Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Chebolian Conflict: The Crash 2014-04-12


Deltron
 Share

Rekomenduojami pranešimai


Nuotrauka
 
Žlugus Komunistinei sąjungai, Čebolijos sienos atsivėrė išsvajotam kapitalizmo rojui. Tačiau kol eiliniai čebolėnai laukė ateinant šviesaus rytojaus, apsukresni skubėjo prisikimšti kišenes plėšdami ir parduodami viską kam tik pavykdavo rasti pirkėją. Į kapitalistines šalis iš Čebolijos dieną ir naktį geležinkeliu bildėjo sąstatai pilni įrengimų, laidų, vamzdžių ir net paminklų. Naujai iškepti "biznieriai" nepatingėjo išgrobstyti ne tik gamyklas, elektrines, bet ir nuotekų tinklus. Labiausiai kentėjo mažesni regionai.
 
Komunistų valdymo laikais Vismaliukijos Engelso vardo konservų fabriko gaminiai buvo žinomi visoje sąjungoje, o šalia veikusi agrofirma  kasmet viršydavo partkomo nustatytus planus ir sąjungoje buvo pristatoma kaip pavyzdys kitiems. Netoliese įrengtą sanatoriją itin mėgo komunistinės partijos sekretorių ir kitų aukštų partijos galvų.  Tačiau prabėgus keliolikai metų nuo Čebolijos nepriklausomybės, Vismaliukijos regionas merdi, o palikti beverčiai griuvėsiai vargiai primena didingus krašto laikus.  
 
VEIKIANČIOS PUSĖS
 
Čebolijos liūtai
Plačioje visuomenėje išgarsėjo po kelių itin įžūlių apiplėšimų. Nors jų veikla niekuo nesiskiria nuo organizuotų plėšikų gaujos, viešai jie skelbiasi kovojantys prieš korumpuotą valdžią ir siekiantys geresnio gyvenimo kiekvienam čebolėnui. Augant Čebolijos liūtų autoritetui, augo ir jų gretos. Didelę įtaką grupuotės tobulėjimui turėjo buvusių Komunistinės armijos veteranų prisijungimas. Jų dėka grupuotė tapo organizuotesnė, taktiškesnė ir drąsesnė. Savo buveine Čebolijos liūtai pasirinko atokų ir apleistą Vismaliukijos regioną. Pasitelkdami jėgą plėšikai privertė vietinio Šešių trobų kaimo gyventojus nuolatos aprūpinti gaują maistu, o jaunus vyrus verbuoja į savo gretas. 
 
Žaidėjai: komandos ir LSK
Apranga. Mixed camo, privalomas bent minimalus veido dažymas
Ginkluotė: Žaidimo pradžioje turi minimalią ginkluotę (viena dėtuvė)
 
 
Laisves kariai
Ne visi Vismaliukijos regiono gyventojai pasidavė Čebolijos liūtų reketui. Vietinei policijai nesugebant užtikrinti gyventojų ir jų turto saugumo, nepasitenkinę žmonės pradėjo gintis patys.  Jie save vadina Laisvės kariais, tačiau ilgainiui, norint išmaitinti savo žmones, jie irgi pradėjo plėšikauti ir tuo aspektu nedaug atsilieka nuo Čebolijos liūtų.
 
Žaidėjai: komandos ir LSK
Apranga. No camo
Ginkluotė: Žaidimo pradžioje turi minimalią ginkluotę (viena dėtuvė)
 
 
Čebolijos Reguliarioji Armija
Stiprėjant Čebolijos liūtams ir daugėjant pranešimų apie naujų ginkluotų organizacijų veiklą regione, vyriausybė susirūpino blogėjančia kriminaline šalies padėtimi. Krizinės situacijos komiteto tyrimo išvados nurodė, kad įžūliausios banditų gaujos bazuojasi Vismaliukijos regione. Atsižvelgiant į tai, kad vietinės policijos pajėgos yra per menkos, silpnai ginkluotos ir neturi tinkamo paruošimo, reikalingo susidoroti su tokio lygio agresija, ministrų kabinetas priėmė sprendimą dislokuoti Vismaliukijos regione Čebolijos Reguliariosios Armijos specialios paskirties būrį, kurio tikslas sunaikinti regione subujojusias ir visą Čebolija terorizuojančias ginkluotas grupuotes.
 
