Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

savaitgaliniai zaidimai


XraideR
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 70
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Sveiki,

 

Kaip ir minejo XraideR, del misko ploto salia Kauno. Taigi trumpa informacija: teritorija randasi tarp kulautuvos ir vilkijos, pati teritorija sutvarkyta viesojo parko reikmems (apie 4-5 uzdengtos pavesines su lauzavietemis, supynes vaikams, takeliai, is vienos puses riba upelis, is kitos, miskas. Apie 200-300 metru nuo pagrindinio kelio Kaunas - Vilkija. Salia sustojimas, taigi atvykti is Kauno viesuoju sportu jokiu problemu (kas labai aktualu jaunesnio amziaus zaidejams).  Tikslaus teritorijos ploto siandien nepasakysiu, bet tikrai nera labai mazas. Galimas uzdarymas savaitgaliniams zaidimams, po to mesytes kepimui ir apsvarstymui dengtose pavesinese. Teritorija privati, taigi jokiu problemu tos teritorijos uzdarymui zaidimo metu. Jai tai butu idomu zaidejams, reiketu pasvarstyti ka butu galima patobulinti butent airsoft zaidimams. Visada galima kazka papildomai pastatyti, barikados ir t.t. Kas noretu pakeliui paziureti ir parasyti atsiliepimus kokia, gera ar ne vieta butu ir suzinoti jos koordinates rasykite savo komentarus i si foruma nurodydami savo kontaktus, kad galeciau skambtelt ir paaiskint kur ta vieta randasi. Tai va tiek siam kartui, tikiuosi padesime Kaunui tapti airsofto entuziastu sostine.

 

P.S. Jai nuspresite, kad vieta tinkama galima aptarti kaina vienam zaidejui uz zaidima, ja siulykite jus (atsizvelgiant i tai kas ten irengta).

 

Pagarbiai

Viktoras

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei viskas ok bus, planuojame kurti savo aikstele. Ne masiniam zaidimui, o kokiam iki 40max. Vieta miskas, planuojama ispjauti krumus, jei galimybes leis pakasti su bobcatu grioviu bei apkasu, pastatyti medines sieneles, dideles rytes nuo elektros laidu, siaudu kitktkos ir lb netersiant gamtos ir jos nesugadinant. Jei jus turite kokiu nors minciu del aiksteles kurimo padarant ja idomia ir smagia bei fun. Bet proto ribose. Parasykite i privata. Tada planuotumeme zaidymus kas savaitgali, aisku dalyvio mokestis butu apie 10lt kad atsipirktu jos irengimas, bei butu jos tobulinimui i rtaip pat misko tvarkymui. Atstant kas buvo sunaikinta.

Jei mylesime motina gamta ir ja tausosime, ji taip pat myles mus :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sekmadieni 11 val Panevezy vyks airsofto zaidimas. Planuojamas zaideju skaicius apie 30. Nario mokestis 5lt.

Organizatoriu numeris Mazvydas 864140449.

Panevezy renkas Smelynes g prie maximos ir viesbutis Pervaza (salua yra pervaza)

Musu Kavensku yra du ekipazai jau pilni, mes pajudame 9.30val is Kauno, jei yra norinciu prisijungti prie musu mielai kvieciam. Cia mano kontaktai 867398888

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Hmmm..., idomiai jus cia snekates, mes irgi noretume kada prisijungti prie jusu kokioje naujoje vietleleje pasishaudyti jei priimsite :)..., nes pabodo seni poligonai norisi kazko naujo :). Galetumete kurnors pastoviai pranesti apie vykstancius zaidimus t.y. ( kad ir man pvz. i PM), data, laika ir vieta . Dekui.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sekmadieni tai yra spalio 19 judam i Panevezi zaisti pas mano draugus

Nario mokestis 5lt nuo galvos

Organizatoriai Panevezio zalioji Mazvydas 864140449

Panevezyje reiktu buti 11val berods

Yra laisvu vietu, norincius kvieciu prisijungti

Cia mano nr 867398888

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...