėm, normaliai gaunasi, pakelsim bablos iš Korporacijos, tai sakom davaj. Grįžom, o kad visą infą turėjom, tai tik pasitikrinom koordinates ir atgal. Tada tas Senis vėl lazankes trina, tipo, nebereikia infos jam, o amunicijos pirks tik pigiau, nes, pasirodo, bablos nifiga neturi. Chren tau kas pigiau duos, bobos prašyk, kad pigiau duotų. Karoče, nupirko jis amunicijos už babkes kiek turėjo, o detalių taip ir nepardavė. Levas kažkoks, visai už bazarą neatsako. Nu bet nepradėsi jam teisių aiškint, kai aplinkui dešimtim jo torpedos tūsavojasi. Pofig, užsakėm iš Nigerio, tik kainavo tai jochaidi, cielas 15 štukų, nieko neužvirėm ant šito dylo, jei transportą atmetus. Tik pravarinėjom ir točką nesaugiai palikę buvom.

Nu, galvojam, paskraidysim dabar. Aha. Atvaro PMC ir sako kad dar detalių reikia, būtent tų, kurios legione. Och tu ***pypt***. Mle, PMC žmonių turi debesis, o mes keturi tik, mums ir točą prižiūrėk, ir iš Nigerio kontrabosą tempk, ir dar jiems pagalbos reikia. Nu gerai. Vėl už savus pas Senį. Tas reikalauja raudonos beretės už detales. Mle, kas per supuvęs bazaras, mus gi užlenks iš karto, jei raudoną beretę kilinsim. Sako, tai duokit tikslią infą kur yra. Nu kur kur. Mes žinom, kur – mieste raudona beretė. Sakom, Seni, daryk pasalą ir pasiimk tu tą beretę, ką yra, buliukų pas tave aukščiau stogo, mums detales duok, infą gavai. Senis į palatkę įlindo, tariasi, nu chuli ten tartis, daryt reikia, ne bazarinti. Dešimt minučių nėr, penkiolika nėr, dvidešimt nėr. Ai, šiknon tą legioną, už bazarą neatsako, antrą kartą razvodkes daro, jokių dylų su jais nebebus, nafig. Mes kitaip su jais pakalbėsim. Nu tai šitą aną, karoče, vėl pavažinėjom, susirinkom žalių berečių 5 štukas, nu ir ką, neturėjo kur dėtis, iškeitėm skudurus ant detalių. Va čia tai normaliai užvirėm, galima ką nors krūčiau pradėt.

Atnešė sukilėlių vadas aukso gabalą. Sako, pirkit. Gerai, perkam, imk penkis stolnikus, kaip už pirmą egzempliorių daug duodam, mes ekspertizę padarysim, jei geras, tada kitiems kainą nustatysim, jei blogas, nu tai ką, būsim apsilažalinę. Sutiko. Mes Korporacijai nunešėm, tipo, per aikštę. Trys štukos ant bačkos. Jopt! Vo čia tai normaliai, geras procentas. Taip ir sukomės – šratai, granatos, auksas, nu ir smulkmė visokia, pystikas ten koks, automatukas, briulikas... Babla jau kišenes plėšia, jau pas save nebelaikom, į Šveicariją siunčiam. Tik pyst – nebeneša aukso. Kas per fignia? Nueinam pažiūrėt, o ten, pasirodo, legionas sukilėlius presuoja ir presuoja, tie aukso kast negali, o jei ką ir iškasa, mums nebeneša. Nu gerai, nupirkom tuaregus, kad sukilėliams padėtų atsimušt. Už savo babkes nupirkom, mle, altruistai mes. Tik tie tuaregai nuvarė į vietą, pašaudė, pašaudė ir išsivaikščiojo, jokio tolko. Mūtni kažkokie. Nepatikimi. Atėjom po kiek laiko vėl pažiūrėt – obana! Vėliavos prie kasyklos nebėra, niekas nieko nedaro, sukilėliai tūsavojasi ir nosis krapštosi, mandingai sako chuli, mes padirbėsim, pakasim auksą, jei mokėsit, nes sukilėliai razvodkę padarė, prižadėjo ir kai lochus be pinigų paliko. Nu gerai. Patrynėm lazankes su Korporacija, jų apsauga, mūsų darbo jėga, mes finansuojam, kad kasykla veiktų, auksas mūsų. Susibazarinom. Kasam auksą, varkė normali gaunasi, babkės vėl upeliu teka, nėr kur dėt, jau bijom, kad sąskaita Šveicarijoje sprogs. Nu bet gero po truputį. Einu, karoče, pažiūrėt kaip ten kasykla, jau tamsu, sutikau sukilėlius, pribėgo, klausia, į kasyklą eini? Sakau jo. Tai varom kartu. Nu varom, kas man. Tik staiga kirviu man į pakaušį kad pyst! Aš ant žemės pizdrykt! Apiplėšė, aš negražius žodžius rėkiu ant pusės Malio, vobščem, jei ne dvi mergičkos baltais chalatukais – nu tip top angeliukai – būtų man ragas parėjęs. Nu tai jei taip, uždarėm kasyklą. Nafig tą auksą, jei jau savi sukilėliai, kurie lyg ir apsauginiai turėtų būti, mus skerst bando. Padariau predjavą sukilėliams, pažadėjau amunicijos kraną užsukt, jei žiurkių galvų neatneš, nu bet tie, aišku, nieko nedarė. O gal tie užpuolikai ir ne sukilėliai buvo, tik persirengę, chren suprasi, bet kad lievi ir neteisingi tai tiksliai.