Žaidėjai: tik komandos, 4 ir daugiau narių.
Apranga: Full camo, pageidautina žalios spalvos, privalomi šalmai.
Ginkluotė: Gali naudoti visą turimą ginkluotę
 
Data: 2014-04-12 (šeštadienis) 0930
 
Išankstiniai brifingai: ~2014-04-06
 
Žaidimo lygis – 2 pagal kariauk.lt sistemą.
Žaidimas eksperimentinis, bus taikoma nemažai papildomų taisyklių, tad teks skirti laiko pasiruošimui. 
Sėkmingam užduočių vykdymui bus svarbus komandinis darbas.
Žaidimas su LARP elementais.
 
Vieta: Vismaliukų poligonas, Kariauk.lt
 
Žaidėjai: airsoftgun.lt registruotos komandos ir LSK. Žaidėjų skaičius ribotas.
 
Registracija iki: 2014-03-30 dienos,
 
Apmokėjimas iki: 2014-04-05
 
Žaidimo kaina: 25 Lt (mokėjimo rekvizitai bus atsiųsti po registracijos patvirtinimo)
 
Registracija: El.paštu registracija@shadowstalkers.lt nurodant:
1. Nick‘ą, arba komandos pavadinimą ir dalyvių nick‘us
2. Nuorodą į LSK anketą, arba komandos narių sąrašą( būtina nuotrauka su gerai matomu veidu)
3. Kontaktinius duomenis (el.pašto adresas, telefonas, skype ...)
4. Pageidaujama pusė
 
5.     Nurodyti jei norėtumėte vadovauti pusei. 
        Vadams organizatoriai siūlo:
     * Nemokamą dalyvavimą žaidime
     * Žaidybinė informacija ne vėliau kaip dvi savaitės prieš žaidimą
     * Pagalba ir konsultacijos prieš ir žaidimo metu
     * Dedikuotas pagalbininkas, GM viso žaidimo metu
     * Bus nelengva, bet tikrai įdomu
     * Mergų ir alaus (tik sėkmingai įvykdžius visas užduotis).
   
 
Organizatoriai pasilieka teisę nepriimti į renginį komandų ir žaidėjų be atskiro paaiškinimo. Dalyvių skaičius ribotas.
Papildomas taisykles pateiksime žaidėjams po registracijos patvirtinimo ir per išankstinius brifingus.
 
Žaidimo organizatoriai:
Nuotrauka
 
Mecenatas:
Nuotrauka
 
 
Atvykimas į poligoną: 
 
8:00 - 8:30 Čebolijos Liūtai
8:30 - 9:00 Laisvės kariai
9:00 - 9:30 ČRA
 
Praėję registraciją žaidėjai turi judėti į sau lojalų kaimą (bus mangalai, ugnis, galima pasišildyti pusričius) ir įsirenginėti bazę. Žaidimas prasideda, kai į kaimą atvyks pusės GM ir paskelbs žaidimo pradžią.
Atvykus į poliginą iškart paruoškite ginklus chronavimui.
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 106
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Žaidimo taisyklės:
 
Civiliai

 

Civiliais gali tapti tik žaidėjai žaidžiantys už vietines grupuotes.
 
Nukautas žaidėjas gali tapti civiliu savo mertviake, raudoną liemenę užsirišdamas ant kaklo arba galvos.
 
Civiliai negali naudoti ginklų, tik peilius. Civiliais tapę nukauti žaidėjai privalo ryšėti raudoną liemenę ant ginklo arba ant galvos/kaklo. Civiliai gali vaikščioti po visą žaidimo teritoriją. Nukauti žaidėjai, žaidžiantys už civilius gali virsti kovotojais tik atgiję mertviake pagal atgyjimo taisykles - per sekantį verbavimą. Jei verbavimo metu žaidėjo mertviake nėra, jis laukia sekančio verbavimo.  
 
