Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

stringa G36 Proline nozlas


Mikalauskas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, 

mano g36 nozlas po suvio negryzta i i vieta, t.y. pasilieka pusiau islindes saudant single auto, full auto kartais gryzta, kartais ne...

to pasekoje saudo po du bbs, kartais nei vieno ,po to vel keli..ir greitis krites stipriai..

Viska isardziau, sudejau..tappet plate neluzus, dantraciai ok, hopup gumyte nesuplysus...nesuprantu nieko..butu dantraciu pozicija neteisinga, tai visada negryztu i pozicija nozlas, bet kartais gryzta...

 

Gal kas kazka pagelbet galit su mintim ?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pirma siulyciau patikrinti ar nozzle yra istatytas i tappet plate. Nes pagal aprasyma butent taip ir atrodo. Nozzle turi isistatyti i grioveli ant pacio tappet plate galiuko.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Galvosiu, kad testavai istraukes gearbox ir nozzle negalejo buti nieko trukdomas judeti tai dar galimas vienas is variantu yra, kad neuzkabinai tappet plate spyruokles :) 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

nozla nauja uzsidejai? man buvo pasitaike kad naujas nozlas labai tampriai (sunkiau nei stokinis) uzsimaudavo ant cilindro galvos "straubliuko". Nusipirkau dar vieną kito gamintojo ir jis tiko puikiai. O greitis krito nes nozlas nenormaliai vaiksto-gali nepasiekt srato-pučia į jį iš toli .

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

As keiciau nozla ir gavosi taip kad naujas sunkiai vaiksciojo ir striginejo (nozlas su o-ring viduje) tai svelniai su smulkio sveiciamu apsveiciau cilindro galvos snapeli ir ji po to nupoliravau, tai dabar nozle vaiksto kaip bite ir kopresija puiki (uzkimsus nozla stupoklio praktiskai neina ispaust)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...