Kitą dieną aukso kaip ir nėra, likučiai kažkokie, amuniciją daugiausiai perka PMC, kuri aiškiai ne sau, o sukilėliams perka, tikriausiai, sukilėliai arba babkių neturi, arba po tos istorijos su žiurkėm nepontovai jaučiasi, nu bet mums kas. Dar PMC su legionu bazarina, įtartina darosi, nu bet irgi ne mūsų reikalas. Raudonasis kryžius legionui irgi stučialina antra diena, nu bet kai pagydė, tai kažkaip nepikta, o ir ne mūsų reikalas, stučialina ir tegul stučialina, mums kad babkės plauktų ir gerai.

Nu ir vėl pradėjo biznis eit. Šį kartą iš ginklų. Kai pradėjo chebra pjautis, tai iš Raudonojo Kryžiaus parnešt ginklų buvo neįmanoma, nėr kur dėt net, visa točka ginklais nukabinėta, nusiperst nėra kur. Visi keturi net šlapi targavojam tais ginklais, o galo nematyt, neša ir neša. Tik žiūrim, kad kažkaip chrenova darosi, spaudžia sukilėlius. Čia ir PMC atvarė, sako, jei dingsit iš miesto, mus šratais aprūpinkit. Sakom, mums negaila. Legiono mieste mums nereikia. Jei pamatysite, kad pareina ragas, duosim šratų nemokamai, mus nuo vietinių pasaugosit, nes jie, pasirodo, ant mūsų bačką ridena, tipo, aiškina, kad mes auksą pro šoną varom, o kaip mums auksą pro šoną varyt, jei lėktuvas tik pas Korporaciją, aišku, kad pizdiožas, mes sąžiningi pacanai.

Nu čia mėsos pradėjo lakstyt, legionas su nigeriais miestą užėmė, PMC pasitraukė, nu mes sąžiningai jiems padėjom ginklus atgaut, amunicijos iš miesto išnešėm, kiek prašė, nu, ne už dyką, nes rizikinga buvo žiauriai, bet realiai tai už kapeikas, tik dėl žodžio laikymosi. Mieste legionieriai irgi amuniciją perka, bet ne tas reikalas, sunkiai kažkaip viskas, ir dūšioj neramu. Nuojauta. Atvarė Malio kariuomenė. Nu, šitie tai aiškūs fruktai. Tuoj plėšti bandys. Jo. Ginklus ant stalo, rankas ant galvos. Gerai gerai. Oi, kaip čia dabar taip atsitiko, Lapei ranką bekeliant ji už tokios virvutės užkliuvo, BABACH! Ir sanitarai Malio kariuomenės būrį nuo asfalto renka gabalais. Chuli. Nereikia lochų ieškoti, granata ne frajeris, atotampa ne močia.

Bet jaučiam, tuoj bus visai batai. Vėl Malio nigeriai ateina, dabar tik vienas. Bijo būriu prieiti, ir teisingai bijo, yra dar tų virvučių, galim patraukt, nesunku. Sako, pasirinkit, arba jus verčiam, arba kaip stovit dabar be ginklų varot iš miesto. Aišku, supuvęs bazaras, sutiksi išeiti, sušaudys už kampo, be variantų. Nušovėm tą nigerį, kad nesikankintų gyvendamas, ir tada parėjo. Mums kas, ne vaikai jau, pagyvenom, su bobom pasitūsinom, babkės Šveicarijoj, galima ir mirt su muzika. Nežinia kaip ten Maliui būtų baigęsi, gera buvo mūsų točka, ir pacanai mes pasiutę, Malis jau po BTR‘u lenda slėptis, tik kad Legionas chren žino kodėl į svetimas razborkes įsikišo. Nu tai aišku – virš dvidešimt vamzdžių mus prispaudė, galvos pakelt negalim, granatos atskrido ir baibai... Nu ką dabar...

 

Trumpai tariant, esame labai patenkinti žaidimu, baisiausiai dėkingi Shadow Stalkeriams ir visiems kolegoms airsofteriams už geriausią metų airsoft žaidimą. Lauksime sekančio!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dekojimai ir linkejimai visiems dalyvavusiems nuo Mavio von Shatten (Shadow Stalkers Corporation COO),

 

Role gavosi labai jau LARPine pas mane ir perkrauta veiksmu strategavimu ir organizavimu, atsiprasau tu kurie norejo/tikejosi is manes dar daugiau, bet dienoje buvo tiesiog per mazai minuciu... 

 

As zaidima galiu padalinti i tris fazes. Pirma ju, sestadienis iki kokiu 1400 kur buvo statomi verslo santykiai su mums idomiomis grupemis nuo prekeiviu iki atsargaus "paniatkiu" aiskinimosi su sukileliais. Pavyko uzkurti Oro uosto darba (na bent jau tiek kad lektuvas, nors ir ne be pazeidimu, bet nusileistsu su pirmu kroviniu), pirkti aukso (kas gerokai sutrikde mano grynuju apyvartuma), pabreztinai rodyti neutraliteta salies politikai ir tai bandyti viesinti per spaudos atsovus gyvenancius tame paciame viesbutyje. Tai buvo laikas, kai i miesta ejau tik su vienu bodygardu ir pistoleto prie saves neturejau.