Žaidėjai žaidžiantys už ginkluotas grupuotes tampa civiliais iš to kaimo, kurioje pusėje žaidžia. Civiliai iš visų kaimų gali laisvai vaikščioti po sostinę (parkingą).
 
Civilis gali peiliu užpulti ir nukauti kitą žaidėją.
 
Bet kuris žaidėjas gali nušauti civilį. Jei civilį nušauna ČRA, karys privalo užbaigęs kovinius veiksmus nugabenti nušautą civilį į bazę. Bazėje civilis tardomas 1 valandą, po ko paleidžiamas grįžti į savo mertviaką, kur jam galioja nukauto žaidėjo taisyklės.
ČRA karys, kuris nukovė civilį, gali būti baudžiamas paskyrimu saugojimo užduočiai. Vieną valandą nuo paskyrimo jam negalima skirti kitokios "smagesnės" užduoties.
 
Jei civilį nukauna ne ČRA žaidėjas, nukautas civilis grįžta į savo mertviaką. Jei tuo metu jis yra savo mertviake, užsideda raudoną liemenę ir laukia atgijimo.
 
Žaidėjas užsidėjęs, neužsirišęs raudonos liemenės, yra nežaidybinis - žaidime nedalyvauja.
 
 
 
Verbavimas, atgyjimas, mertviako išleidimas

 
Užduotį atlikti verbavimą duoda pusės GM'as, atsižvelgdamas į laiką arba situaciją. Verbavimui paskiriamas vienas ar daugiau tos pačios pusės kovotojas. Jei gyvų kovotojų neliko, verbavimą atlieka pats GM.
 
Verbuojas turi saugiai atvykti į mertviaką, surinkti visus ten esančius civilius ir mirusius ir saugiai palydėti į "stovyklą", pildymosi vietą. Užverbuoti civiliai ir mirusieji negali naudotis ginklais, tol  kol nepasiekia "stovyklos". Jei verbuotojas nukaunamas iki tol kol atveda užverbutuosius iki "stovyklos" verbavimas nepavyksta, užverbuotieji grįžta į kaimą laukti kito verbuotojo. Net jei jie ir žino "stovyklos" lokaciją.
 
Užverbuoti galima tik savo pusės civilius ir mirusius.
 
GM gali atnešti amunicijos dėžę į mertviaką ir taip atgaivinti civilius tiesiog kaime.
 

 

 

Amunicijos ir ginkluotės gavimas ir praradimas

 

Kiekviena pusė turi savo amunicijos dėžę, prie kurios gali pildytis dėtuves. Vietinės grupuotės žaidimo pradžioje turi po vieną amunicijos dėžę, kuri simbolizuoja amuniciją jų turimoms dėtuvėms ir negali būti atimta. Kai grupuotė gauna pirmąją papildomą ginkluotę, jie gauna ir antrą amunicijos dėžę. Į antrąją dėžę dedama amunicija visai žaidimo metu įgytai ginkluotei. Abi amunicijos dėžės turi būti saugomos kartu. Jei grupuotė praranda antrąją dėžę, jos kariai per sekantį pildymą arba patekę į mertviaką (priklausomai kas nutinka anksčiau) turi atiduoti visą papildomą ginkluotę (papildomas dėtuves, kulkosvaidžius, snaiperinius ginklus) ir likti tik su standartine ginkluote, kuri buvo žaidimo pradžioje (viena dėtuvė, jokių kulkosvaidžių, snaiperinių ginklų). Bazinę dėžę priešas gali laikyti ne ilgiau 10 minučių, paskui turi pasitraukti palikęs bazinę dėžę ten kur ji buvo, arba jei priešas nusprendžia pasilikti dėžės buvimo vietoje, GM išneša bazinę dėžę į kaimą ar kitą grupuotės nurodytą vietą.
 
