Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

LEGION ETRANGERE III: La nuit dans le paradis


Dvorf
 Share

Rekomenduojami pranešimai

LE-III-intro.gif

Į kovą su Malio sukilėliais įsitraukus Prancūzijos kariuomenei sukilėliai atsitraukė iš užkovotų šiaurinių miestų, o tuaregų genties Nacionalinio Azawado Išlaisvinimo Judėjimas (MNLA) praktiškai sunaikintas. Mažos sukilėlių grupelės atsitraukė į šiauriniame Malyje esančią Sacharos dykumą.
Tačiau Prancūzų karinė žvalgyba įspėja, kad pietrytiniame AZAWADo regione KU-PUSTU, vis dar veikia stiprios sukilėlių pajėgos. Ku-pustu ribojasi su Malio kaimyne Nigerio Respublika. Žvalgybos duomenimis, šis regionas yra gyvybiškai svarbus sukilėlių tiekimo šaltinis, todėl MNLA dės ypatingas pajėgas šio regiono išlaikymui.
 
 

legion.jpg
 
 
Užkirsti kelią sukilėliams Ku-pustu regione dislokuojama Prancūzijos Svetimšalių Legionierių kuopa, pasižyminti išskirtine disciplina ir tvarka. Žvalgybos duomenimis, regione gali veikti pavojingiausi sukilėlių būriai, tad legionas siunčia specialiųjų pajėgų GCP būrį. Siekdami kuo geriau įvertinti situaciją, kartu su legionu į Ku-pustu atvyksta ir Prancūzijos karinės žvalgybos agentai.

 
malarmy.jpeg

Pietinius AZAWADo regionus vis dar saugo Malio kariuomenė. Tiesa, karių skaičius nepakankamas tvarkai regione palaikyti, o ir pačių karių paruošimas ir ginkluotė nusileidžia profesionaliam kariui keliamiems reikalavimams. Tikimasi, kad kariuomenės gretas pavyks papildyti iš vietinių gyventojų.

 
meras.jpg
 
Išvaduotame iš sukilėlių regione, būtina atstatyti savivaldą. Malio Vyriausybė deleguoja į Ku-pustų kompetentingą ir entuziastingą atstovą, kuris su plačia šypsena 
priima jam iškeltą užduotį - atkurti regiono savivaldą. Ku-pustu ruošiasi naujo mero rinkimams.
 
rk.jpg


Karo nualintam kraštui būtų labai sunku atsitiesti be atkaklios, besąlygiškos ir profesionalios pagalbos. Ir už ją Malis gali dėkoti ištikimam Raudonajam Kryžiui. Raudonasis Kryžius ne tik, kad nenutraukė savo veiklos AZAWADe, bet dar ją ir sustiprino. Daugiau darbuotojų ir daugiau resursų leis organizacijai praplėsti veiklos spektrą, ne tik tinkamai pasirūpinti sužeistaisiais ir sergančiais, bet ir daugiau laiko skirti humanitarinei pagalbai, bei prevencinėms priemonėms.
 

civiliai.jpg

Vietiniai gyventojai su džiaugsmu sutiko Prancūzijos ir Malio kariuomenės karius. Atkurta infrastruktūra, darbo vietos, pilnai funkcionuojanti ligoninė - vietinių gyventojų svajonių išsipildymas. Tiesa, besidžiaugiančiųjų minioje beveik vieni mandingai. Vis dažniau Tuaregų gretose išreiškiama nuomonė, kad Taikos sutartis tarp Vyriausybės ir MNLA, virsta okupacija. Vis daugiau tuaregų iškeičia piemenų lazdas į ginklus ir prisideda prie sukilėlių.
 
 
zurnalistai.jpg

Priešakinėse sukilimo linijose įvykius atkakliai seka bebaimei SSB (ShadowStalkersBroadcasting) žurnalistų grupė. Sugebanti įsiskverbti į kiekvienos konflikto pusės gretas, ir parodyti pasauliui tikrąją jo veidą, taip kaip viskas vyksta iš tikrųjų.

 
sukileliai.jpg
 

Nors sukilėlių aktyvumas AZAWADe sumažėjo, o Malio Vyriausybė ir Prancūzija kalba apie sukilimo pabaigą. Sukilėliai niekada nepareiškė, kad pasiduoda. Anaiptol, teigia kad atsitraukia persigrupuoti ir tik laiko klausimas kada jie sugrįš su nauja jėga atsikovoti savo žemių. Tačiau vietiniai pasakoja, kad MNLA niekada net nebuvo palikusi KU-PUSTU.

 



Data: 2016 rugsėjo 9 - 11 dienos
Vieta: http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=545343;6117120;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=545422,6117109&z=2000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,stops,zebra Kopustėlių poligonas, Ukmergė)
Žaidimo lygis: Konfliktas
 
Registracijos į iniciatyvines grupes NUO DABAR iki 2016-05-20 (pusių koncepcija turi būti baigta formuoti iki liepos 1 dienos)

Registracijos į žaidimą pradžia: DABAR
Registracija vyksta iki 2016-08-15 2300
Apmokėjimas vyksta iki 2016-08-16 2300
 
Dalyvio parama žaidimui įgyvendinti: 29 EUR

Dalyvių skaičius ribotas.

Registracija: El.paštu registracija@shadowstalkers.lt nurodant:
1. Nick‘ą, arba komandos pavadinimą ir dalyvių nick‘us. Registruojantis kaip komanda - siųsti registraciją iš vieno el. pašto.
2. Nuorodą į LSK anketą, arba komandos narių sąrašą (būtinos nuotraukos su gerai matomais snukučiais, nuotraukas prisegti prie laiško)
3. Kontaktinius duomenis (el.pašto adresas, telefonas, skype...)
4. Pageidaujama pusė

Rekvizitai bus išsiųsti patvirtintiems dalyviams.
 


Norime, kad žaidimas būtų kuo smagesnis, tam mums reikalinga Jūsų pagalba! Kviečiame prisijungti prie pusių iniciatyvinių grupių, kurios padės GM komandai sukurti žaidimą. Ko iš Jūsų tikimės:

•   Vizijos – kaip turi atrodyti Jūsų pusė (reikalavimai aprangai, gyvenvietės apipavidalinimas, struktūra, rutina, žaidimo mechanikos elementai, užduotys)
•   Aktyvaus bendravimo su GM komanda žaidimo formavimo metu (pusių koncepcija turi būti baigta formuoti iki liepos 1 dienos)
•   Pagalbos ruošiant pusės apipavidalinimą
•   Prisidėti prie pusės vadovavimo/kuravimo


El.paštas klausimams: stabas@shadowstalkers.lt
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 83
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...