Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kaip įdėti skelbimą ?


Rekomenduojami pranešimai

Skaitom taisykles :

Profesionalūs ar neprofesionalūs airsoft įrangos ir ekipuotės pardavėjai, nuomotojai, su airsoftu susijusių pramogų organizatoriai, kurių aktyvumas apsiriboja tik pardavimo skiltimi, bei juridiniai asmenys forumo skyriuje "Parduodu" pardavinėti savo prekių ir/ar jas reklamuoti be forumą administruojancių asmenų sutikimo negali.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Kaip tokiam paprastam forumui ne per griežtos taisyklės ? Ką šituo draudimu norėta parodyt ? Atėjau, nes noriu parduot nebereikalinga įrangą, tai turiu gaišt laiką, prašyt, rašinėt kad tik leistu man įdėt skelbimą ? 

 

Arba kaip pavyzdys, atėjau i forumą, į skelbimų skiltį, skelbėjas nepaliko kontakto, prisiregistravau, galvojau kaip visuose forumuose parašysiu "PM", bet kurgi, šitas forumas net to neleidžia  :)

 

Klausimas adminam, ne per didelė paranoja nuo šlamsto ?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Noriu parduoti savo SAR taktik II - Classic Army ir likusę ekipiruotę, tiesa pasakius rašau šitą postą su viltim, kad tai magiškai atrakins skelbimų skiltį, jei tai nepadės, bandysiu dar kur nors 9 postus parašyt, tada lauksiu mėnesį. Aišku, galima būtų kur nors patalipnt info kodėl negaliu dėt skelbimų ir koks questas manęs laukia...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...