 

Antra dalis zaidimo, kuri sakyciau persijunge apie 1400 jau pradejo begetis nuo anksciau, su suluzusiu lektuvu... taip staiga pagrindines pajamos ir galimybe buti ikisus ranka i reikalus visame regione labai stirpiai sumazejo. Teko uzsiimti oro uosto ir pazeisto lektuvo remontu, darbais buvo pasidalinta su Tuaregu Karaliumi (jis sutvarko oro uosta, mes lektuva). Is korporacijos gavome reikalingu detaliu lektuvo remontui paketo airdrop'a - deja, jis buvo zonoje, kurios kontrole keitesi kaip orai pavasari ir jis puvo perimtas Legiono. Teko detales bandyti gauti per Prekevius, kas suvalge itin daug likusiu grynuju resursu (20K) ir teko uodega pabrukus maldauti ir itikineti korporacija, kad kontrole galime atstatyti, tik su papildomomis injekcijomis ir uztikrinau, kad sukauptos aukso atsargos tikrai dengia visas islaidas.  

Apie 1400 vis tik gavome lektuvo detales ir gavome info, kad Tuaregai sutvarke oro uosta. JUHUUU. Siunciam technika tvarkyti lektuvo ir ruosiames paleisti "MONEY" reisa. Ateina informacija, kad lektuvo tvarkymo metu gaunamas kontaktas ir S8 priversta trauktis, ta pati priversti daryti ir isorini perimetra saugantys sukileliai - ateintantys duomenys skelbia, kad juos NUSLAVE juodosios ir zaliosios beretes. As keikiu visus dievus ir nervingai rukau, nes tiketi jog tai aklas sutapimas negaliu - kazkur teka informacija. Po miesta vaikstau tik su pasleptu pistoletu ir 3 apsauginiais, kurie zymiai labiau pastebimi. S8 Uno primygtinai rekomenduoja man nekisti nosies is viesbucio - is padeties seiminiko pradedu jaustis padeties ikaitu. Del to, kad nepaleistas MONEY reisas situacija komplikuojasi iki tiek, kad S8 pradeda prasyti pinigu uz mano apsauga i prieki - tenka atsakyti, kad jei jie neabejoja savo profesionalumu tai jie neturetu nuogastauti ir del mano ilgaamziskumo. Ateina papildoma informacija, kad Legionas paredyti Prancuzijos Inteligence aktyviai manes iesko ir kaltina karo nusikaltimais. Situacija tampa tokia sudina, kad as kaip COO galvoju stabdyti Shadow Stalkers Corporation veikla regione ir kuo skubiau pasisalinti is regiono. Paraleliai Sukileliai gauna malku nuo Legiono kasyklose ir jie pradeda aktyviai prasyti korporacijos pagalbos. Jiems padeti oficialiai reiskia patvirtinti varliu valgytoju itarimus, kurie kaip ir lauzti is pirsto ir yra kurstomi kitu korporaciju, kurios nori transporto mazgo i Afrika. Situacija ant tiek rimta, kad dalinuosi abejonemis ir prasau S8 uzsitikrinti, jog sukileliai mus palaikys - nebepasitikiu niekuo ir rukymas nebepadeda. Belieka melstis, jog S8 padorus zmones ir kad moku juos skaityti ir kad vis dar esu vienas turtingiausiu regione (kas siuo atveju manau vaidina zymiai daugiau, nei garbe ir visa kita butaforija). Panasu, kad Alachas ar kuris kitas dievas, kuris veikia siame regione mane isgirsta -  Ateina infomacija, kad technikas taisydamas lektuva sugebejo nepakliuti i juoduju bereciu ar kieno nors kito nelaisve ir sugebejo pabegti i mandingu kaima. Organizuojamas jo istraukimas, kuris vyksta ne super sklandziai ir palieka gilius randus techniko psichikoje.... tenka ji masazuoti, girdyti pauksciu pieno kava, kad tik jis darytu tai ko mums is jo reikia. Ziurinti i susikaupusius nuostolius pradeda aisketi, kad MONEY reisas jau yra ne iseitis, kadangi jis is regiono bus vienintelis iki kito ryto jis turi buti kuo didesnis. Atsiranda nusiteikimas didinti zaidimo statymus ir suvokimas kad reikia reiso MONEY ++. Sukaupta karines technikos kontrabanda yra realizuojama regione, taip pat paimamas siuntinys nukreiptas isvykti is regiono per oro uosto, kuris gerokai didins reiso pelninguma. JJ Simpson apsiima vykdyti itin pavojinga misija, bet praso daugiau pinigu (sirdyje juokiuosi, kad mokeciau dar 2-3 kartus daugiau) bet sulygstame ties 3000. ++ Misijos dalis per Marytes plauka pavyksta, Stingerio dropas praeina sklandziai, o paimtas lagaminelis su radioktyviomis medzigomis saugiai paslepiamas transporte - si karta fortuna mums sypsosi, is drop tasko transportas isvyksta sekundemis anksciau nei tai sugeba sukontroliuoti legionas (French Inteligence kaltinimai tapo realybe, bet bent jau ikalciu neliko :)). MONEY ++ misija paleidziama i paskutine faze - pilotas ir as transportuojami prie lektuvo, kad paleistume paskutine siunta is regiono, artimiausiam numatomam reisui. S8 PMC uzsiima perimetro apsauga ir Lektuvo kilimo tako sauga, bet , man rodosi, jie per toli traukiasi nuo transporto kuriame lieku as, tuos kuriuos as matau keistai sypsosi. Mano paranoja pradeda musti bugnais, kuriu ritma atkartoja sirdis, ranka nevalingai sugniauzia pistoleta ir yra pasiruosusi ji prispausti prie vairuotojo pakausio. S8 pradeda grizineti i transporta, jie sypsosi, kad lektuvas pakilo, o ne todel, kad jie pardave mane legionui... PAYDAY!!! Finansine situacija ir mano pozicijos Shadow Stalkers korporacijoje kardinaliai pagereja - cash is king and I have the cash 8D. Padengiu prasidejusias kauptis skolas, nes Shadow Stalkeriai visada sumoka savo skolas ir pradedame ieskoti budu atsatyti Orosuosto sviesas, kad lektuvai galetu leistis ir temstant. Taip pat issiaiskiname, jog padedami prekeiviu ir sukileliu galime atstatyti kasyklos darba. Antra zaidimo faze baiginejasi kiek euforiska nuotaika neskaitant Tuaregu karaliaus planu parsiduoti Legionui, tas musu netenkina, bet si informacija pagal poreiki bus panaudota pries ji, kai ateis laikas.

