Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MB-08 upgrade su jusu, senbuviu ziniom ir patirtim!


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Noriu upgradint savo Well MB-08 (L115A3) sniper rifle, randu ivairiu detaliu internete, taciau nerandu galbut kokybisko taiwangun.pl ar gunfire puslapiuose.
Gal yra zmoniu kurie naudojat panasias versijas ir patartumet kokius inner barrel ar hop up pirkt? Noretusi nusipirkt novritsch sniper upgrade kit, bet gal but turit pasiulyt kazka pigiau nei 400eu? :D

Sorry jei yra TOKIA PATI tema, ji taip, duokit linka.....

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jum tikrai verta tu pinigu kas ten sudeta? smarkiai abejociau... uz tiek galima HPA sistema susirinkt kuri veiks taip pat puikiai ir tyliai su wide bore vamzdeliu, o ne su 6.01 kuriu jau senai senai i snaiperius nebededa, na nebent patinka uztempinet ir ant rankos kociotis :) ir siaip patinka brandai ale novritsh, bus galima patcha uzsidet SNIPER :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

priklauso ka vadini dideliame atstume. Jei tai 100 su virs metru, tai pigiai nebus. Novritsch ginklo esme, kad gauni jau surinkta daikta su suderintom dalim, jei pats nezinai ir nemoki kas kaip deroma, variantas tinkamas. Bet prie jo kainos priedek 55 usd shippingui ir 21% pvm, nes ne is ES sius. Hpa kita surinkt ok, bet va suderint kad su hop up gerai veiktu ir isgautum atstuma cia arba sekmes atitaikyt detales arba daug daug meiles ir bandymu reik.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Is tos temos net galeciau papasakot pora istoriju kaip keli cainikai bande pirkt aeg snaiperini. Pritrenke klausimai: "kokia greitosauda?", "kiek skrenda sratas?" ir "is kokio atstumo pataikai i galva?" :D. O finalinis ackentas - paaiskejo, kad tikrai nori is 80 ir 100 m. saudyt i galvas :D Sorry, chebra, bet ne visi ir su koviniais is 50m pataiko :D :D :D Jau nekalbu apie tai, kad nemoka taikytis per optika ir nuspaust nuleistuko (ale gaiduko) nesujudindami pacio sautuvo, atvaziavo sutemus ir ginklo taikluma tikrino saudydami stovedami is ranku :D Nebuvo net panasumo kad pataikys i bambali is 20 m. O vienas pasiulymas buvo net vaziuot pasaudyt prie parduotuves kur sviesiau :D

Tai tokie tie dabartiniai busimi "parketiniai snaiperiai" :D

 

mate mes tokiu snaiperiu :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

pirmas dalykas novrich kitas yra tiesiog edgi rebrandas.Uz 400eu gali laisvai susirinkti 100m sautuva be optikos. Siuliciau prie aws l96 sistemos nelikti geroau ziurek koki mb 03, del to kad ji galma susirinkti su geresnem detalem. Bet ka pasakysiu tai jeigu nori kad saudytu 100m tai tau reikes paciam viska detis ir mokytis apie sautuvo islaikyma, mechanikos principus ir tobulinima, pats uzsiimu snaiperiu surinkimu ir modais, kaip tdc ar r-hopai, bet galiu pasakyti kad geriausias rezultatas bus jeigu pats mokisies.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jg bar-10 geras var. Bet as likciau prie mb03, abu panasus, suderinamumas JG teoriskai yra geresnis, bet cia dar priklauso ka nori i ji detis. Pvz airsoftpro.cz detales labiau skirtos mb03 ir gautusi pigiau negu detis pvz Action Army (cia jei kalba eina apie nuleistuko sistema ir pistona) kadangi jis nenori perlipti 400eur tai gali pirkti mb02/mb03 deti airsoft pro trigeri kadangi su juo ateina ir springas ir visa kita ir tai nekainuoja 100eur, tada pvz AA hop-up, r-hop, ir geros kokybes vamzdi pvz pss10.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Su Airsoftpro pastaruoju metu problemų pasitaiko. Sako, kokybė krito. As dabar verčiau Springer S-trigger dėčiau - 85 Eur + siuntimas. Dar gi Bull trigger už padorią kainą yra. Arba norintiems dilde pabrūžint ir pagręžiot, galiu už pigiai m-trigger DIY kit'ą pasiūlyt.

AA chamber'is - 60 Eur.

Vietoj R-hop, Maple Leaf Autobot + Maple Leaf Hop Up Tensioner - 12-20 Eur/kompl. Nes pripažinkim, ne pas visus rankos pakankamai tiesios patiem r-hop'ą susidėt. 

Ant vamzdžio galima pataupyt. Maple leaf, AA, Deepfire 6.02 (jei dar rast eina). 35-50 Eur.

Šratai -  Geoff/BLS - 30+ Eur už 1000vnt. 

Stūmoklis - koks AA - 40 Eur? Yra ir pigesnių. Pas patį - pigus Action. Gumos greit subyrėjo. 

Barrel spacer'ius taupant galima pačiam pasidaryt. 

Iš 400 Eur lieka pinigų spyruoklei, kreipiančiajai, cilindrui pigesniam. Standartinis cilindras man su galinga spyruokle greit pasidavė. 

 

Prie must have dar priskirčiau receiver'io žiedus. Pigiausias modas užtempimui palengvinti. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na del airsoftpro kokybes kritimo,nieko nepastebejau (aisku pas juos ten niekada viskas tobula nebuvo). S-trigeris teko girdeti kad puikus dalykas, bet asmeniskai paciupit neteko, airsoftpro trigeri rekomenduoju tik del to kad kartu eina ir springas, springuaidas ir pistonas. AA pistonai pastebejau i mb03/mb02 nesideda ne kitoks cilindro diametras, bet WELL vsr10 serijos cilindrai kaip nekeista laiko labai ilgai, naidoja pazystamas jau labai ilgai su 180-190ms setupu ir viskas laiko kaip turi buti (aisku gal tiesiog pasiseke) del ML gumos vietoj rhop sutinku, taciau jei tikrai kokybiskas rhop, tai rezultatas bus geresnis negu su ML (bent jau is asmenines patirties) bet apskirtai kalbant, sutinku ir su tavo var, skonio reikalas zinoma, o alternatyvu pilna ipac kai kalba apie vsr10

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...