Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ZOMBIE ( DEGENERATION )


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

3b913d3a24a2.jpg

 

Konflikto dalyviai stengiasi išgyventi teritorijoje, kurioje pilna radioaktyvių numirėlių. Zombiai visur ir nėra iš kur sulaukti pagalbos. 

 

Žaidimas vyks pagal schema 1-Z-1/ Kiekvienoje žaidimo stadijoje dvi pusės vykdo užduotis,o trečioji pusė – Zombiai, jiems stengiasi sukliudyti.

 

Konflikto pusės

 

Sukarinta grupuotė FARMACON. Žymimi raudona spalva

 

Grupės užduotis:  „DRĖGMĖS“ šaltinio paieška ir krovinio pristatymas į FARMACON‘o teritoriją.

 

Privati sukarinta kompanija ARMACHEM.

 

Grupės užduotis: VISŲ pagrindinių taškų užėmimas ir VISŲ resursų užgrobimas. Jeigu taško ar resurso neįmanoma užgrobti, tokiu atveju jo sunaikinimas.

 

 

Zombiai.

 

Zombiai nėra konflikto šalis, jie yra jo priežastis. Tai slaptos gamyklos darbuotojai ir apsauginiai, užkrėsti nutekėjus neaiškiai medžiagai.

Užmušti Zombio neimanoma.  Zombį galima sustabdyti 10 sekundžių pataikymu į korpusą. Zombiai iš toli jaučia „Drėgmės“ kvapą ir pastoviai juda link jo.

 

Zombių lygiai pagal sielų surinkimo sistemą.

1) 1 lygis – pestute vaiksčiojantis zombis
2) 2 lygis – moka rengti pasalas
3) 3 lygis – Begti mokantys zombiai.
4) 4 lygis – moka naudotis peiliais 
5) 5 lygis – moka naudotis šaunamaisiais ginklais.
6)6 lygis – naudojasi viskuo.

7)7 lygis – Morfu* virstantis zombis .

*Morfas – mutavęs zombis. Labai greitas, stiprus ir piktas. Moka planuoti ir vadovauti kitiems zombiams. Pats pavojingiausias priešas. Morfą galima užmušti tik peiliu.

Užmuštas Morfas grįžta į 1 lygį ir tesia žaidimą po 30 sekundžių poilsio

 

 

 

Žaidime yra numirusiųjų sielų surinkimo sistema. Kiekvienas žaidėjas turi vieną gyvybę (Speciali kortelė). Mirus nuo Zombio, žaidėjas atiduoda savo kortelę ir eina į mertviaką. Prieš išeinant iš mertviako, žaidėjas ima nauja kortelę.Žaidėjai NEGALI atimti iš zombio surinktų sielų net sustabdytas ar regeneruoja. 

 

 

Kaip žudo zombiai.

Žaidėjas skaitosi užmuštas tik esant tiesioginiam kontaktui su Zombiu. Jeigu zombis paiema už atviros kuno vietos (Rankos,kaklas, veidas) Žaidėjas skaitosi nukautas ir PRIVALO atiduoti sielos kortelę.

 

 

Zombio sustabdymas.

Shotgun, pistoletai ir peiliai.Šuviai į korpusą ir kojas. AUTOMATINĖ UGNIS DRAUDŽIAMA!!! ŠAUDYMAS  Į GALVA  DRAUDŽIAMAS. Žadėjas specialiai šaudęs zombiams į galvą bus nedelsiant ŠALINAMAS iš žaidimo.

 

Žaidybiniai resursai.

Pagrindinis resursas – „DRĖGMĖ“. Jis gali pagydyti nukautą žaidėją per minutę.

 

Žaidėjas turi teisė panaudoti „Drėgmę“  mušio lauke. Esant pataikymui, žaidėjas turi teisę nueiti į saugią vietą ir panaudoti resursą - pilnai atgyti po minutės. Panaudojus resursą, talpa PALIEKAMA toje vietoje, kurioje jis buvo naudotas.

 

Grupių paskirstymas.

 

Žaidėjai (su šalmais ir) su sunkiaja ekipiruote (šalmas, taktinė liemenė, racija, pagrindinis ir papildomas ginklas) priklauso ARMACHEM.

 

Žaidėjai be šalmų Like žaidėjai priklauso FARMACON.

 

========================================================================================================

 

DATA: 2016-05-08

VIETA: 6 FORTAS.K. Baršausko g.,Kaunas 51344.http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=498543;6085063;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=498685,6085110&z=2000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,vector_2_5d,stops,zebra

 

Registracija BŪTINA. Žaidėjai kurie dėl negali arba dėl tam tikrų priežačių nenori užsiregistruoti forume, gali tai padaryti trumpąja žinute.\  860584251 \

 

Su savimi turėti raudona liemenę (automobilinė)

 

Be registracijos dalyvauti galimybės nebus.

 

 rekomenduojama turėti apšvietimo priemones, bet neprivaloma.

 

REGISTRACIJA NUO 1O VAL.

PRADZIA 11.3O VAL.

