Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

BATTLEFIELD 3 continuation of the story


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 144
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Dėl viešosios informacijos tvarkos pakeisti žaidimo pusių pavadinimai. 

 

Žaidimo metu pusės vadinsis kaip ir buvo numatyta.

 

Žaidimo informacija greitu laiku bus papildyta žaidimo taisyklių filmuota medžiaga.

 

Atsiprašome už sukeltus nepatogumus, dėl neplanuotų karinių pratybų, Alytaus poligone, žaidimas perkeliamas į http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=579115;6018053;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=579637,6018054&z=10000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,vector_2_5d,stops,zebra  užtikrinam kad žaidimo kokybė bei numatyta žaidimo eiga nenukentės.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Skelbiamas žaidimo pusių dalyvių sąrašas (apmokėjusių)

 

 

ZAIDEJUSAR_3396703_22096095.png

 

SIEKIANT UZTIKRINTI GERĄ ŽAIDIMO "BATTLEFIELD 3" KOKYBE BEI SKLANDUMĄ ORGANIZUOJAMI GEGUŽĖS 21DIENA DALYVAUJANCIŲ KOMANDŲ

 

INŽINIERIŲ MOKYMAI. MOKYMUOSE BUS RODOMA IR AIŠKINAMA KAIP NAUDOTIS, ELGTIS SU ŽAIDIMO ELEMENTAIS ("MINOS(imitacija), GINKLAS TRANSPORTUI STABDYTI (imitacija), ATOTAMPOS(imitacija), MINOS NUOTOLINIO VALDYMO(imitacija), RAKETŲ PALEIDIMO SISTEMOS(imitacija)" IR T.T)

 

 

DALYVAVIMO TVARKA: KOMANDA IŠSIRENKA VIENĄ (MAX DU) ATSTOVĄ KURIS ATLIKS ŽAIDIME KOMANDOS INŽINIERIAUS VAIDMENĮ IR INFORMUOJAT PER PM. DALYVAVIMAS NEMOKOMAS

VIETA: VILNIAUS APSKRITIS  http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=584902;6046986;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=584894,6047016&z=2000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,vector_2_5d,stops,zebra

Su savimi turėti užrašų knygutę ir rašymo priemones.  :)

LAIKAS: NUO 18:00 IKI 21:00 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Siūlote važiuoti  į Vilnių kad paklausyti instruktažo? Grįžus atgal susirinkti visus komandos narius ir visą tą patį perpasakoti tik jau neturint po ranka pavyzdžių? Tai gali būti ne konstruktyvu. Gal galite tiesiog nufilmuoti  filmuką ir įdėti? Taip galėsme visa komanda pažiūrėti. Jei ko nesuprasim, tai persuksim filmuką daug kartų. 

 

 

Mes neįpareigojam būtinai dalyvauti mokymuose. Tai sugalvota dėl geriasnės žaidimo kokybės. Komandoms iš toliau stengsimės parūpinti mokymų filmuotą medžiagą.  :) 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas UNO  ;). Per pati žaidimą pusės vadinsis kaip ir buvo numatyta iš pradžių USMC, IRAKAS, IRANAS, KONTRABANDISTAI, SPECNAZ. 

 

Vakarų jūrų pėstininkai (USMC) - būtinas šalmas

 

Rytų pajėgos (IRANAS) -būtina žalios beretės

 

Vakarų pajėgos (IRAKAS) -būtina juoda arba raudona beretė, arba kepurė su snapeliu

 

Kontrabandistai -būtina pilnai juoda apranga

 

SOP (SPECNAZ)- būtinas galvos apdangalas "panama".

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

* Iš transporto priemonės šaudyti galima. Į betkurį transportą šaudyti draudžiama.

 

Labai kvepia safariu... Žaidimuose taip yra nutikę -  į stovyklos teritoriją įrieda transportas ir stacionariai per atidarus langus skerdžia visus. Latvijoje dėl tokio atvejo buvo kilęs rimtas konfliktas, po to šitokios transporto taisyklės buvo atsisakyta amžiams.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kol neprasidėjo žaidimas, išsakysiu savo nuomonę apie Irako miestelio taisykles (gal kažkas spės pasikeisti). Kalbėjau su organizatoriumi ir tikslinausi šias taisykles. Į Irako miestelį gali įeiti, bet kurios pusės žaidėjas jeigu jis atitinka reikalavimus (ginkle nėra atkabos, viskas sudėta į vieną maišelį ir t.t.). Įėjus į miestelį galima išsitraukti atkabą, idėti i ginklą ir visus išpyškinti...

Situacija Nr. 1: Visa Irano komanda atitinkanti reikalavimus žygiuoja į Irako miestelį, išsisklaido, palaukia kol karinė parengtis aplink nurims (nes visi bus išsigandę), staigiai išsitraukia atkabas..... (nu toliau žinom kas nutinka).

Situacija Nr 2: Eina burys Irano pajėgų, ginklus užsidėję ant pečių, vakarų pajėgos surengusios pasalą guli krūmuose ir galvoja: galima šaudyti į juos ar ne ? Jie atitinka taisykles ar ne ? Ar jie eina užsidėję ginklus ant pečių, nes atitinka taisykles, o gal šiaip pavargo nėšti... o gal reikia prisileisti juos arčiau ir pažiūrėti ar ginkluose yra dėtuvės?

 

Tikrai nenoriu peikti taisyklių ir t.t. Kokios jos bus su tokiom ir taikstysimes  :)

Siūlyčiau su miesteliu daryti, kaip per "Restore hope": nori įeiti į miestelį, ginklą palieki savo bazėje, jeigu pas tave miestelio apsauga aptikrinus ras ginklą, nušaus arba pasodins į kalėjimą. Dar siūlyčiau ir be beretės įeiti, kad nebūtų aišku kuriai pusei priklauso (ar taip ar taip jeigu be raudonos beretės ar šalmo tai jau priešas, bet labiau atrodytų kaip civilis).  :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...