Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SIRIJA - KRUVINASIS TRIKAMPIS


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

b0419184363a.jpg

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

      DHS, Department of Homeland Security

 

Šifruotas pranešimas DHS. Visiškai slaptai. Perskaičius sunaikinti. 

223 Specialiųjų pajėgų vadui. Plk.leit. J.Johnson 

 

Raportas.

Pranešu, mūsų žvalgybinė grupė slaptai išlaipinta Lima du  (L2) kvadrante. Užduoties vykdymas pradėtas. Grupė turi palaikymą iš vietinių sukilėlių pajėgų ir opozicijos lyderių. Po Kontakto su vietiniais, tikimybė sėkmingai įvykdyti užduotį padidėjo. Grupė prašo vado patvirtinti oro priedangą.

Žvalgybinės grupės  vadas

Sgt. G.I.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Šifruotas pranešimas ŽGV. Visiškai slaptai. Perskaičius sunaikinti.

 

Įsakau žvalgybinei grupei tęsti užduotį. Įsakau  731 Oro pajegų pulkui  vykdyti  oro palaikymą antžeminių pajėgų priešiškoje teritorijoje. Įsakau vykdyti kontraktinių karių išlaipinimą numatytu laiku (+ 5 valandos nuo pagr. užduoties pradžios) rytinėje Palmiros dalyje padėties destabilizacijai, bei žvalgybinės grupės palaikymui esant nenumatytam atsitraukimui.  

Esant nenumatytai situacijai, grupės evakuacija vykdoma nedelsiant. Oficialiai mūsų pajėgų šalies teritorijoje nėra ir nebuvo.

Informacija privaloma atnaujinti kas 40 minutes.

 

223 Specialiųjų pajėgų vadas.
 Plk.leit. J.Johnson

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Šiaurės vakarinė Sirijos pusiasalio dalis. Kažkur šalia miesto griuvėsių

ABU Bakar Il Shamani     (ABU)

Magolbek Indriski            ( Maga )

 

ABU. – Salam Aleikum Magolbek. Kaip kelionė? Tikiuosi, kelionė buvo lengva, kaip Pranaš Magometo erelio sparnų mostas.

Maga.- Aleikum a Salam broli! Kaip pats, kaip kraujo broliai?

 

ABU .- Broliai musų lieja kraują, kovodami su netikinčiais iš vakarų ir spaudžia juos iš visų pusių. Mano nuomone, mėnesio gale mes susigražinsim Palmirą ir išnaikinsim visus netikinčius. Inšala!

 

Maga.-Atvežiau tau gerų naujienų broli. Kelių dienų begyje gausit naują siuntą ir naujų žmonių. Dalis iš jų pasiruošę numirti ir būti kankiniais šlovinant pranašą Magometą !

 

ABU.-Inšala Broli. Tebunie taip! Mes paskandinsim neviltyje šiuos purvinus šakalus ir priversim drebėti vien nuo nuo gando apie drąsius Dachab an Nusra karius!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Priešistorė.

 

 

VIenoje artimųjų rytų šalyje įvyko ekonominė, o veliau ir politinė krizė. Ji panardino šalį į visiską anarchiją, kurios pasekoje nebeliko nei valstybinių įstaigų, nei kažkokio vientiso valdymo aparato. Šalis susiskaldė į nedidelius rajonus, kontroliuojamus ginkluotų grupuočių.

Konfliktinė situaciją aplink istorinę Palmira ne kartą buvo  tarptautinių aptarimų ir susirinkimų tema. Kertiniu akmeniu tapo miesto dalis, kuri ribojasi su Irako siena. Per ją nutiestas koridorius nelegaliems pabėgeliams, ginklams, nakrotikams ir žmonių prekybai.  Tarptautinės organizacijos įskaitant JTO ne kartą pasmerkė Islamo valstybės bandymus užgrobti dalį pasienio ir įvesti ten savus įstatymus.

 

 

Konflikto šalys:

 

223 spec pajegos.  ( SEAL  ir  Samdiniai)

  • Išsilaipinimas ir atraminės bazės įkūrimas.
  •  Žvalgyba ir savo bazės gynyba (Vėliavos praradimas ar priešininko diversija viduje bazės, reiškia atraminės bazės praradimą ir prarastą evakuacijos galimybę)
  •  Valstybinių punktų užgrobimas ir išlaikymas numatytą laiką
  •  Teroristinių išpuolių prevencija kontroliuojamoje teritorijoje.
  •  Papildomų užduočių vykdymas
  •  Evakuacija (po visų užduočių atlikimo)

 

Dachab al Nustra (Islamo valstybė)

