Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Christmas Tournament 2015-12-12


Bombermen
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Kaledinist_1777957_19728920.jpg

 

ORGANIZATORIAI: AIRSOFTGAME.LT, Alytaus LSB komanda "SKYDAS"

 

Data: 2015-12-12

 

Dalyvio mokestis : 7 eur.

 

Renginio tvarkaraštis: 2015-12-12d 10.00 bendras brifingas,

 

10.30-12.00- bendra komandų rungtis "Išgelbėk Santą",

 

12.00-16.00- Turnyras (komandų rungtys airsoft tematika (CQB, IPSC), kliūčių ruožas, įvairios komandinės užduotys) 

 

16.00-16.30- rezultatų aptarimai, nugalėtojų apdovanojimai

 

16.30- bendras vaišių stalas, vakaronė prie skautų laužo, šokiai( bus garso aparatūra) ir t.t

 

 

Registracija: Tik komandomis po 6 žaidėjus. LSK gali grupuotis i komandas. (Dalyvių skaičius ribotas)

 Kiekviena komanda turėtų atsivežti bent vieną patiekalą Kalėdiniam stalui.


DETALIAU:

Rungtis "Išgelbėk Santą"- šioje rungtyje dalyvauja visos komandos kartu. Komandoms galima naudoti visą turimą amuniciją ir įrangą. Rungties pradžioje komandų vadai gauna žemėlapį su pažymėtom starto koordinatėm. Starto vietoje komandos gauna užduoties instrukcijas... Kiekvienas komandų žaidėjas rungties pradžioje gaus po papildomą gyvybę "lipduką", ją išnaudojęs ir miręs (mirti galima 2 kartus) žaidėjas grišta į parkingą ir laukia rungties pabaigos.
Šiai užduočiai bus skirta 1.30val.

Rungtis "CQB"- šitoje rungtyje dalyvauja visos komandos iš eilės. Komandos įranga ir amunicija (leidžiama naudoti kiekvienam žaidėjui): AEG, 4 užtaisytos mid-cap dėtuvės, pistoletas su papildoma apkaba, 2 granatos, 1 dūminė granata, taktinis prožektorius, peilis. Komandai išduodamas pastato planas su pažymėta vieta kur laikomas įkaitas. Įkaitas yra surištas ir judėti negali, prie jo yra pritvirtintas užtaisas su taimerių (imitacija). Įkaitą pastate saugo 4 teroristai, pas vieną iš jų yra instrukcija kaip nukenksminti užtaisą. Užduotis- išgelbėti įkaitą. Skirta laiko 40 min kiekvienai komandai.

Rungtis "Žygis"- šioje rungtyje dalyvauja visos komandos iš eilės. Komandos amunicija ir įranga (leidžiama naudoti kiekvienam žaidėjui): AEG, 4 užtaisytos dėtuvės, 4 granatos, 1 dūminė granata. Kiekvienas komandos narys gauna po 2 papildomas gyvybes. Komandai išduodamas žemėlapis su pažymėtu judėjimo maršrutu ir pirmo kvadrato koordinatėmis, kuriame reikės aptikti ir sunaikinti priešą. Nukautas priešas yra apieškomas, iš jo paimama kortelė, kuri reiškia sėkmingą užduoties atlikimą ir koordinatės kito priešo. Užduočiai atlikti yra skirta 40 minučių.

Rungtis "Priešas arba draugas" - šioje rungtyje dalyvauja visos komandos iš eilės. Komandos amunicija ir įranga (leidžiama naudoti kiekvienam žaidėjui): AEG, viena užtaisyta dėtuvė. Nurodytoje teritorijoje ( 30x30) yra tam tikras priešų ir draugų skaičius. Įžengti į tą apibrėžtą teritoriją draudžiama. Užduoties tikslas: sunaikinti kuo daugiau priešų su turima amunicija. Šiai užduočiai atlikti skirta 40 minučių.

Rungtis "IPSC" - šioje rungtyje dalyvauja visos komandos iš eilės. Komandos amunicija ir įranga (leidžiama naudoti kiekvienam žaidėjui): AEG, 4 tuščios dėtuvės, 1 granata, taktinis prožektorius. Įrangos bei amunicijos ribojimą nurodo instruktorius rungties metu. Rungtis yra atliekama kiekvieno komandos nario iš eilės. Rungties metu reikės surinkti kuo daugiau taškų pataikius į stacionarius bei judančius taikinius. Šiai užduočiai atlikti komandai yra skirta 40 minučių.

Rungtis "Santos kliūčių ruožas" - dalyvauja visos komandos iš eilės. Komandos amunicija ir įranga: jokios. Kiekvienam komandos nariui iš eilės teks nusigauti per minų lauką pas Santą, kuris sėdi ir skaito Kalėdų knygą. Nusigavus pas Santą ir perskaičius knygoje parašytą žodį jį gestų ir mimikos pagalba (būtinai be žodžių ar garsų) apibūdinti jį komandai. Atspėjus žodį Santa padovanoja dovaną, kurią reikia sveiką per tą patį minų lauką parnešti komandai. Šiai užduočiai atlikti komandai yra skirta minučių.


Turnyro pabaigoje visos komandos ir svečiai susirenka "Save" zonoje, bus skelbiami rungčių rezultatai ir nugalėtojai. Po to dalyviai bus kviečiamos pailsėti ir sušilti prie "Šalčios žemės tunto" skautų laužo, pasivaišinti bendru Kalėdiniu vaišių stalu, bei pasiklausyti DJ Santos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...