Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

VSS Vintorez


Shaulyz
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.

 

Kiek matau, tai tokios temos nera ir apie vintoreza niekas nerase.

Maniskis KOER firmos. Surinkimo kokybe tikrai nebloga: be liuftu. tikrai viskas laikosi ir jungiasi tvirtai. Du dalykai kas barska, tai sratai apkaboje ir akumuliarorius buozeje. Beda kaip ir pas visus gamintojus - dirzo tvirtinimas prie apsodo - reikia kazka burti.

Taigi, siandien buvo idomi diena: buvo bandoma saudykloje ant 25m. sureguliuot sita daikta naudojant pistoleto greitosaudos taikini 

Sureguliavus kryptuko (apie ji bus veliau) auksti pirmi suviai skrido su trajektorija nuo centro i desine, o kartais bet kaip. Teko isardyt hop-up'a ir valyt alyva, kurios buvo tikrai daaaaug. Kita beda, guma buvo ne per vamzdelio viduri, o ties antra valanda. Isvalius alyva ir surinkus viska i savo vietas kaip priklauso trajektorija pasidare normali. Pirmi suviai ejo i kaire i kruva ir buvau beveik apsidziauges, nes beliko tik kryptuka pastumt i kaireper kokius 3 mm. Pastumiau... ir vel suviai skraide kas kur... Kadangi hop-up'as skaidrus plastmasinis, tai vel matesi alyvos... greiciausiai is cilindro. Vel ardymas ir valymas, po to vel ardymas ir valymas, o po siu dvieju procesu dar vienas toks pat procesas :) Galu gale susireguliuot pavyko. Isbarstymas devynkes ribose, kas, manau, yra tikrai neblogai. Kas nustebino, kad sitas aparatas saudo daug taikliau trumpomis serijomis, o ne pavieniais.

 

Apie hop-up'a... Idomus situacija: sratukas kliuna i taikini tik ant nulinio hup-up'o. Vos pastumus milimetra eina virs taikinio. Pabandziau ant 50m. taip pat praskenda gerokai virs taikinio. Pastacius i max padeti is viso eina i dievo langus... na, cia maza beda.

 

Apie kryptuka. Reikejo ji per kelis apsisukimus isukti gilyn. Sukesi sunkiai. "Va, kinieciai padare normalu kryptuka ir visai ne palaida, kaip spanielio ausys" pagalvojau mintyse. Perdaug isukus teko atsukti atgal ir jau sukesi lengviau. Taip pasukiojus kelis kartus pasidare tikrai vos ne palaidas kaip spanielio ausys... Is priekio yra sriegis isukti varzteliui uztvirtint, bet to varztelio tai nera. Viskas laikesi tik ant dazu. Matomai reiks pritaikyt koki varzteli arba uzdet lasa superiuku. 

 

Apkaba... Kartais istatyt pavyksta tik is 3-4 karto... kazkoks idomus tvirtinimas nors beveik tas pats kaip AK. 

 

Tiek tam kartui

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 months later...

turiu Koer VAL , iskart tiuningavau , viska gavau isskyrus cilindro galva...niekur nieko nepavyko pritaikyti, bandem net perdirbti panasia, bet....labai mazai vietos laidams, tvarkant elektra sunkiai telpa storesni laidai, ypac "slopintuva" reikia grezioti, zodziu nepatogus daiktas tiuningui, bet galutinis rezultatas maloniai nuteikia,smagiai guli rankose ir zaidime nemazai fragu pririnko :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,
As turiu AS VAL 2014 m. gamintojas NPOAEG Rusija. Esu be galo patenkintas pirkiniu geresnio daikto dar neturejau......!!!!

Ilgai svarsciau ar imti LCT ar NPOAEG ( daug skaiciau inete apie viena ir kita ....), nors mano Valas kainavo vos ne dvigubai negu LCT, bet gyvai paliginus, tai LCT tesiog atroda kaip zaislas o NPOAEG tikrai beveik neatskirsi nuo tikro ( aisku tikra neturiu :) bet inete pilna jo nuotrauku)

Radau NPOAEG atstova Latvijoje: Aleksej Lukins, labai malonus vaikinas apie 5 menesius bendravom ir pagaliau lapkricio menesi uzsakiau pas ji (siuntinukas atvyko iki kaledu). Jis yra oficialus atstovas Europoje, gaminius kurios jis pristatato galima rasti siuo adresu www.npoaeg.ru, Aleksejaus kontaktai: +371 28 444 435, www.aegbaltia.lv

Kol kas dalyvavau tik viename zaidime su savo nauju ginklu, jis mane tikrai nepavede....ir priesai ivertino ;) Labai ergonomiskas, niekas neklyba, dar gavau dovanu optika originalia Belomo firmos kuri labai gerai stovi ant ginklo.

Zodziu tie kurie istiesu vertina kokybe ir yra siuo daikto fanai mane supras ir palaikys!!!

Visiems Sekmes ir Taikos!!!

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 months later...

Maniskis turi 150 ms spyruokle, cilindra be skyles, metaline kreipianciaja su guoliu,  silent stumoklio galva su guoliu, varikli, plienini antireversa, guarder 6.02 x 463 mm vamzdeli, SHS dantracius iki 180 ms.  Tiunas kapriznas, cilindro galvos taip pat neradau, mistiniais budais prasisuko saugiklio svirties varzto sriegis gearboxe, teko is 3 mm perdaryt i 4 mm. Itariu, kad persiverze daudojant saugikli. Taip pat isklibo saugiklio aliumine ivore, paprasciausiai nudilo. Iskart po keliu "duslintuvo" nuemimu susiede abu sriegiai. Idomus dalykas: su 463x6.02mm vamzdeliu taiklumas mazesnis nei su standartiniu 425x6.08mm. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Vss prikeltas antram gyvenimui: spyruokle 120 m/s, silent stumoklio galva, cilindras type 0, vamzdelis tas pats 469x6.02 mm, medine buoze vietoj luzusios plastmases. Su buoze reikalu buvo visai savaitei. Keista, bet stockinis akumas vis dar gyvas :)

Kazkoks siauraakis buvo sugalvojes plienini ugnies keitikli uzmauti ant aliumines ivores. Ivore nusigrauze - keitiktis pradejo klibet ir grybaut. Istaisyta suklijuojant abu "salta svarke" :D

a03ec8257104f3b579bb43f2689466de923.jpg

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...