 

Trecia zaidimo faze - Sekmadienis.

Oro uostas atstatomas, iki tiek kad bent jau diena lektuvai gali kilti ir leistis - toliau meldziuosi vietiniams dievams, kad tos suknistos juodosios beretes ar legionas apie tai nesuuostu, nes skirti zmoniu jo apsaugai negalime. Tai padeda Prekeiviams sugrazinti amunicijos ir ginklu kainas ir pirmyksti lygi. Mieste darosi be galo karsta - kiekviena iejusi grupe i miesta kelia super dideli nepasitikejima ir itarinejima, kasyklu veikla sustabdyta nakciai nera atnaujinama, velgi neuztenka zmoniu apsaugai ir darbininku. Toks jausmas, kad visi lenda gilyn i urvus ir stiprina gynybines sistemas, todel niekas nebeturi zmoniu. Mes pradedme ruosti atsitraukimo kelius ir galimybe isvykti per viena minute. I bet ka ziurime, kaip i potencialu priesa, S8 bando kooperuotis su ir destyti perimetra ir taip i viesbuty ileidzia neapieskota spaudos atsotve, kuri ateina man kazko pasakoti - ji sustoja, kai i jos pilva pradeda ziureti mano pistoletas. Akyse matosi nuostaba, tenka slebizavoti, kad ryte neisgeriau vaistu nuo paranojos. Sudaroma sutartis su prekeiviais, kad jie parems amunicija ir granatomis jei mieste butu karsta. As plaunu S8 vado smegenis, kad turime perimti viso miesto apsauga ir ivesti komendanto valanda... kitaip esame sedincios zasys, jis man tvirtina, kad pas ji nera zmoniu. Nusprendziu, kad reikes nuleisti informacija del karaliaus lojalumo Legionui prasau kviesti raudona berete susitikimui. Tarpe supirkineju viska kas turi verte: auksa, briliantus, etc samdau kovines masinas - cia darosi per karsta - reikes dingti. Raudonos beretes ateina pacios siulo ivesti komendanto valanda ir nuimti Mefisto - mums tik reikia nesikisti ir toliau supirkineti is ju kas mums idomu. Puiku, kai likimas zaidzia tau i ranka. Sutinkame ir leidziame vykdyti uzmisla nedelsiant. Prasideda susisaudymas ir valdzia pasirodo yra ne tokia bejegiska kaip  galejo pasirodyti, viskas kiek uzsitesia. ir nespejus pilnai atstatyti tvarkos mieste praeina informacija, kad link musu juda juodos beretes ir legionas. S8 vadas priima sprendima mane evakuoti transportu, taip mazindamas savo komandos sauguma. Isvaziuojant is miestelio matome pirmus nukautuosius slapukus ir kaip prasideda miesto sturmas - speju isnesti kaili persirenges S8PMC ir lagaminu i kuri lyg niekas neatkreipia demesio, o jame guli 8 aukso luitai, kuriu kiekvieno verte ne maziau 100k. Toliau vel tampu situacijos ikaitu kol mes laukiame lektuvo evakuacijai, aplinkui renkasi sukileliai bei uzklysta spauda. Kiekviena akimirka darosi vis karsciau nes neaisku, kas prisimins turtinga amerikieti ir sugalvos pasinaudoti atsakomybe. Skambinu savo geram draugui Malifornijos savininkui ir prasau organizuoti atsitraukimo kelia zeme, nes laukti lektuvo darosi per daug pavojinga - as zinau oro uosto strategine reiksme regionui, ko S8 lyg ir nesugeba suprasti. Istraukimo taskas gaunamas, bet marsrutas eina per visa sali: pro miesta, kuris jau krito i Legiono rankas, salia Legiono FOB ir siaip per pacia pagrindine salies arterija. Planas persirengti S8PMC paciam ir apsimesti lydinciais PRESS sukuriais suderinau didziuli sekmes mokesti (10k). Visu didziausiam nustebimui nei vieno kontroles posto vaziuojant per sali nebuvo. Juokemes kai zalios beretes prie Kupustu miesto pasimete mus pamate bet nei bande stabdyti nei buvo bent vien uzkarda. Tad sekmingai pasiekiau Extraction Point ir su visais pinigais ir resursais pasitraukem is salies.

Sumarizuojant laikantis neutraliteto politikos Shadow Stalkers korporacija negalejo uztikrinti regiono politikos stabilumo, bet sugebejo is salies supirkti visa iskasta auksta ir uztikrinti keletos siuntu realizavima is ir i Afrikos regiona. Vadovybe aisku man prikisa uz nesugebejima isvengti nesklandumu su lektuvo ir oro uosto gedimais, kas neleido maksimizuoti pajamu, bet turint omenyje isgabento aukso kieki (8+8) ir organizuotus apsikeitimus operacija buvo ne nuostolinga.         