Visa žaidimui leistina ginkluotė ir dėtuvės yra žymima specialiu žymėjimu. Dėtuvės - lipduku, spec.ginklai - plastikinėmis juostelėmis. Žaidimo metu žaidėjas su savimi gali turėti tik pažymėtą "atrakintą" ginkluotę ir dėtuves. Visa kita ginkluotė turi būti paslėpta kuprinėje, prie amunicijos dėžės, mašinoje ar kitoje vietoje, ir negali būti naudojama žaidime iki kol bus "atrakinta". Gavus ginkluotės "atrakinimo" lipdukų ar juostelių, dėtuvė arba ginklas ištraukiamas iš saugojimo vietos, pažymimas tam skirtais žymenimis ir gali būti naudojamas žaidime. 
Papildomos "atrakintos" ginkluotės praradimo atveju, grįžus pasipildyti šovinių ar patekus į mertviaką, nuo "atrakintos" ginkluotės nuimamas žymėjimas (lipdukai nuo dėtuvių, juostelės nuo ginklų) ir gražinamas GM. Ginkluotė be žymėjimo paslepiama ir žaidime nebenaudojama iki kito "atrakinimo".
 
Praradus antrąją dėžę, gauti bintai ir granatos neprarandamos. Nebent jos buvo dėžėje.

 

ČRA taisyklės

 

Informacijos/daiktų pardavimas
 
Norėdamas parduoti informaciją/daiktą, civilis arba kovotojas turi užmegzti kontaktą su pirkėjais. Pirkėju gali būti bet kuris kitas žaidėjas ar pusė. 
Informacija/daiktai gali būti parduota už: papildomas dėtuves, papildomus ginklus; Maistą, gėrimus, skanėstus kitą nežaidybinę vertybę.
 
Parduodant informaciją pirkėjas su pardavėju susitaria dėl atlygio ir  klausimo į kurį pardavėjas tiksliai atsakys (pvz, Kur yra Jūsų bazė? Kiek Jūs turite kulkosvaidžių? Kas yra Jūsų vadas?). Pardavėjas privalo tiksliai atsakyti į pirkėjo klausimą. Atsakymas "Mūsų bazė kažkur poligone" arba "Mūsų bazė prie medžio" netinka. Pardavėjui davus savo atsakymą, pirkėjo pusės GM susisiekia su pardavėjo pusės GM ir patikrina informacijos teisingumą. Jei informacija patvirtinama kaip teisinga, pirkėjo GM perduoda atlygį pardavėjui ir informacijos pardavimo procesas yra baigtas.
 
Informacijos ir daiktų pardavimas gali vykti ir be GM įsikišimo. 
 
Dėtuvių pildymasis
 
Dėtuves pildytis galima tik prie amunicijos dėžės. Būtina prie jos palikti ir savo daiktus su papildomais BBS bei pildymosi įranga.
 
Gydymas
 
Pašautas žaidėjas turi išsitraukti raudoną liemenę ir 5 minutes kviestis pagalbos. Gydyti gali bet kas, kas turi specialų GM išduotą tvarstį. Tvarstis yra vienkartinis, asmuo patekęs į mertviaką tvarstį nusiplėšia ir išmeta.
Griežtai draudžiama išpakuoti tvarstį prieš jį panaudojant - išnyks sterilumas, užkrėsite sužeistąjį ir jis mirs. Tvarstis turi būti išpakuotas prieš pat gydymą. Tvarstis turi būti kruopščiai priklijuotas gerai matomoje vietoje. Sužeistasis pats sau tvarsčio užsiklijuoti negali, taip pat negali pataisyti blogai priklijuoto tvarsčio.
Sutvarstytas sužeistasis gali tęsti žaidimą be apribojimų, iki kito pataikymo. Jei sutvarstytas pašaunamas, jo tvarstyti nebegalima, jis privalo užsidėti raudoną liemenę ir elgtis pagal savo pusės nukovimo taisykles.
GM žaidimo metu pastebėjus žaidėją su blogai priklijuotu tvarsčiu, arba kad žaidėjas pats sau klijuoja arba taiso blogai priklijuotą tvarstį,  konstatuoja, kad sužeistojo gydymas nepavyko ir jis siunčiamas į mertviaką.
Nepanaudotas tvarstis gali būti perduotas kitiems žaidėjams be apribojimų.
Tvarstis, kuris išpakuojamas anksčiau nei jį reikia panaudoti, konfiskuojamas.
 
