Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Taktiniai akiniai su ventiliatoriumi


Kalnu Aidas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas esate susidūręs su tokiais akiniais, kur iš šono ventiliatorius? Truputį abejoju ar iš vieno šono pučiantis ventiliatorius gali nupūst nuo abiejų stiklų rasą, kaina nėra didelė, bet, jei šlamštas, vis tiek gaila. Dar mačiau ESS kopijas su ventiliatoriumi iš viršaus už nedielę kainą, gal tie verti dėmesio? Kaip tai 200 usd originalams truputį gaila, nors jie, manau, turėtų patikimai susitvarkyti su rasojimu, bet gal kas bandė ir irgi nusivylė.


 


 


400x300_product_media_TB885(1).jpg


Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu ESS su ventiliatorium iš viršaus. Nenuvylė nei karto, dar daugiau - nu nebenoriu aš be ventiliatoriaus su Fairy. Rekomenduoju jamt , kad ir kopiją , tiesiog nėr ką lygint su paprastais , kad ir su spec. danga nuo rasojimo . Ventiliatorius nupučia- išdžiovina stiklą nuo drėgmės , o su feiriais ir kitom dangom stiklas vis tiek plaukia .

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Mes samadielnius pasidarę iš http://www.taiwangun.com/en/goggles-gx-2000-acm?from=listing&campaign-id=19 + 2x http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=140463 

Su vienu fanu tai klausimas kai daug lakstai buna momentas kai tenka sustot parūykyt.

Įsidėjus 2 fanus tai gali ką nori daryt niekaip nerasoja.

Aišku reikia nepamiršt kad fanai garsą turi tai "zyzimas" girdisi :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kolega, Kalnų Aidai, Jūs kažkoks labai neryžtingas , nugi papirkit tą turbofaną ir gausit visus atsakymus . Matot , situacijos būna labai skirtingos , tai po lietaus , tai pelkėj kokioj , tai pachmielo kiekis didokas organizme , kažkoks rasojimas vis tik įmanomas ,bet ventiliatorius su tuo susitvarko labai sėkmingai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...