Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Halloween-Airsoft game 2015m Zombie


Rekomenduojami pranešimai

Siaip tikejausi kad si menesi (2015.10.31 ) bus kaskoks panasus zaidimas  tipo kaip zombie game airsoft. Na cia gal daugiau LARP tipo zaidimas. Bent jau internete matau daug ivairiu scenariju ir zaidimo galimybiu. Tiek komandiniu tiek individualiu. Vietoviu siam reikalui Lietuvoje yra pakankamai.

 

Scenarijai (nuo ResidentEvil - Apsoliutus blogis) iki walking dead (gyvieji numireliai), manau STALKER zaidimo komanda galetu ka sugalvot siam zaidimui, LARP veikeju jums netruko.

 

Ismeginti ivairius zombiu zudimo galimybes (nuo plasmasines lekstes - sushaudymo, iki dviracio skambucio pataikymo) , pagrinde

Hit-and-Run zaidimo taktika.  , zombiu tipu paskirstmas ( greiti ,leti, su ginklu, mirtingi tik nuo tam tikro ginklo, ir t.t.) ,

komandines uzduotis (lagamin paieska - T virus/ antivirus, mokslininku paieska ir apsauga - transportavimas, Raktu paieska ID card pagal spalva (atsirakinti tam tikra skrynia ar duris), uzduotys laikui, galvosukiai.... , vadavieties apsauga (perimetro islaikymas iki evakuacijos (masine zombiu ataka).  Gelbejimo operacijos, infiltravimas-informacijos rinkimas kas nutiko vietovei, civiliu-vietiniu evakuacija, karantinas, gal net Biologinio cheminio ginklo panaudojimas (cia kaskas panashaus VIBROS-kai reikia uzsideti dujokaukes-sumazeja matymo laukas iki 40 %. Apmokymo/mokymu stovyklaviete.

 

Zodziu ideju daug, reiktu susesti ir aptarti zaidimo plana ir galimybes. Uzduociu paskirstimai komandoms ir individualus kiekvienam galimam zaidejui. Pagrindas komanda - vienas lauke ne karys.

 

Zinoma ginklu apribojimai ir naudojimai, nuo glock/shotgun iki leistinu normu. ir low-mid cap ir t.t. Issikelti saugumo klausimus: zaideju ir zombiu. Ka ir kaip galime padaryti ir patobulinti...

 

Fotografo apsauga (infiltruoti kaip zurnalista renkanti duomenis apie vietove/ivyki). Sukurti personazus. (blin nu cia Stalkeris galima sakyt). Tik ne 3 paru zaidimas o 1d.

 

Aisku viska ka as cia sapalioju reikia ismeginti praktiskai.

 

Sekmes kuriant scenariju ateiciai, mielai prisijungciau prie busimu zaidimu (jo kurimo ir ideju pasidalijimu).

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...