Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Baltic Fest koncepcija

 

«Mums užgesinti šviesą savo viduje taip pat sunku kaip ir nugalėti tamsą».
Glen Cook „Baltoji Rožė“

 

Baltic Fest – tai didžiausias kasmetinis Baltijos regiono žaidimas vaidmenimis. Šio renginio tikslas – suvienyti vienose didelėse žaidynėse žaidimų vaidmenimis klubus bei visus norinčius pasinerti į "fantasy" pasaulį iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir kitų kaimyninių šalių.

Apie ką žaidynės?
Apie gyvenimą ir mirtį, juodą ir baltą, skausmą ir neviltį, apie laimę bei svajones, karą bei politiką. Karą, prie kurio prisijungus iškart pralaimi ir politiką, kurioje kompromisas – pralaimėjusiojo žingsnis. Apie draugystę ir išdavystę, įgimtą nesantaiką besitęsiančia amžiais ir tuo pat metu apie bendrą šviesų tikslą, kelias iki kuriuo nuklotas fanatikų kūnais. Tik Baltic Fest‘e grįžtame prie amžino gėrio ir blogio kovos klausimo. Klausimo, į kurį kiekvienas dalyvis gali rasti tik tai savo paties atsakymą.

Nuo neatmenamų laikų kiekviena rasė, kiekvienas mąstantis sutvėrimas, skirstė pasaulį į juodą ir baltą, poelgius į gerus ir blogus, o bet kokį mūšį vaizdavo kaip vykstantį tarp šviesos ir tamsos jėgų. Juk tai buvo įsitvirtinę jų sąmonėje ir tikėjime, apie tai pasakojo mitai ir paveldas, šventieji tekstai ir rankraščiai. Daug vėliau atsirado pragmatikai, kurie nustojo tikėti Dievų žodžiais, kurie iš naujo nubraižė gėrio ir blogio ribas. Tie, kurie paniekino nusistovėjusią tvarką ir paskelbė, kad nuo šiol gėris ir blogis paklūsta galiai ir valdžiai. Kad nubrėžti ribas yra galingųjų pareiga, o silpnųjų – jų laikytis. Jie iškėlė save aukščiau dievų ir jiems teko to pasigailėti. Ir kai viską pradėjo glemžti chaosas, kai įgimtos neapykantos sūkuriai pradėjo megzti savo verpetus, tada baigėsi šio Pasaulio jaunystė. Kažkada Valirindas stebino savo vieningumu ir tyrumu. Dabar gi jis užlietas krauju tų, kurie sukilo prieš Dievus ir tų, kurie liko ištikimi Dievų įsakams. Jis užlietas krauju besitraukiančių nugalėtojų ir tų, kurie priklaupę nė karto neatsitraukė, krauju tų, kurie susitaikę stovėjo nuošaly, ir tų, kurie springdami nusivylimu kovojo prieš visus.

Taip... Tai Naujasis Pasaulis. Pragmatikų ir cinikų Pasaulis. Jėgos dar skirstomos į gėrio ir blogio, tačiau tik iš įpročio. Tie, kurie kovoja už „šviesą“, senai nebetiki ją, o „tamsos“ kariai tik gūžteli pečiais. Ar įmanoma išgyventi tokiame pasaulyje? Ar gali šaltas išskaičiavimas ir panieka pakeisti tikėjimą ir užuojautą? Ar kaip tik toks pasaulis kur kas natūralesnis ir realesnis, nei trapūs Tolkino ir kitų fantasy klasikų kūriniai? Ar nepanašus šis pasaulis į tą, kurį matome už savo namų lango?

 

Mums neaiškūs atsakymai į šiuos klausimus.
Todėl Mes kviečiame Jus į Baltic Fest’a 2015 liepos 23-26 d., kad kartu sužinoti atsakymus!

Organizatoriai:

NuotraukaNuotrauka

Junkitės prie Mūsų tinklų:

Nuotrauka   Nuotrauka   Nuotrauka   Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl koncepcijos ir taisyklių, viskas atsiras "step by step". Įtin svarbi informacija bus publikuojama šioje temoje, o visus eilinius atnaujinimus jus galėsite stebėti mūsų soc. puslapiuose.

 

Asmeniškai norėčiau padėkoti visai airsofto bendruomėnei kad ieško galimybių kviesti larperius į savo žaidimus, taip ir mes kviečiame Jus į mūsų didelius renginius, kad galėtumet atrasti kažko sau naujo ir taip pat gauti nuostabių įspūdžių ;)  Jus visados laukiami kaip svečiai ir dalyviai!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

BF svetainėje atsidarė dar vienas skyrius - "Medija" :excl:  Dabar Jūs galėsite stebėti visus BALTIC FEST nuotraukų albumus ir vaizdo medžiaga!Neseniai matėme keletą tokio tipo pastabų soc. tinkluose: "Kada ponai organizatoriai paskelbs informaciją apie žaidimo pasaulį?". Taigi, šiuo metu vyksta informacijos vertimas į visas deklaruotas kalbas. Pirmą iš dviejų taisyklių knygos dalių bus paskelbta vasario pradžioje. Šioje dalyje galėsite susipažinti su Valirindo istoriją, o taip pat jame gyvenančių rasių aprašymais - žmonių, orkų, elfų, dvarfų ir drou.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Būkite sveiki! Mes laukiame Jūsų atvykstančių į „Baltic Fest 2015“ liepos 23 – 26 dienomis! Surinkit draugus, gimines ir mylimuosius, šveiskit šarvus bei ruoškit ginklus, o taip pat puikią nuotaiką. Organizuokit komandą ir atvažiuokit patys, nes Jūs esat mūsų patys laukiamiausi svečiai!

 

https://www.youtube.com/watch?v=_BSo_oQJUiM

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Dėmesio draugai!

Jūs laukėte ir štai mes su džiaugsmu pranešame, kad prasideda registracija į Baltic Fest 2015! Pateikiame vakansijų sarašą, kuris yra kaip niekad įvairus ir įdomus, tad žaidimo vaidmenį sau tikrai išsirinks kekvienas. Paskubėkite, nes vaidmenų kiekis ribotas, o norinčių dalyvauti - daugybė!

rules_publ.png

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Baltic Fest 2015 Draugai ir Dalyviai!
Su džiugesiu pranešame, kad per pirmąsias registracijos savaites gavome daugybę anketų! Laisvos rolės yra aktyviai užimamos, todėl primename, kad norėdami rezervuoti norimą personažą, Jūs turite užpildyti anketą mūsų internetinėje svetainėje.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Būkite sveiki!


Artėjant finalinei renginio pasiruošimo stadijai, Mes pervedam visą bendravimą dėl renginio ir dalyvavyma jame i soc. tinklus kur pastoviai pateikiama aktualiausia informaciją susijusi su Baltic Fest 2015.


 


Visos nuorodos pateikiamos apačioje:


LT https://www.facebook.com/BalticFest


RU http://vk.com/baltic_fest


ENG https://twitter.com/Baltic_Fest


Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...