 

Atskira padeka:

S8PMC visai komandai - visu pirma uz tai kad jus faini adekvatus zmones, kurie ir LARPa supranta ir misijas kuo puikiausiai vykdo, visu antra uz tai kad ne pardavet (nors uz tai akmens irgi nebuciau laikes) buvo garbe buti jusu saugomu ir su jumis strateguoti. 

Italu kilmes Tuaregui ir jo Lietuviu kilmes kompanjonui - jus realiai buvote nuosirdumo tvirtove, kuri rode, kad zmones net ir sudinomis salygomis gali buti lojalus, kartais net tada, kai tu is ju to neprasai. Realiai tai tikrai padejo man kovoti su aplink vyraujanciu nepasitikejimo ir paranojos sleifu - po zaidimo labiau tikiu, kad zmonijos vis dar gali laukti sviesi ateitis. 

SPA atsotvei is raudonojo kryziaus - vibro masazas buvo maloniausia dienos dalis, plius ji rado kaip uzsitikrinti Shadow Stalkers Korporacijos finansine parama RK- idealus pardavejas ir Korporacija ja tikrai verbuos ;)

Prekeviams - uz abipusiai pagarbius ir saziningus verslo santykius bei landuma ir rysius - visada malonu tureti su jumis reikalu. 

PRESS - uz ugningas merginas, kurios galu gale padejo man issigauti is salies (tiesa, su jomis ramiu galima buti tik tada kai zinai, kad esi turtingiausias kilometro spinduliu ir jas atitinkamai motyvuoji :D, mergaites taip sakant mamos gal ir neparduotu, bet mociute tai tikrai)

Viesbucio Direktoriui Deltron uz mano nugaros saugojima. 

 

Ir, zinoma, dar karta dekoju visiems, kurie dalyvavo, net jei su jais ir nesimatem, jusu buvimas, sukure mums visiems tokia nuostabia alternatyvia realybe, kuri tikrai buvo itin smagi!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, truputėlis mano nuomonės apie būtent šį "konfilką" (pavadinčiau tai daugiau diskusija):

Atėjome pas jus ir taip, buvome gan atviri ir pasiruošę išitraukti peilius. Pradėjome kalbėti ir tada puolėme jus pjauti, kadangi žinojome, kad nebuvote visai "švarūs" :)

 

Pati diskusija kilo kai kolega soko pjauti vieną iš jūsiškių, kuris turėjo pistoletą. Todėl draugiškai sutarėme, kad jis būtų nušautas, leidome jums jį apieškoti ir nusiuntėme į ligoninę, kai tuo tarpu iš jūsiškių papjautų gal 4 žmonių užsidėjusių oranžines liemenes nieko neapieškojome ir jie net nenuėjo į ligoninę. :) 

 

Noriu kreiptis į tuos du žaidėjus, kuriuos aš pjoviau, o jie atsisukę pasakė "pif paf" kad mane nušovė. Tokios taisyklės jums tikrai negalioja, nes neturėjote nei peilio nei pistoleto, ką galima naudoti artimoje kovoje. Oranžinių liemenių užsidėti taip pat net nesiruošėte kaip mačiau. 

Norint sakyti "pif paf" taisyklę reikia turėti piostoletą skirtą artimai kovai arba bentjau nukreipti savo ginklą į priešą ir tada vietoje šūvio sakyti "pif paf". Jeigu pagal jūsų taisykle šis "pif paf" galiojo, tai mes galėjome tiesiog ateiti prie jūsų ir sakyti "pif paf" jūs visi negyvi, kadangi mūsų buvo daug daugiau ir visi buvome ginkluoti. 

 

Kitam kartui žinokit, kad jei neturite artimai kovai skirto ginklo tai bentjau turite nukreipti savo karabiną į priešą, su kuriuo žinoma šauti negalima, bet galite speti pasakyti "pif paf" kol jūsų dar niekas nenušovė, o šiaip sau atsisukti ir pasakyti "pif paf" tiesiog be nieko ir sakyti, kad nušoviau kai jau peilis prie gerklės tai truputėli gėda vyrai. :) Tie jūsų ant diržū kabantys ginklai iššovė jums į kojas ir jus pačius sužeidė tokiu atveju. :)

 

Taip pat vienas iš jūsiškių pasakė "Kaip tai negalioja pif paf?? va tau" ir šovė iš 1m atstumo su karabinu į mane. Tokius erelius išvis reiktu mesti kuo toliau nuo airsofto bendruomenės, kurie visiškai neturi pagarbos nei sau nei kitiems. 

Taigi kitą kartą logiškai pagalvokite apie situaciją o ne sakykit, kad mes jūsų būtume nušovę jei norėtume. Tokiu atveju galėjom tiesiog full auto jus išlesti iš toliau, nes buvome pilnai ginkluoti. :) 

Nesinori jokių pykčių, bet vadovaukimės taisyklėmis jeigu jau žaidžiame ir turime bendrą hobį.

 

Muckus. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tebūnie :) nekelsiu bandų ir nekonfliktuosiu. iš mano pusės (buvau kito stalo pusės) linksmai atrodė, kai nukreipęs ginklą į priekį, o link tavęs raunasi žmogus su peiliu :) na bet emocijos daro savo, nežinia kas teisus, o kas ne. kaip bebūtų buvo tikrai smagu.

Didelis Ačiū visiems, Ypač Shadow Stalkes ir tiems kas prisidėjo prie nuostabaus žaidimo kūrimo.

