Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

2014-09-21 Didysis Patriotas-58


Jaunius
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Šratasvydžio žaidimas
Didysis Patriotas-58
Žaidimo data: 2014-09-21 (sekmadienis) 11 val.
Žaidimo vieta: Kaunas, Kauno tvirtovės 5 fortas, Alksnių g.


Žaidimo lygis - 1
Žaidimo taisyklės - LSB
Greičio limitai - LSB

DIENOTVARKĖ

nuo 9.30 val. Dalyvių registracija, atminimo suvenyrų įteikimas.
11.00 val. Dalyvių rikiuotė, komandų skirstymas į armijas, scenarijaus aptarimas.
11.30 val. Pasiruošimas žaidimui štabuose.
12.00 val. „Patrioto“ žaidimas.
16.00 val. Žaidimo pabaiga
16.30 val. Vakaronė-aptarimas poilsiavietėje prie laužo su kareiviška koše ( ?)

ŽAIDIMO METU BUS NAUDOJAMA

1. Senojo ir naujojo forto teritorija apie 20 Ha plotas.
2. Žirnių minos ( tik si ZUKI petardomis) bus įrengti minų laukai.
3. Žirnių granatos( tik su ZUKI petardomis)
4. Žaidimo medikai po 2 medikus kiekvienoje armijoje.( Sužeidimai į ranką ar koją 5 min. laikotarpyje po pataikymo pagydomi mediko)
5. Penkiavietis "Sraigtasparnis" po vieną kiekvienai armijai ( sraigtasparnis pamušamas su žirnių granata ar su šratasvydžio granatsvaidžiu.Žaidėjai Iš sraigtasparnio ar į sraigtasparnį nešaudo tol kol iš jo neišsilaipina desantas. )

DALYVAVIMO SĄLYGOS

Dalyvio mokestis : 35 Lt.
Įrangos nuomos komplekto kaina su 500 kamuoliukų - 30 Lt. ( pritaikyta 33 % nuolaida)
Klubo Legionas nariams ir jų šeimos nariams dalyvio mokesčiui taikoma 50 procentų nuolaida.

Į dalyvio mokestį įskaičiuota:
Renginio organizavimas ( spec. priemonės, transporto priemonės, ir kita)
Instruktorių priežiūra.
Renginio atminimo suvenyras;
Pirmosios pagalbos suteikimas.

Raudonos ar geltonos signalinės liemenės būtinos Nuotrauka 
Šūvio greitis negali viršyti numatytų greičio limitų Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Na mes atvykome is Klaipedos ir del kaikuriu dalyku tikrai nustebome. Nenoriu, kad ka surasysiu atrodytu kaip kritika, nepasitenkinimas (tikrai gerai laika praleidome), kaip sakant kitas regijonas ir t.t., savos taisykles, bet tikrai kai ka galetumet pasitvarkyti :)

 

1. Per brifinga nebuvo isvardinti ginklu limintai, saugus atstumai ir t.t. (sakysit, kad yra LSB taisykles forume, bet dauguma atrode, kad ju net nezino), tad patarimas orgams, kad manau tikrai reiktu pries zaidimas visada priminti ginkliu greiciu limitus, saugus atstumai ir t.t. Nes dauguma mates ir pats gavau per tokius atstumus kurie tikrai pazeidzia taisykles ir geros pasikmes ant kuno... (nesinoretu, kad pasikartotu kaip Siauliuos, kai kolkosvaidis suvare sratu i veida kitam per 3 metrus atstumu, zmogui teko sratus traukti is veido...)

2. Dauguma granatu tikrai nebuvo naudojamos zhuki, mazai kas regavo i granatos saugu atstuma, t.y. beveik po kojom pameta, bet kazkaip ale isgyvena ir toliau juda "karys"

3. Organazatoriai vaiksto aplink, mate beveik visas kovas ir susidurimus, keista buvo, kad kas sauke del maklaudinimo ir organizatoriai mato kaip zaidejai skundziasi del maklaudizmo, bet sudrausminti zaidejus patyngejo...

4. Kaunas nustebinot maklaudais :)

5. "Mire nesneka", priesingu atveju mires "karys" per racija isdavineja pozicijas, kitas mires pranesineja eidamas i mirtviaka kur priesas ir t.t.

6. Keista, kad rikosetai neskaitomi kaip pataikymai :)

7. Nustebinot Kaunas "saziningumu", "morale" ir t.t., iki mirtviako nediejimai (puse kelio nueina, paskui vel grizta i kova), kai zmogus saukia per visa miska, kad pataike, priesas vamoja toliau...

8. Nustebome kad zaidzia ir vaikai, ypac kai jie kartu eina visur ir betkada, ten pvz i bunkerius kur lubos vos laikos, plytos kraicioja ir t.t....

 

 

Kita vertus ziauriai patiko polygonas, patiko scenarijus, orgai, pati Kauno airsofto bendruomene :)

 

Nepaisant siu dalyku isvardintu atvyktumeme pas jus vel sudalyvauti :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nutonas gal esi tas kuris zaide su nuomojama iranga? Sviesus plaukai, rasojo akiniai, ir kartu skrydom malunsparniu?

 

O del maklaudizmo manau buvo ir bus nes cia zaide gan didelis zmoniu kiekis, jei zaistu koks 40 max butu visai kitaip. Dekui Legionui uz gera smagu zaidima, tik gaila kad daznai tekdavo mirti, o priesai nenugalimi :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

 

Aš noriu pastabų pateikti dėl informacijos pateikimo apie renginį forume. Forume nebuvo aprašytos registracijos, dalyvavimo taisyklės, todėl atvykus į vietą teko sužinoti, kad buvo būtina registruotis per tinklapį, kad registracija buvo uždaryta likus dviems dienos iki žaidimo dienos, kad ginklų nuomai užteks tik užsiregistravusiems iš anksto ir dar kokiems 5 atvykusiems be registracijos. Tų atvykusių be registracijos buvo kokia 20-30, įskaitant ir mane. Teko nusivylus keliauti namo. Visą šią info buvo galima paskelbti forume, būtų žymiau mažiau nesusipratimų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labai smagiai pasižaidėm. Aišku kaip visada buvo berniukų, kurie sunkiai mirdavo, o mirę patupėdavo už artimiausio krūmo ir vėl lėkdavo į mūšį, čia turbūt didžiausia bėda, kurią pastebiu jau kelis žaidimus iš eilės. Manau berniukam reikėtų prieš žaidimą priminti taisykles, griežtai. Nu, bet vaikai irgi nori pažaisti, nereikia pykti - reiukia auklėti :) . Informacijos užteko tiek forume, tiek facebook`e, tiek legiono tinklapyje, o dar ir pasiskambinti visada gi galima (ką mes ir padarėm).  Dėkui Legionui už gerus įspūdžius, gerą žaidimą, įdomų scenarijų, dėkui kariškiams už mini parodą ir transportą, dėkui mėlyniesiems, kad buvo geri kovos draugai, dėkui žaliesiems, kad buvo geri priešai. Va taip va. P.S. laukiam nuotraukų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...