Mirtis
 
Čebolijos Liūtai ir Laisvės kariai
Jei pašautas žaidėjas, kuris per 5 minutes nesulaukia pagalbos, arba jau pagydytas žaidėjas pašautas antrą kartą yra nukautas. Nukautas žaidėjas užsideda raudoną liemenę ir tyliai juda į savo mertviaką.
Nesvarbu ar žaidėjas buvo pašautas pirmą ar antrą kartą visada privaloma nukovimo vietoje būti/gulėti 5min.
 
Vietinių grupuočių žaidėjai pasiekę mertviaką gali likti nukautomis sielomis vilkėdami raudonas liemenes arba virsti civiliais užsirišdami liemenę ant kaklo.
 
Čebolijos Reguliarioji Armija
ČRA žaidėjai nukovimo atveju užsideda raudoną liemenę ir lieka nukovimo vietoje tol, kol nėra evakuojami į bazę/ligoninę. NUKAUTI ČRA ŽAIDĖJAI, PATĮS GRĮŽTI Į BAZĘ NEGALI! Evakuoti gali bet kuris karys arba civilis. Pasiekęs bazę evakuotas karys gali užsirišti raudoną liemenę ant savo kaklo ir dalyvauti štabo veikloje bei bazės gynyboje nuo civilių.
 
Transportas
 
žaidime gali būti dviejų rūšių transportas - žemės (automobiliai, šarvuočiai ir t.t.) ir oro (sraigtasparniai, lėktuvai ir t.t.)
 
Iš ir į transportą šaudyti draudžiama. Transportą sunaikinti galima tik specialiais ginklais, skirtais kovai prieš transportą. 
 
Transportas naikinamas su spec. įranga (aka javelin), nakinti galima tik transportą, kuris yra BE veliavėlės (vairuotojas atjungia javelin sistemą, kai yra uždėta vėliavėlė)
 
Grupuotės lyderiai
 
Kiekviena vietinių grupuotė turi savo lyderius. Tai žmonės, kuris subūrė grupuotę, suvienijo žmones bendram tikslui, veda juos į kovą, kuria grupuotės strategiją. Jei visi lyderiai yra suimami, grupuotė yra sunaikinta. 
 
Lyderių suėmimui yra būtina žinoti jų tabapybę. Lyderių tapatybę galite sužinoti iš vismaliukijos gyventojų. Žinomi lyderiai, publikuojami ČRA esančioje ieškomų asmenų lentoje.
Pašautas ieškomas asmuo, gali būti suimtas net ir pašautas po sužeidimo (nukovimo vietoje, bet ne jo kelionės į mertviaką metu). Suimimui ČRA turi evakuoti ieškomą asmenį į savo bazę/ligoninę. ČRA pusės GM patvirtinus, kad tai tikrai yra ieškomas lyderis, ir ČRA vadui perskaičius nuosprendį, suimtas lyderis yra sunaikinamas.
 
Radijo ryšys
 
Kiekvienai pusei yra priskirti PMR kanalai, kuriais pusė gali naudotis. Vietinės grupuotės gali naudotis tik savo kanalais, kitų kanalų pasiklausymas griežtai draudžiamas ir baudžiamas. 
ČRA gali pasiklausyti visų kanalų.

 

 

Ginkluotė

 

Žaidime galioja standartinės LSB ginklų tiuningo taisykės: http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/124-tiuningo-limitai-fps-limits/

Granatos: tik išduotos organizatorių. Savų granatų naudoti negalima.