Likau nusivaręs nuo kojų, bet morališkai bei dvasiškai pailsėjęs nuo kasdieninės rutinos. Su nekantrumu lauksime tęsinio.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Šitą maliavą apie tikrus įvykius surašė čiesnas targofcas Diadia, gulintis Malio RK ligoninėje.

 

Senai tiek žvengiau :D

 

 

1. Priėjus medikei paprašius pinigu ( pirkti biletai i lektuva ir palikti  Mali kartu su 8-kais, Uno pazadejo) 

 

2. Aš  ant kelio,  vazioja   PRESSOS auto išejną  Simsonas ir tvarkingaj pašalina kliūtį. Jo ranka ant ginklo , nerizikoju,  prasilenkem .

 

1. :) 

 

2. Mle, tuo metu kaip tik gabenome SA... 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi…

Pirmadienio rytas, einant į darbą, vis dar jaučiasi batle belt‘o sunkumas ant šonų, kairė ausis vis dar laukia informacijos srauto, o galvoje vis dar sukasi mintis: Tai kas dar pila informacija Legionui.... Geras buvo savaitgalis..

Nutonas, apie UNO, chongus ir p*zda (aišku viskas juokais).

Žaidimas prasidėjo patruliavimo ir ginybos vikdymu aplink elektrine, kol mūsų vadas derino reikalus, didžiają dalį laiko praleidome elektrineje budėdami ir dirbdami elektrinės prižiurėtojais, nes pastoviai reikėjo stebėti kada baigiasi kuras, o paskui laiku nupirkti kuro. Pasibaigus „kurui“ elektrinei kviečiamas inžinierius, kad užpiltu. Inžinierius manęs klausia - čia jūsų bazė? Kam ginat? Atsakau, kad vadas paliepimu čia buname. Inžinierius atsako, gi čia ramu, ale saugi zona... Aš – mhm..., kai grįžome nuo kasyklos, pasirodo, kad kažkas nuleido per kraniuką ta kura...

 

Sužinojome, kad PRESS perduoda info legionui, nusprendėme, kad reikia pašalinti is miesto PRESS. Paruošeme kankinimo kambariuką su pasiskolintais antrankiais iš Mefisto ir keliančiais skausmą įrankiais, mūsų tardytojas nenustygo vietoj, kada galės kankinti žurnalistes ir traukti info... Bet teko greičiau suktis.. pasikvietėme žurnalistes ale.. interviu.. vilkinom laika kol griš mūsų vadas, jam grišus pradėjome reikalauti doku ir PRESS korteles, gražiuoju nepasidavė, teko pjaut... Tardytojas nuliūdes, kad negavo išmegint kambariuko ir antrankiu... Toks pat likimas laukė ir trečios... Padarius egzekucijas išeinam i miestą, vėl žurnalistes vaikšto su PRESS kortelėm ir dokais... nors ir atemėm iš jų... Grįžus į elektrinę parvede mum du belaisvius, sako kad kaimiečiai... Kazkaip labiau itaremė, kad legiono šnipai.. Dardytojas išbando ant jų savo peilį... Apturėjom ir viena tikrą legionierių belaisvį, dėl kurio šiek tiek pešesi PMC ir Mefisto... Beveik visiems bastardams išėjus į kasyklą padėti atlaikyt antra banga Legiono, gavom pranešimą, kad elektra dingo.. Grįžom i miestą.. Vadas RK, vienas bastardas RK, pinigų nėra, kuro negauname...

 

Grįžo Eskadronas su gerom žiniom, sako, kad veliava nunešė prancuzų, perduoda mum... Sutarem, kad bandysim kam vors parduot nes truksta bapkiu, bet nusprendžiau nieko nedaryt su ja ir paslepėm. Praėjus laikui kreipiamės į PMC, UNO šaunuolis suderino su korperacijos dyriku, kad mum duotu kuro nes jiem irgi stringa viskas, kai nėra elektros, užpylėm kuro, laukėm kol vadas išeis iš RK. Vėl gaudom elektrinei chongus, taip ir iki vakaro. Sutemus išėjom prasipatroliuoti sekančiai dienai planams, vaikštant vienas iš bastardu privalgė kažkokių uogelių, nušoko nuo proto, sako bijau raudonų križių... grižus į miestą, pamatė RK, bandė išpjaut, spėjo tik keleta RK darbuotojus, vienas iš felčerių jį papajauną...

 

Antrą dieną, vėl ėjom gaudyt chongus elektrinei... Elektrinė tuščia... Galvojom, kad jau kas bus užemę, gaila, bet tik chongai... Tą diena galvojom, kad kažkas bus.. Eskandronas praneša, kad nušlavė Legiono FOB‘a, narsuoliai vyrai.. Vėliau sužinojom, kad Legionas tik šiandien puls miestą... Vakar nepuolė, nes orgai neleido... pradeda pasisteisint kodėl chongus gaudėm... Keistas orgu sprendimas, o galėjo pult ir ankščiau, aišku butu ta miesta nunešę, bet iki to laiko gal butų sukileliai susivieniję dar stipriau su Turagerais ir patraukę i mišką, kaip priklauso, o poto bandę atkovoti miestą... Bet gaudem chongus... Tą pačia antra dieną sužinjom, kad Tuaregai legionui perdavinėja info... Gisas, bastardai ir kiti nutaria, kad kariam Tuaregų vadą... Pradėjom egzokucija Tuaregų, po šturmo, nuo rėkavimu paaiškejo, kad žaidybinėje zonojo stovi mašina i kurią neaišku kiek bbs nuskriejo.... Vėl keistai kažkaip... Nu ir aišku „mighty oh mighty“ legionas pareina... krenta sukelelių berete nuo Mefisto dešinios rankos Nemigos...