  •  Priešo pajegų sunaikinimas ir vėliavos užgrobimas
  •  Narkotikų ir ginklų  koridoriaus palaikymas
  •  Diversijos, Naudojant shachidus ir vietinius gyventojus.
  •  Parodomosios priešo belaisvių ekzekucijos ( Video medžiaga  PRIVALOMA)
  •  Užimtų priešo postų išlaikymas.
  • Papildomų užduočių vykdymasVietiniai gyventojai

 

 

Vietiniai gyventojai

Vietiniai gyventojai, gali laisvai (Pagal situacija) vaikščioti po teritoriją išskyrus vakarų pajegų atraminę bazę.  Vietiniai gyventojai taip pat transportuoja ir parduoda vandenį iš vietinių šaltinių

Bet koks  asmuo civilias drabužiais (išverstas kitelis ar kelnės - nesiskaito) BE GINKLO laikomas vietiniu gyventoju ir šuviai į jį yra KATEGORIŠKAI DRAUDŽIAMI !

 

 

Belaisviai ir tardymas .

 

Papuolęs į nelaisvę žaidėjas privalo atsakyti į du klausimus. Vienas iš jų BŪTINAI turi būti tiesa , kitas pagal asmens nuožiūra. Kuris yra tiesa, sakyti neprivaloma.

 

Nelaisvėje  žaidėjas gali būti ne daugiau nei 20 minučių nuo paėmimo į nelaisvę. Praėjus numatytam laikui, žaidėjas laikomas žuvusiu ir gryžta į savo pusės mertviaką.

 

Žaidėjai žaidžiantys už Dachab al Nustra pusę, gali užminuoti prišo pajegų narį ir paleist jį. Žaidėjas privalo grįžti į atraminę bazę. Užminuotas Žaidėjas gali pranešti apie bombą radijo ryšiu ir išminuotojai jį gali perimti jį nepasiekusį bazės.

 

Sprogus užminuotam žaidėjui,  jis prialo prabūti mertviake dvigubą laiką. Taip pat esantys šalia,ne toliau nei 10 metrų, žaidėjai taip pat laikomi žuvusiais ir  PRIVALO praleisti mertviake dvigubą laiką.

 

Jeigu mina esanti ant žaidėjo išminuojama, žaidėjas  nedelsiant grįžta į žaidimą.

 

Kiekviena sėkminga išminavimo operacija suteikia jungtinėms pajėgoms papildomų taškų. Taip pat kiekviena sprogusi mina, suteikia papildomų taškų Dachab al Nustra pusei.

 

Komandai žaidžiančiai už jungtines pajėgas, keletą kartų gali iškviesti  oro palaikymą. Ir atliktį nurodyto kvadranto

bombardavimą.

 

Naikinamoji galia: 50 metrų nuo epicentro. Epicentras žymimas spalvotais dūmais.

Visi žaidėjai patekę į bombardavimo zoną skaitosi žuvę arba sužeisti nurodžius organizatoriui ir eina į mertviaką.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Evakuacija .

Evakuacijos zona bus išrinkta atsitiktinai ir bus aktyvi iki kol jos nesunaikins Islamo valstybės kariai.Jeigu evakuacijos zona sunaikinama,  žaidėjai negali pailkti poligono.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pirotechnika ir dūmai.

Granatos tik su 2 klasės  petardom .

Petarda be korpuso ir naikinamųjų elementų (žirniai arba BBS ) nelaikoma granata. Ir neturi kovinės galios.

Dumai tik pramoniniai! JOKIŲ SAVADARBIŲ

Visi kiti papildomi irengimai (atotampos, minosvaidžiai, granatsvaidžiai (jeigu ne gamykliniai)) privalo būti suderinti su organizatoriais.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Papildomos užduotys .

 

Kiekviena komanda, turės užklijuotus vokus su papildomomis užduotimis. Kiekvienos papildomos užduoties sėkmingas įvykdymas atneša komandai, prizinius taškus. Užduotys gali būti nesusijusios su pagrindine užduotimi.  

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Dalyvių apranga.

 

Jungtinės pajegos.

Pilna ekipuotė: (pagrindinis ginklas atitinkantis NATO standartus, Taktinė liemenė, papildomas ginklas, racija, šalmas)

Samdiniai, (Liemenė, papildomas ginklas, racija, Pagrindinis ginklas -laisvas pasirinkimas)

 

Islamo valstybė.

Kamufliažas, civilinė apranga, taktinė liemenė (leidžiama ant civilių drabužių), racija, kuprinė, kepurė arba beretė (šalmas draudžiamas) shemag arba skara, šalikas dengiantis veida.

