Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kuo tepat gearboxa


ak74
 Share

Rekomenduojami pranešimai

perskaiciau daug uzsienio forumu, patarimu ir nuomoniu yra daug, pradedant nuo salidolo, litolo ir t.t., vieniem tinka tas, kitiem kitas. Specialiu gearboxo tepalu mazai naudoja, nes uz tokia kaina galima rasti geresniu varijantu autodetaliu parduotuvese. Ka lietuviai naudojat?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Oooops, vaikuti, ar mama žino, kad tu čia suaugusių dėdžių forume rašinėji ?

Jei tu manes nepazysti tai cia nesivaikenk, gal tas vaikutis tavo tevas.  Galetum i akis pasakyt man "vaikuti". Ir isvis, jei neturi ka pasakyt i tema, tai nesikisk, pasiulyt pagooglyt visi gudrus

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Zmogau, jai tau kyla tokie klausimai, patarciau isvis neardyt GB

nu tik nereikia, ardes ne karta, dar ir tau galiu isardyt. Bet esme tame, kad internete kruva nuomoniu, sunku issirinkt tinkama. Vieni sako naudoti tik purskiama, kiti, oi ne tik ne purskiama,kiti tepa vazelina, kiti teflonini ir dantraciams ir cilindrui. Ar jum sunku be pamokslu parasyti ka patys naudojat, ar cia jums per sudetingas klausimas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip užsienyje žmonės naudoja skirtingus variantus, taip ir marijos žemėje tas pats. Kas spec tepalą, kas Shell, kas sviestu tepa, o kas ožkos taukais. Jeigu žmogui netinka gamintojo pasiūlymai ar užsienio specialistų patarimai, tai jis naudoją ką sugalvoja. Jeigu nebijai klaidų pasekmių, tai gali daryt bandymus ir susirasi kas patinka, kas geriau. Todėl manau beviltiška klausti kas ką naudoja, nes bus tas pats ką tu ir pasakei.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Seniau naudojau kazkoki tepala pirkta is airstrike. Pavadinimo nepamenu bet uztenka patepti. O siaip nusiperki kas yra pasiuloje ir nesijaudini. Vistiek jie tas pats skystas s... Sutepi ir lai sukasi tie dantraciai. Nematau prasmes kazkoki super duper ultra tepala isradineti ar jo ieskoti :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 months later...

Na nežinau, tų "airsoftinių" tepalų, bet silikoninis tepalas su teflonu puikiai tiko man (http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=64633). Šiuo tepalu tepu tiek brangius fotoaparatų objektyvus, tiek fokuso gearboxus, puikiai tiko ir mano emkei. Tirštas, klampus, dėl teflono priedo tinka ne tik plastikui, bet ir metaliniams dantračiams. Vienintelis minusas, kad netinka labai didelių apsukų gearboxam (kaip kokio dremel'io), nes jį nutaško, tam reiktų itin specialaus ir klampaus purškiamo silikoninio tepalo, o AEG gearboxai, kad ir kokių jau mandrų AEG, lyginant yra vis tik mažų asukų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...

Sveiki,

artėja žiema, žaidimų mažjėja, pagalvojau pasidalinisu savo patirtim tepant gearboxą.

Gearboxo valymui naudoju purškiamą motocilko grandinės valiklį (Motul) - suskystina senus tepalus, tampa lengviau juos valyti. Ypač tinka senus žalius kiniškus gamyklinius tepalus išvalyti :) Dantračius ir kt. metalines dalis tepu purškiamu grandinės tepalu (Castrol) - kai užpurški būna skystas, sutepa tarpines ir kitas sunkiai pasiekmas vietas, o išgaravus tirpikliui sutirštėja ir nesitaško. Cilindro gumas ir plastikines dalis tepu automobiliniu silikono pieštuku, skirtu durų gumoms. Kol kas problemų neturiu, žiūrėsim, kaip bus ilgalaikėj perspektyvoj.

P.S. visus šiuos tepalus auto prekėse galima įsigyti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

kiek ziurinejau ir skaitinejau tai zinoma cilindra ir gumines dalis tik silikoniniu tepalu, o kas del GB tai tepk tik tokiu tepalu kuris nesaveikauja/neardo guminiu/plastikiniu gaminiu, nes nori nenori bet is GB dantraciu dalis tepalu patenka nuo stumoklio dantu i cilindra o is ten ir toliau hop up kamera o nis ten ir i vamzdelio vidu, taigi salidolas ir kiti aktyvus tepalai su laiku sues tavo stumoklio galvos o-ringa hop up gumyte ir pazalos vamzdelio vidaus apsaugine/slidima gerinancia danga.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 weeks later...

O kas kiek laiko reikia profilaktiškai sutepti? Ar yra koks požymis, kada jau reikia sutepinėti? 

Kas kelis mėnesius. Šiaip tik stumoklį ir cilindrą gali pertept, svarbu, kad orą laiko ir suteptas o-ring, kad neskilinėtų. Nors kartu ir gears neprošal pertept būtų.

 

Išoriškai tai m/s drop arba rpm drop rodo, kad tavo kompresija dingsta arba kad trinties yra.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...