 

Dalyvio mokestis 8 EU.(Į kainą įskaičuota: Poligono nuoma,gero oro uzsakymas, žaidimo rekvizitas, aptarnaujantis personalas ir šiukšlių išvežimas. )

 

Žaidimo taisyklės: LSB

 

Ginklu galingumo (FPS) limitai

Klasė.....Ginklas.....................Galingumas su 0,2 g bbs...Saugus atstumas..............Pastate...............Lauke
1..........Bet koks.......................iki 100 m/s.....................1 m.......................pavieniai..........be apribojimų
2..........Bet koks.......................101 – 130 m/s..................5 m.......................pavieniai..........be apribojimų
3..........Kulkosvaidžiai................130-150 m/s...................15 m.....................draudžiama........be apribojimų
4..........Snaiperiniai...................125 – 150 m/s.................15 m.....................draudžiama........pavieniai
5..........Snaiperiniai...................151 – 170 m/s.................20 m.....................draudžiama........pavieniai
6..........Snaiperiniai bolt action.....171 – 200 m/s.................30 m.....................draudžiama........pavieniai

 

Žaidimo tipas : dinamiškas dieninis žaidimas

Registracija nuo 10 val.

Zaidimas 11.30 val.

Dalyvavimas - komandos, laisvai samdomi.nuomininkai.
Žaidimo lygis - 1

Įrangos nuoma – 12 € { kauke liemene (oranzine ) naujas sautuvas ir 700 soviniu } Registracija 868482200

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 79
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Taip. Kaip ir  buvo Kaisiadoryse.

kaisiadoryse girdejau neviskas buvo taip kaip taisyklėse prieš žaidimą buvo skelbta. <...>   Tai jeigu tarkim aš esu zombis, ir priešininkas su pilna apranga, kepure, pirstinem ir pilna veido maske - tuomet as tik paspoksot su liūdesiu  į jį galiu, ne jis neturi atviros odos kuria palietęs aš galiu jį "užmušt". o jei ir iškiš tarkim šiknos žandą pro kelnes - tada aš pats mieliau bučiau nužudomas nei "žudyčiau" jį per šią jo "silpną" ekipuotės vietą.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

kaisiadoryse girdejau neviskas buvo taip kaip taisyklėse prieš žaidimą buvo skelbta. <...>   Tai jeigu tarkim aš esu zombis, ir priešininkas su pilna apranga, kepure, pirstinem ir pilna veido maske - tuomet as tik paspoksot su liūdesiu  į jį galiu, ne jis neturi atviros odos kuria palietęs aš galiu jį "užmušt". o jei ir iškiš tarkim šiknos žandą pro kelnes - tada aš pats mieliau bučiau nužudomas nei "žudyčiau" jį per šią jo "silpną" ekipuotės vietą.

Kaišiadoriuose buvo taip -

 

zombiai nežaidė gaudynių. Esmė buvo pilnas kontaktas - apkabinti, imobilizuoti, pačiupti už gerklės, kaklo ir pan.

Bet kadangi chebra kartais prisirenkia kaip ROBOKOPAI - tai tos atviros vietos nebuvo naudojamos.

Apskritai mums per instruktažą apie atviras vietas nieko nebuvo sakyta. Nuo tapšnojimų niekas nemirė.

 

Dėl SIELŲ - rekomenduoju pašalinti 4-5-6 lygius. Taip pat sujungti 1 ir 2 lygius.

 

Zombių lygiai pagal sielų surinkimo sistemą.

 

1) 1 lygis – pestute vaiksčiojantis zombis + 2) 2 lygis – moka rengti pasalas

3) 3 lygis – Begti mokantys zombiai (rekomenduoju įvesti sprinto limitą iš akies 30-40metrų, nes zombiai be ekipuotės bus ir taip sunkiai aplenkiami)

7)7 lygis – Morfu* virstantis zombi - gali kuriam laikui ne nužudyti žaidėją, bet trumpam jį užvaldyti ir pasiųsti prieš savus (tada žaidėjas atliktų arba friendly fire iki kol nukautų vieną saviškį arba priešą šūviais nuo juosmens, arba būtų pats nukautas kažkieno, kad ir savų).

Užmuštas Morfas grįžta į 1 lygį ir tesia žaidimą po 30 sekundžių poilsio.

 

Pasiūlymas, kad zombis max gali viena metu nužudyti du žaidėjus ir jis turi turėti kažkokį protingą cool down, t.y. zombis nužudęs žaidėją nepuola iš karto prie kito.

 

Realybėje jeigu pašautas tu turi 10s resetą, tai galiu visus nuliūdinti - kad bus labai šūdas.

Per praėjusį žaidimą ne viskas buvo atskleista žaidėjams ir dėlto dar pačioje pradžioje zombiai turėjo šansą kažką nužudyti atvirame lauke

- žaidėjai šaudė serijomis ir tai įjungdavo "rage mode" ir zombiai staigia pagreitėdavo.

Bet nuolatinių nusiskundimų tipo mes čyteriai, buvo atskleista, kad reikia šaudyti ant semi su dideliais tarpais, kad "rage" neįsijungtų.

Tai tipo vieną iššauna ir tu stovi 30s. Poto dar vieną, poto dar vieną". Ir jeigu nenori "čytinti" turi stovėti ir urgzti vietoje. Ar dėlto moki pinigus ir žaidi už tokią pusę.

 

Kai visi išmoko šitą dalyką, mums beliko organizuotas hoardinimas. Gale mūsų liko 3-4 ir mes bandėme spausti per pastatus -rengti pastabas iš tamsos ir panašiai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...