Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

We Scar problema


Legionnaire
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, siandien gavau nauja we scar GBB open bolt. Prie jo pridejau acog scope,bet esme tame,kad jis niekad nesauna y ta taska kur taikausi,tas pats galioja ir stock taikikliui. Neysivaizduoju kodel,saudo visada y apacia,bet tiksliai i ta pacia vieta, daugmaz 5-6cm y apacia nuo taikiklio. Internete ieskojau problemos sprendimo,bet niekur neradau. Plius neaisku kaip sitam modely hop up reguliuot, gal cia visa beda.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Hop-up reguliavai ? :)

 

Galima rasti atsakymu ivedus i Google: WE SCAR hop-up

 

Tenais hop-up labai idomus. Gumele ziedo formos. Deja nezinau kaip reguliuojasi :(

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Bandziau,bet tas pats,nes ir su standartiniu taikikliu lygiai vienodai. Atstumas, tai nesvarbu koks ar 1m ar 10m lygiai vienodai sauna  :lol:

 

Cia sita gumele pilka hop up? ,bet ji sukasi nedaug ir pasukinejus skirtumo nebuvo jokio. Beje jis sauna lygiai toje vietoje kur yra vamzdis,o jis yra zemiau nuo acog scope,nors as esu pasukes maximaliai y virsu taska.Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sprendziant is to ka parasei tai tu elementariai taikikliu susireguliuot nesugebi. Jei sautuve nera sklaidos, vadinas taikiklis blogai sureguliuotas, susireguliuok i ta vieta kur saudo ir viskas. Is savo menkos patirties galiu pasakyt kad is 10 metru nepamatysi skirtumo kaip hop up sureguliuotas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...