Kariams leidžiama turėti 2 komplektus drabužių. Kamufliažas ir civiliniai.

Karys gali paslepti savo ginklą ir laikinai tapti civiliu.

Žaidėjai su barzdomis turi pirmenybę (Grupės vadas,  dvasinis lyderis ir pan.)

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Civilis gali patekti į priešininko teritoriją su žvalgybiniu ar diversiniu tikslu.

 

 

 

 

 

=======================================================================================================

 

 

 

Patekimas į nelaisvę.

 

Esant pataikymui į žaidėjo galvą ar korpusą, žaidėjas laikomas nukautu ir ištraukęs oranžinę liemenę juda link mertviako. Esant pataikymui į ranką ar koją žaidėjas laikomas sužeistu.

Sužeistas žaidėjas nepalieka pozicijos. Save pažymi oranžinės spalvos liemene ir nutraukia ugnį. Sužeistasis gali iškviesti mediką šaukdamas ar per raciją. Medikas panaudodamas tvarstį, sutvarsto sužeistąjį ir žaidėjas grįžta į žaidįmą.

Mediku laikomas BET KURIS žaidėjas, turintis su savimi nepanaudotą tvarstį.

Žaidėjas gali būti sužeistas du kartus, trečią kartą jis laikomas nukautu.

Priešas gali paimti sužaistajį į nelaisvę ir nugabenti į saugią vietą tardymui TIK NEŠANT sužeistąjį. VILKTI, TEMPTI ar JUDETI PRILAIKANT Sužeistajį DRAUDŽIAMA!

 

       =====================================================================================================

 

 

 

 

 

Registracija žaidimui.

 

Nurodyti šaukinį (NICKĄ) ir pageidaujamą pusę .

Registracija uždaroma likus parai iki žaidimo pradžios.

VIENOS DIENOS ŽAIDIMAS .

Žaidimo trukmė: nuo starto iki bus įvykdytos VISOS  užduotys vienos iš kovojančių pusių.

Registracijos pradžia 9.00.

Brifingas  10 30.

Žaidimo pradžia 11.00

 

Paslaugos
Teritorijos nuoma.
Teritorijos parengimas .
Žemėlapiai.
Mertviako įrengimas
Geriamasis, mineralinis vanduo
Žaidimo rekvizitas 
Aptarnaujantis personalas ir tarpininkai
Medicininis inventorius .
 

Žaidimas 2 lygio.

Dalyvauti gali komandos ir LSK. Privaloma registracija arba forume arba privačiai susisiekus.

Organizatoriai pasilieka teisę neįleisti žaidėjų į žaidimą arba atmesti registracija be atskiro paaiškinimo.  Taip pat esant piktybiniam “maklaudavimui” ar žaidimo trukdymui, žaidėjai bus viešinami tiek forume, tike FB paskyrose.

 

 

DATA: 2016-06-19

 

 

Registracija BŪTINA. Žaidėjai kurie dėl negali arba dėl tam tikrų priežačių nenori užsiregistruoti forume, gali tai padaryti trumpąja žinute.\  860584251 \

 

Su savimi turėti raudona liemenę (automobilinė)

 

Be registracijos dalyvauti galimybės nebus.

 

 

 

REGISTRACIJA NUO 9 VAL.

PRADZIA 11.OO VAL.

 

Dalyvio mokestis 10 EU.(Į kainą įskaičuota: Poligono nuoma,gero oro uzsakymas, žaidimo rekvizitas, aptarnaujantis personalas ir šiukšlių išvežimas. )

 

 

 

Ginklu galingumo (FPS) limitai

Klasė.....Ginklas.....................Galingumas su 0,2 g bbs...Saugus atstumas..............Pastate...............Lauke
1..........Bet koks.......................iki 100 m/s.....................1 m.......................pavieniai..........be apribojimų
2..........Bet koks.......................101 – 130 m/s..................5 m.......................pavieniai..........be apribojimų
3..........Kulkosvaidžiai................130-150 m/s...................15 m.....................draudžiama........be apribojimų
4..........Snaiperiniai...................125 – 150 m/s.................15 m.....................draudžiama........pavieniai
5..........Snaiperiniai...................151 – 170 m/s.................20 m.....................draudžiama........pavieniai
6..........Snaiperiniai bolt action.....171 – 200 m/s.................30 m.....................draudžiama........pavieniai

 

 

 

 

                                                                       POLIGONAS http://www.maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=562981;6048106;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=563089,6048156&z=10000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,vector_2_5d,stops,zebra

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 66
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...