Čebolijos liūtams ir Laisvės kariams rekomenduojame turėti karabiną bent su viena dėtuve, nes žaidimo pradžioje kulkosvaidžių/snaiperinių ginklų naudoti negalima.

Pistoletams jokie apribojimai nėra taikomi. Jeigu dar neturite pistoleto jį galite įsigyti www.airsoftas.lt

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kardo rinktinė skaičiuojasi į Čebolijos Reguliariąją Armiją

 

1. Klaus_F

2. Aidas

3. Svolačius

4. Morka

5. Rokas

6. Zoro

7. Sturman

8. Kazakas

9. Brolis

10. Sn00

11. Gramas

12. ZMB
13. Timocha
14. Meska

15. Toshis
 

 

 

pildysim

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 
Civiliai
 
Civiliais gali tapti tik žaidėjai žaidžiantys už vietines grupuotes.
 
Nukautas žaidėjas gali tapti civiliu savo mertviake, raudoną liemenę užsirišdamas ant kaklo arba galvos.
 
Civiliai negali naudoti ginklų, tik peilius. Civiliais tapę nukauti žaidėjai privalo ryšėti raudoną liemenę ant ginklo arba ant galvos/kaklo. Civiliai gali vaikščioti po visą žaidimo teritoriją. Nukauti žaidėjai, žaidžiantys už civilius gali virsti kovotojais tik atgiję mertviake pagal atgyjimo taisykles - per sekantį verbavimą. Jei verbavimo metu žaidėjo mertviake nėra, jis laukia sekančio verbavimo.  
 
Žaidėjai žaidžiantys už ginkluotas grupuotes tampa civiliais iš to kaimo, kurioje pusėje žaidžia. Civiliai iš visų kaimų gali laisvai vaikščioti po sostinę (parkingą).
 
Civilis gali peiliu užpulti ir nukauti kitą žaidėją.
 
Bet kuris žaidėjas gali nušauti civilį. Jei civilį nušauna ČRA, karys privalo užbaigęs kovinius veiksmus nugabenti nušautą civilį į bazę. Bazėje civilis tardomas 1 valandą, po ko paleidžiamas grįžti į savo mertviaką, kur jam galioja nukauto žaidėjo taisyklės.
ČRA karys, kuris nukovė civilį, gali būti baudžiamas paskyrimu saugojimo užduočiai. Vieną valandą nuo paskyrimo jam negalima skirti kitokios "smagesnės" užduoties.
 
Jei civilį nukauna ne ČRA žaidėjas, nukautas civilis grįžta į savo mertviaką. Jei tuo metu jis yra savo mertviake, užsideda raudoną liemenę ir laukia atgijimo.
 
Žaidėjas užsidėjęs, neužsirišęs raudonos liemenės, yra nežaidybinis - žaidime nedalyvauja.

 

 

Iškilus klausimams dėl taisyklių - kreiptis PM.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

Verbavimas, atgyjimas, mertviako išleidimas

 
Užduotį atlikti verbavimą duoda pusės GM'as, atsižvelgdamas į laiką arba situaciją. Verbavimui paskiriamas vienas ar daugiau tos pačios pusės kovotojas. Jei gyvų kovotojų neliko, verbavimą atlieka pats GM.
 
Verbuojas turi saugiai atvykti į mertviaką, surinkti visus ten esančius civilius ir mirusius ir saugiai palydėti į "stovyklą", pildymosi vietą. Užverbuoti civiliai ir mirusieji negali naudotis ginklais, tol  kol nepasiekia "stovyklos". Jei verbuotojas nukaunamas iki tol kol atveda užverbutuosius iki "stovyklos" verbavimas nepavyksta, užverbuotieji grįžta į kaimą laukti kito verbuotojo. Net jei jie ir žino "stovyklos" lokaciją.
 
Užverbuoti galima tik savo pusės civilius ir mirusius.
 
GM gali atnešti amunicijos dėžę į mertviaką ir taip atgaivinti civilius tiesiog kaime.

 

 

Iškilus klausimams dėl taisyklių - kreiptis PM.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...