Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Ar akumoliatoriaus talpa labai yra svarbi ?


saka978
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki !

 

Uzsisakiau as M4 AEG ir 2 baterijas tuo paciu, aprasyme yra rasoma rekomenduojama akumoliatoriaus talpa 1100 mah, bet uzsakiau 1600 mah akumoliatorius, tai kilo klausimas ar akumoliatoriaus dydis priklauso nuo talpos ? Ir jei bus didesnis ar tilptu baterija, ar ginkluose dazniausiai buna didesnes skyles paliktos, kad patalpinti akumoliatoriu didesni akumoliatoriu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nu nėra taisyklės, kad didesnės talpos baterija būtinai bus didesnio dydžio, tačiau ji net būdama tos pačios talpos gali būti visiškai kitokios formos ir dėl to netilpti, pvz gali būti kokia nors stora bet trumpa o pas tave paskirta vieta tarkim ilga ir plona ir tuomet tikrai netilps.. Realiai LiPo viena celė neturi kažkokios vienos nustatytos standartinės formos ir dydžio kažkokiai talpai. ir netgi būna tokio paties dydžio ir 2 ir 3 celės kartais net su labai panašia talpa.. žodžiu tik bandydamas įdėt gali sužinot kad tilps arba turėdamas info apie konkrečius baterijos ir vietos ginkle išmatavimus

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na jau nereikia svaigti, kad nėra taisyklės, yra koeficientai ir t.t. ir didesnės talpos baterija visada bus sunkesnė, o to pasekoje tūris bus didesnis, o tik tada jau galima žaisti su forma. Gal kaikurios krūvą $$ kainuojančios LiPo ir gali būti mažesnės už pigesnes, bet vien dėl technologijos, izoliacijos kiekio viduje ir t.t. Bet esmė - didesnė talpa, beveik praporcingai didesnis svoris, ko pasekoje ir fizinis dydis (beveik praporcingai, nes yra nuokrypis). 2000mah niekada nebus tokiopat dydžio kaip 1200mah jei aukštis ir plotis taspats, tai bus ilgesnė. Visada geriausia prieš užsakinėjant pasimatuoti ir imti didžiausią talpą pagal matmenis kas telpa. Jei dedasi į buožę, kurioje dvi skyles, yra baterijų kurios perskirtos į dvi dalis, etc.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...