Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Extreme-CQB 15-08-16


Sunytis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

ExtremeWays.lt kviečia registruotis į CQB žaidimą, kuris vyks 2015 m. rugpjūčio 16 d. Vilniuje Šaltupio g. 1, buvusio mėsos kombinato patalpose. Pastate yra 4 aukštai, viso 15 000 kv .m. Planuojama žaidimo trukmė 4-5 val.

 

Savanorių pr. gale prieš kylant į kalną sukate į dešinę, tik pravažiavus troleibusų žiedą vėl sukate į dešinę ir ieškote raudono pastato.

 

Maksimalus dalyvių skaičius 50.

Dalyvio mokestis: 10 Eur.

Instruktažas: 10:00

 

i85_CQB_thumb[3].jpg

 

Bendrosios žaidimo taisyklės :

LSB - http://www.airsoftgu...kbolo-taisykls/

 

Ginkluotė: karabinai, pistoletai, shot gun iki 110 m/s TIK PAVIENIAIS ŠŪVIAIS!!! granatos ir peiliai. Saugumo sumetimais VISI PRIVALO DĖVĖTI FULL FACE KAUKES, NAUDOTI AUSŲ APSAUGĄ!!! žaidimas vyks tik pastate. Kai kur į patalpas gerai patenka dienos šviesa, kai kur tamsu/prietema, tad rekomenduotina turėt prožektorius, geros galimybės panaudoti knife kill.

PIROTECHNIKA LEIDŽIAMA NAUDOTI TIK SUDERINTA SU ORGANIZATORIAIS.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pastaba. Ne geriau padaryti kaip pernai, kad tik pistoletai ir vinčesteriai? Nes tokio tipo žaidimo jau metai laiko kaip nebuvo. Karabinai visą CQB įdomumą nužudo šioje situacijoje... Arba bent jau ketvirtas aukštas pistols ONLY.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pabandom šį kartą su karabinais, tik pavieniais šūviais, papildoma apsauga. Jei nepatiks, galėsime grįžti prie ankstesnio formato ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas išsprendžiama. Vietoj tinklinių akinių naudokite skaidraus plastiko, atsparaus smūgiams (dedasi su veido apsauga), o organizatoriai pasirinktinai chronuos žaidimo metu. Visi bandantys apgauti organizatorius bus šalinami iš žaidimo, skelbiami viešai ir be teisės kada nors patekti į mūsų organizuojamus žaidimus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ar galimas atvykimo vietos patikslinimas?

 

Nes pasukus situo posukiu

(„Savanorių pr. gale prieš kylant į kalną sukate į dešinę, tik pravažiavus troleibusų žiedą vėl sukate į dešinę ir ieškote raudono pastato.“)

yra Jankiskiu g.,

o google nelabai gerai parodo Šaltupio 1 (kuris vyks 2015 m. rugpjūčio 16 d. Vilniuje Šaltupio g. 1,) ir raudono pastato ten nesimato

 

https://www.google.lt/maps/place/%C5%A0altupio+g.+1,+Vilnius+02300/@54.6470449,25.1921801,448m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x46dd9343ab64b4f1:0x1bcf65fc28c73d14

 

 

taškas žemėlapyje labai padėtu...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...