 

Patenku i RK, įeinu i palatą, ten Tuaregų karalius su savo parankiniais. Pamačiau tuos pačius antrankius su kuriais žadėjome kankinti žurnalistes, supratau, kad toks pat likimas manes laukia palatoje, Mefisto nelaukęs „daba tau p*zda…“ (aišku viskas juokais). Išeinant iš palatos pamatau, kad legionas jau prie RK ir daro kratas, manęs nepraleidžia, sako ateik ateik... reik apieškot... Apieškojimas buvo labai jau mažas...neradus nieko tik žirnių dėtuvese, paleidžia. Išeidamas iš miesto pro Legijono sargybinius į juos nutaikau pistoletą iš pirštų, kad jum daba bus... (per sukilelių puolima ištaškė legionas mumis...). Susitikau su bastardais ir UNO teamu, palaukėme kol grįš kiti sukileliai, per ta laiką kaip supratau Malio kariuomene spėjo praskautinti mus, pradėjo kaip ir puolima.. teko skubiuoju budu pult miestą...

 

Komandos nuomone žaidimas ir vėl buvo labai dviprasmiškas, buvo ir gerai ir blogai.

Apie žaidimą teigimą atsiliepimą Orgams pasakys ir be mūsų, o vat blogai...

  1. Legiono FOB buvo per daug apsaugotas, jo buvo neįmanoma užpulti, o ir net užpuolus Legionieriai elgėsi „Įdomiai“. Girdėjau ir apie granata į mašiną, ir apie šoklius-šaulius, bet vis dėl to jus patekot į pasalą, reikia mokėti pripažinti pralaimėjimą.

  2. Žaidimo ekonomika buvo nesubalansuota, mūsų puses perkamoji galia buvo labai menka, ir teko rinktis iš daug svarbiu opcijų ir prasimanyti pinigu, pvz. žudant žurnalistes . Buvo susidariusi nuomone, kad kainas už paslaugas NPC ėmę iš pieno-kavos- ir „Moment“ klijų tirščių derinio. Apie ginkluote, nieko neturiu pasakyti, bet visa kita... Taigi apibendrinant, mes turėjom ir galėjom uždirbti DAUG MAŽIAU pinigu, kad minimaliai palaikyti kaimo infrastruktūra.

  3. „Dealu“ vilkinimas: kai kada kažkokio dyzelio pylimas ir pirkimas užtrukdavo valanda laiko. Žinant, kad žaidimas truks tik 1,5 dienos, tai labai ilgai.

  4. Beje aš taip ir nesupratau, iš kur aš turėjau sužinoti kad stop juosta tai minos, o už juodo polietileno, negalima metyti granatų. Šitoje vietoje, Orgams minusas ir už tai, kad jie nesugeba užspausti konflikto savo autoritetu. PVZ: 2+2=5, NES , AŠ , ORGAS, TAIP PASAKIAU.

  5. Nelogiškas-netaisyklingas žaidėjų elgęsis. PVZ: paslėpta mašina žaidimo teritorijoje. Arba nukautojo žaidėjo savarankiškas vykimas i RK. Taigi taisyklėse aiškiai parašyta: SEDI-LAUKI, o ne LAKSTAI-ŠUKAUJI. Arba kišti ranką ir sakyti: „Žudyk mane!!!“. NESMAGU. Tokios frazes ir poelgiai labai NEIGIAMAI veikia žaidimo atmosfera, kur kiekvienas stengiasi išgyventi, ir bijo dėl savo "gyvybės". Dviprasmiškas taisyklių pritaikymas: vieni, nuo peilio mire, sėdi 1,5 val, kiti, nuo peilio mire, gydosi pleistru.

  6. Mano manymu per daug sudėtingi ir bėginiai questai. Tai privedė prie to, kad jau niekam neberūpėjo, kaip vystyt infrastruktūra, o rūpėjo tik apsiginti nuo išpuolių.

  7. Kažkaip keistai RK buvo žmonių, kurie iškarto „pilė“ informacija Legionui. Kažkaip nelarpiška. Taigi RK visad neutralus, bent jau galėjo koki užverbavimą atžaisti.

 

Atskirai norėčiau atsakyti sukilėlių būriams, kurie skundėsi kad jiems nuobodu. Paklauskit Bastardu, kurie visą šeštadienį saugojo „Rozete“ ir vadu-vada, ar daug jie veiksmo turėjo. Supraskit: kad priešą perduria ieties Antgalis, bet tam kad Antgalis kažką pradurtu, reikia ir ieties koto, ant kurio laikytųsi antgalis, ir ir ranku kurios laikytu ta kotą, ir kojų kurios neštu i prieki, ir akių kurios matytu kur taikytis. Negali VISI būti ieties antgaliais.

Savo vadovavimą vertinu neigimai, nesusitvarkiau su užduotimis. Tik eskadrono dėka, mes turėjom pasalą FOB. Bet dėl šių vyru žinojau: jie puikiai žino ką daryti, ir jiems nereikia trukdyti.

 

Bet iš esmes žaidimas buvo įdomus. Veiksmas, žvalgyba, planavimas, siurprizai, taktika ir strategija. Toks skanus, gal vangokas, bet skanus, Airsofto ir LARP myšinis.

 

Dėkui Shadow Stalkeriam už gera savaitgali.

Dėkui Eskadronui, YPT, Famous Fighting Fourth, ONI, Unity ir 40 Commando Royal Marines, ir atskiras dėkui Miško Broliam.

