Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Desert boots


SigSauer
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Noreciau suzinoti apie dykumu batu ypatumus. Zinau , kad kaikurie zaidejai tokius nesioja, kiti ir prekiauja tokiais :) . Man idomu butent kokiomis savybemis jie lenkia ir/ar atsilieka nuo juodu vaksuojamu batu? Ar jie tinkami musu regionui? Kaip tokius batus butu geriausia priziureti?

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Noreciau suzinoti apie dykumu batu ypatumus. Zinau , kad kaikurie zaidejai tokius nesioja, kiti ir prekiauja tokiais :) . Man idomu butent kokiomis savybemis jie lenkia ir/ar atsilieka nuo juodu vaksuojamu batu? Ar jie tinkami musu regionui? Kaip tokius batus butu geriausia priziureti?

 

Nuotrauka

priziurejimas ir mane domintu, nes po sio savaitgalio zygio, kurio ilgesneja daly batai buvo vandeny, jie nera panasus i tokius kokie buvo pries tai ir net nzn kaip juos dabar sutvarkyt :) kokias priemones reik naudot, gal galima kazkaip juos sklabti (zinau kad daug kas dabar nusisypsos) bet teisybe tokia, kad nezinau kaip ta purveli nuvalyt, kad ko nors nesugadinciau

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

kadangi jau daug laika dirbu su batais, nesioju irgi nemaza laika panasius batus, galiu patarti keleta dalyku del prieziuros.

1. Kadangi sie batai (visi USMC, magnumai ar desert altamos) yra verstos ir dazytos odos, ju prieziura yra ganetinai sunki ir reikalujanti pastangu. Uz grazia desert isvaizda reikia moketi savo pastngomis. Nors as esu uz desert batus, kurie po puses metu devejimo miske (be prieziuros) igauna man malonu atspalvi, taciau patarsiu zmonems, kurie nori, kad ju spalva ilsliktu kaip nauju

2. Hyper Rimi parduodami specialus sepetukai nubuko odai valyti. T.y. metaliniai seriai viduje ir gumos seriukai is isores. Taip pat parduodamas aerozolis nubukui valyti. Nupurksti batus tuo aerozoliu, ganetinai slapiai, tada su sepetuku trini batus, kol purvas nueis nuo odos. po padziovinimo (kada valomoji priemone nudziusta) siulau nupurksti batus priemone nuo vandens. Jei kalbesim apie aic.lt asortimenta (kuriuo naudojuos). tai butu italiska batu prieziuros priemone Zamberlan Hydroblock. Tikiu, kad yra ir kitu sios priemones atitikmenu. Paprasciausiai esu ja isbandes. ziema, kai buvo plius 3 ir buvo lipnus sniegas nupurskiau viena savo Magnum Amazon dykuminiu batu bata sia priemone, o kitam nieko nedariau. Saudykloje mirkom tam lipniam sniege 3 valandas. rezultate nepukrstas batas praslapo, o nuo nupurksto tereikejo nukratyti sniega ir batas buvo ne tik kad nepraslapes, bet ir sauso bato spalvos (t.y sviesiai dykuminis)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Rudeni atsisiunciau BATES USMC GORE-TEX Waterproof Temperate Weather Boot ( tokie kaip pas gerb. Warbeast ). Pirma karta impregnavau Salamander purskiamu dezodorantu: pirma zaidima neperslapo, antrame jau vienas batas buvo slapias.. Neseniai nusipirkau impregnanta "NIKWAX Nabuk&Suede" http://www.montismagia.lt/sport/product/160/. Skirtumas tame, kad jis nepurskiamas, o itrinamas specialiu antgaliu. Be to skirtas ne tik verstai odai bet ir goretexui, sypatexui ir kt. Per paskutini zaidima tycia braidziojau po balas ir slapia sniega - vanduo nubega lyg nuo silikono - batu pavirsius isliko sausas ir svarus. As nesakau kad tai pats geriausias daiktas pasaulyje, tik pasidalinu patirtimi tai ka isbandziau. Gal kam nors bus naudinga :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Zamberlan Hydroblock po siandienos zaidimo, pavadinciau visiskai nepasiteisinusiu asmenine nuomone ir patirtimi. Naudojami ALTAMA dykumu batai buvo ispurksti minetuoju impregnantu pries ankstesni rimta zaidima, po kurio priekaistu neturejau kadangi rezultate batai neperslapo kiaurai, ko negaliu poasakyti apie siandieninio zaidimo patirti. savijauta lyg stoveciau baloje, vanduo batuose net kliuksi ko pasekoje testi zaidima tapo neimanoma vengiant skaudziu pasekmiu. Sniegas buvo akivaizdziai patizes ir tirpstantis. Purskalo sunaudota po buteliuka batui. Sumoje kaina susidaro, tad jai reikia avalyne ispurksti pries kiekviena karta juos devint tai situacija ne kokia...

bandysim gerb Rasputinas pasiulyta priemone.

P.s. jai kas turi kokiu patarimu zaliam jaunimeliui reiskites nesivarzydami :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 months later...

Rudeni atsisiunciau BATES USMC GORE-TEX Waterproof Temperate Weather Boot ( tokie kaip pas gerb. Warbeast ). Pirma karta impregnavau Salamander purskiamu dezodorantu: pirma zaidima neperslapo, antrame jau vienas batas buvo slapias.. Neseniai nusipirkau impregnanta "NIKWAX Nabuk&Suede" http://www.montismagia.lt/sport/product/160/. Skirtumas tame, kad jis nepurskiamas, o itrinamas specialiu antgaliu. Be to skirtas ne tik verstai odai bet ir goretexui, sypatexui ir kt. Per paskutini zaidima tycia braidziojau po balas ir slapia sniega - vanduo nubega lyg nuo silikono - batu pavirsius isliko sausas ir svarus. As nesakau kad tai pats geriausias daiktas pasaulyje, tik pasidalinu patirtimi tai ka isbandziau. Gal kam nors bus naudinga :blink:

Po paskutinio zaidimo Vismaliukuose kai lijo silpnas lietus, i zaidimo pabaiga abu batai buvo slapi.. Taigi per 3 menesius, naudojant batus tarkim kas antra savaitgali, apsauga dingo :) Isvada - impregnantu "NIKWAX Nabuk&Suede" reiktu itrinti bent jau viena karta per menesi, norint tureti visada paruostus batus "slapiam" zaidimui. Pirma karta itryniau batus tris kartus ir isnaudojau daugmaz puse buteliuko.. Taigi jei skaiciuosim kad buteliuko uztenka 6 kartams, tai vienas kartas iseina nepilni 4 litai. Pabandysiu dabar itrinti viena karta, paziuresim kas gausis.
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...