Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Renkama komanda L.A.T.S. turnyrui


Piestas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki

 

Ieškau 2-4 airsofto entuziastų/fanatų, kurie labai stipriai nori ir galėtų dalyvauti L.A.T.S. turnyre.

 

Siūlau kooperuotis į junginį!

 

 

Susidomėję LSK ar savo komandoje palaikymo nesulaukę komandų nariai, norintys ruoštis, treniruotis ir dalyvauti anksčiau minėtame turnyre prašau rašykite man privačią žinutę. Sutarsim kur išgersim ir kada pradėsim.

 

Kolkas esame 4 begaliniu noru dalyvauti turnyre degantys žaidėjai. Ieškau dar 2-4 nes visko pasitaiko, gi neretai ir paskutinę dieną dirbti reikia ar merga į lauką neišleidžia pažaisti. Todėl geriau turėt porą, kartu besitreniravusių, žaidėjų daugiau nei likti ant ledo ir likt stebėtojais.

 

 

Galiu pasiūlyti treniruotis F.E.R.M.O.J.

http://i.imgur.com/axgEdVA.mp4

 

Širvintų rajone, 1100kv/m pastatas su stogu ir 230a bendro ploto treniruotėms. Dalis barikadų ir sienų jau pastatyta, treniruotis drąsiai galima, jau išmėginta, bet reiks dar šiek tiek padirbėt kad jaustumėmės kaip namie.

 

Taip pat galiu parūpinti komandos skiriamuosius ženklus, vieną kitą spec priemonę praversiančią turnyre, galimybę neskausmingai susiveikti trūkstamą rekomenduojamą ekipuotę L.A.T.S. turnyrui.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Wow gerai padarytą F.E.R.M.A, aš pats iš Širvintų rajono tik neteko girdėti kad kas kur aplinkui taip judėtu :) Sėkmės pasiruošime :)

Dėl laisvo laiko trūkumo darbai F.E.R.M.O.J.E. vykdavo ganėtinai vangiai. Gal todėl ir neatkreipėme aplinkinių dėmesio :] Tamsta gal susigundytum treniruotėse dalyvaut jei netoliese kartais būni? Iš gimtinės prieš važiuojant į Vilnių galėtumei užsukt sekmadienį pastrikinėt ;] jei domina - rašyk PM, ką nors sutarsim.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...