Dar noriu padėkoti už nuotaika Meduoliui.

Kaktusui, didžiausia pagarba už dzikus, karosus, ir prarasta atminti.

 

Dėkui visi kas dalyvavot... Niekas dar nebaigta...

P.S. kita karta i NATIONALYTI prašyčiau įrašyti : MALIO SKERDIKAS :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi…

Pirmadienio rytas, einant į darbą, vis dar jaučiasi batle belt‘o sunkumas ant šonų, kairė ausis vis dar laukia informacijos srauto, o galvoje vis dar sukasi mintis: Tai kas dar pila informacija Legionui.

 

Lexai, aš įmetu Juodųjų berečių (Malio kariuomenės) perspektyvos atpasakojimą iš dviejų giliai infiltruotų šnipų lūpų. 

 

(Kalba žemiau netaisyta)

 

Pusė: Malio kariuomenė.

 

MK bendrus veiksmus jau skaitėte, šiek tiek papildysim savo šnipų darbu:

 

2017-09-09

 

Ryte su MK kolega apsirengiame kaip neginkluoti Tuaregai ir einame žiūrėti kas dedasi mieste ir jo apylinkėse. Pasitrainiojame mieste, susižinome amunicijos kainas, paskutame bulves, užsidirbame šiek tiek pinigų, pakalbame su karaliumi, sukilėliais ir išeiname toliau žvalgytis, prašinėjame bbs bet niekas neduoda.

Pavaikštinėję pareiname į miestą, sukilėlių gražiai paprašome amunicijos – gauname daugau nei prašėme. Aplankome Tuaregų / Mandingų kaimą, pakalbame. Pajudame link MKB, čia netoli FOB mus sulaiko Legionas, jie kalbasi su MK, nors ir nelabai draugiškai. MK pasako kad mus perima, išeiname, čia pat pasimaišo Tuaregų dviratininkas, jį MK sulaiko, bet neužilgo paleidžia, tas birbia į miestą iškarto, nors ir planavome eiti pailsėti, nusprendžiame grįžti į miestą, ir perduoti „vertingą info“ sukilėliams J

Mieste per Karalių kreipiamės i aukščiausią raudoną beretę, pasakomę kur mus sulaikė Legionas ir MK ir kad galimai puls kasyklą. Gauname 300 šovinių, raudona beretė paprašo mūsų pagalbos ginant kasyklą. Papildomai susižinome sukilėlių ryšio kanalus. Nueiname į kaslyklą, sukilėliai nelabai nori mus priimti, pasiūlome pakalbėtu su didžiaja raudonaja nerete, po patvirtinimo aptariame veiksmų planą kas ką darys J mum paskiriama zona kur ginti, įlendame ten į mišką ir pareiname į MKB J

Laimikis:

Keturios didelės saujos + 300 šovinių.

Visų strateginių vietų tikslios lokacijos

Šioks toks pasitikėjimas iš didžiosios raudonosios beretės

Sukilėlių radijo dažnis.

-------

Pailsime, pavalgome, perduodame info ir laimikį Malio kariams, išjudame į miestą. Nueiname ramiai į oro uostą, ten mus sulaiko sukilėliai, po 10 – 15 min aiškinimosi kad susisiekite su vadais, mes gi savi, mus paleidžia.

Įsižeidę pareiname pas didžiają raudonąją beretę (Lexą), mus įleidžia į elektrinę (nors į ją nelabai įleisdavo ir pačių sukilėlių!!!), ir sakome kad tavo chebra užpi.... , vis mus sulaiko, trukdo rinkti informaciją, daryk ką nors, sukilėlių vadas paklausia mūsų nick‘u ir užtikrina kad mūsų niekas nebesulaikys. Tuo metu pareina info kad nušluotas oro uostas. Sukilėlių vadas nurodo mums su keliais jo žmonėmis eiti žiūrėti kas vyksta, aišku mes einam kaip patrankų mėsa, ten randam nukautus sukilėlius, raportuojam sukilėlių vadui kas vyksta, nes kitų sukilėlių racijos neneša. Po truputį tampame dešiniąja ir kairiąja Lexo rankomis J

Pareinam pas „vadą“ sakom dafiga čia mes tau dirbam, reiktu atsiskaityti, gaunam 500 bbs ir 400 pinigų.

Paprašo pastatyti užtvarą link FOB, numetam pora pagalių ant kelio, pareinam į MKB.

Laimikis:

Disesnis pasitikėjimas

500 bbs

400 pinigų

Tiesioginis radijo bendravimas su didžiuoju sukilėlių vadu.

 

-------

 

Trumpas poilsis, pareinu į miestą, visur labai ramu, panašu regione trumpas poilsis prieš vakarą.

 

Už sukilėlių pinigus nuperku amunicijos visai Malio kariuomenei, pareinu namo, deduosi MK kovinę ekipuotę, susidedam sukilėlių bbs ir turėdami po daugiau nei 6-7 pilnas dėtuves kiekvienas ėjom pulti miesto sekmadienį J

 

 

P.S. su meile LEXUI nuo ATLANT ir CHAIKOS, čia tik žaidimas, nieko asmeniško J

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Lexai, aš įmetu Juodųjų berečių (Malio kariuomenės) perspektyvos atpasakojimą iš dviejų giliai infiltruotų šnipų lūpų. 

 

(Kalba žemiau netaisyta)

 

Pusė: Malio kariuomenė.

 

 

 

Galimai neteisingai identifikavome pagrindinį sukilėlių vadą :) kaip supratau jis nebuvo pagrindinis.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...